|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 30, 17:53. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » PK spartinimas ir modifikavimas » Ultragarsinio ryšio blokavimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
Ultragarsinio ryšio blokavimas |
Parašytas: 2023 06 14, 09:37 |
|
|
|
Socrates rašo: |
str rašo: |
Ir kaip žinoti, ar aš duomenų bazėse pažymėtas kaip Huckle/Čikatila/Unabomber, ar tiesiog prisiminė, kaip ankstesnį mano šunį gydė ir dėl to nedrįsta važiuoti |
Tiesiog paskaite forumo rasliavas... |
Gal visų tų žaidimų tikslas -- pažadinti keršto jausmą. Kad tada jau turėtų už ką nubausti. Gal tiesiog negali patikėti, kad būna nekerštingų žmonių. Kaip rašė poetas
Citata: |
Но жизнь бывает мне постыла,
Как только вспомню: это было!
Bet gyvenimas būna man bjaurus,
Kai tik prisimenu: tai -- buvo! |
https://m.youtube.com/watch?v=gbTscf37Y1I |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2023 06 14, 10:45 |
|
|
|
Toks įspūdis, kad kažkas gavęs užduotį pasirūpinti, kad apsišikčiau ir negyvenčiau. |
Tai karmablet . Kito paaiškinimo nėra. Man vienoje srityje (laimei nelabai reikšmingoje) griūna 100% absoliučiai visi planai, dėl visų įmanomų priežasčių. Duomenų bazių ir keršto reikalai atkrenta, nes reikalai neelektroniniai, ir reikalų tarpe yra pasitaikę gerai pažystamų žmonių, kurių niekuo apkaltinti negalėčiau. Nu bet visvien, 100%, ne 95%. Nuteikia apmąstymams |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2023 06 14, 16:13 |
|
|
|
Badas rašo: |
Toks įspūdis, kad kažkas gavęs užduotį pasirūpinti, kad apsišikčiau ir negyvenčiau. |
Tai karmablet . Kito paaiškinimo nėra. |
Yra. Kartais kai pasiziuri kaip kaikurie klientai raso ar sneka, tai gali iskart susidaryt ispudi.
Neveltui vakaruose atsirado "Karen"... |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2023 06 22, 19:36 |
|
|
|
Badas rašo: |
Tai karmablet . Kito paaiškinimo nėra. |
Yra. Kartais kai pasiziuri kaip kaikurie klientai raso ar sneka, tai gali iskart susidaryt ispudi.
Neveltui vakaruose atsirado "Karen"... |
Negirdėtas terminas. Jei rašymas bent kartais padeda išspręsti neišsprendžiamą problemą, tai kodėl nerašyti.
Gal yra terminas tiems, kas laužo instrukcijas, jei jos trukdo patenkinti kliento ar pirkėjo poreikius? Aš juos vadinu klano išdavikais. Nors iš tiesų per juos daug daugiau perku, daugiau naudos atnešu.
Pažiūrėjus atgal, baisu darosi, kaip su manim elgiasi jau dvylikti metai. Ir nelabai ką pakeisi, jei tyli, reiškia kaltas.
Belieka su jumoru žiūrėti. Kai aplink mane sukasi dronai, lėktuvėliai ar malūnsparniai, tenka maždaug taip slėptis, jei noriu, kad galvos neskaudėtų https://m.youtube.com/watch?v=ihnY3mU6FwA
O jei nesislepiu, apsinuoginu parodyti koks nekaltas, gaunasi kažkas tokio https://m.youtube.com/watch?v=dV8456RGJvo |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2024 05 12, 06:24 |
|
|
|
Kaip taip gaunasi, kad persekiojančios, provokuojančios tarnybos rodo padidintą aktyvumą, o galinčios padėti - pusiau paralyžuotos, visai kaip aš.
Gal tie, kur laisvalaikiu neskaito, galėtų jas pakutenti, perduoti, kad žaidimų nežaidžiu, filmų nežiūriu. Kad klausau čerčilius ir tolstojus, kurių niekaip neįstengčiau perskaityti.
Prašymas tarnyboms.
Padėkite gauti pažymą nemokamam audioknygų klausymui, kur už ES paramą sukurta.
2009 arba 2010 metų sausio 26 lankiausi Kauno Šilainių poliklinikoje, ten kokią tai diagnozę nustatė, sakė, būtina sudėtinga ir rizikinga operacija.
Pakeitus gyvenamą vietą, blogėjimas sustojo ir netgi kažkiek atsistatė.
2023.08.31 lankiausi Varėnos Optikoje
Ten mane atidžiai išklausė ir nuodugniai ištyrė, bet pažymą duoti kategoriškai atsisakė. Sakė, kad neranda dėl ko duoti, esamus defektus galima akiniais kompensuoti.
Bet problema, kad man reikia kintamo laužimo akinių, pagal savijautą keičiasi ir dioptrijos. Ir netgi gerai matydamas, galiu tik trumpus tekstus skaityti, greitai nuvargsta, ašaroja, skauda.
Todėl tenka tenkintis tuo, ką internete rusų k. randu. O lietuvių k. autoriai lieka nepasiekiami. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2024 05 13, 15:51 |
|
|
|
2009 arba 2010 metų sausio 26 lankiausi Kauno Šilainių poliklinikoje, ten kokią tai diagnozę nustatė, sakė, būtina sudėtinga ir rizikinga operacija. |
O kokia ten diagnoze buvo konkreciai? Praejo jau 14-15 metu - medicina paejo gerokai i prieki. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2024 05 13, 16:19 |
|
|
|
Neprisimenu, kažkas labai premacularis
Viena akim žiūrint raidės hieroglifais atrodydavo, mėnulis kaip kleksas ištampytas. Sakė, kad ir kitos akies tas pats laukia.
Bet tai tik kažkokios kitos ligos pasekmės. Nežinia kokios. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2024 05 16, 10:36 |
|
|
|
Praejo jau 14-15 metu - medicina paejo gerokai i prieki. |
Gal kilo idėjų, kaip mediko ieškoti? Tokio, kuris ginčytųsi su TLK, su ligonių kasom.
Pats kreipčiausi, pasišaipytų intelektualiai, kaip čia forume ir brutaliai už nugaros man negirdint.
Net atmetu mintį pats ieškoti, nes tie, kas daugiausiai padėjo, patys neišgydomai sirgo. Medicinoje ko gero kaip kare, tokie generolas Lebedis ilgai negyvena.
Įdomus dalykas, sveikata labai pagerėjo persirgus Omikronu. Bet po pusmečio paskraidžius virš manęs lėktuvėliui vėl labai pablogėjo. Tarsi virusas ir pesticidai sugeba perprogramuoti kažką. Negaliu teigti, kad tai lėktuvėlio pasekmės, bet po jo per kelias valandas dingo širšės, žvalus šuo toks patapo https://rumble.com/v3okutj-insekticidai.html |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2024 05 27, 10:46 |
|
|
|
Ir vėl pokštas Pas ką reikėtų savo siuntos ieškoti? Pardavėjas išsiuntė, kurjeris pristatė, bet aš nieko negavau, niekam nemokėjau. Po kelių metų pertraukos vėl pabandžiau ten pirkti ir nesėkmingai. https://www.part.lt/img/551a6a9d12b21a824e2afcb8d5a968d9345.jpg
Cituoju 2022m postą
Tai elementaru. nepatogu tai nevezhe, kurjeriu tarnybos tai shlamshtas, kas ten dirba paziurekit |
Kai kurjeris kelintą kartą sako: Žiūrėkite, visos kitos sveikos, o šitą jau gavau suplyšusią, peršasi kitokios mintys.
Prieš porą metų neapsikentęs, kad reikia susisemti gautas kruopas ir išvarvėjusį aliejų, nusiunčiau pardavėjui plastikinių kibirų, kad juose siųstų. Viena siunta atėjo tvarkingai, o sekanti vėl suplyšusioje dėžėje. Pardavėjas sakė, kad nebuvo jokio užsakymo iš manęs. Pokštas |
|
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2024 05 28, 20:43 |
|
|
|
Kiek matau, kurjeris - Omniva.
Atitinkamai - logiška aiškintis su Omniva.
Gal kažkur ne ten nuvažiavo, kažkam ne tam atidavė.
Kurjerių busai su GPS - viskas gan gerai atsekama pagal siuntos numerį, laiką ir koordinates.
Siūlyčiau nenuleisti rankų, rasti priežastį, ją pašalinti - ir viskas bus gerai.
Pardavėjas, kiek supratau - mažmenininkas, Ramūnas, jo tel. nr. ir email pagrindiniame puslapyje parašyti.
Manau, jį irgi reikėtų informuoti, kad siunta kliento nepasiekė. Gal kažkur jie suklydo ar ne ten išsiuntė, supainiojo užsakymų numerius? Gal čia tiesiog žmogiška klaida arba yra koks nors kitas žmogus - jūsų bendrapavardis?
Pirkimo taisyklių 11 punktas taip pat nurodo, kad esant reikalui galima kreiptis į www.vvtat.lt
Jei aliejus atkeliauja išbėgęs, kruopos - išbyrėjusios - tai yra pakavimo brokas. Logiška būtų tai aptarti su pardavėju.
Jei norite, kad jums pakuotų į kibirą - užsakymą siųskite kibire.
Pas juos ten pakavimo linija, sandėlininkas - žmonės tiesiog neprisimins, kad prieš metus prašėte jums pakuoti kitaip nei kitiems.
Kitas reikalas - jei jūsų užsakymai būtų periodiški ir sudarytų bent 30% visos jų apyvartos.
Tada pats Ramūnas jūsų užsakymus sukontroliuotų.
==========
Prieš kurį laiką turėjau reikalų su DHL. Pakuotės ateidavo apgadintos, praplėštos, dingdavo.
Viską fiksavau gavimo metu, fotkinau, rašiau į DHL klientų aptarnavimo skyrių + siuntėjui.
Draudimas nuostolius kompensuodavo.
Po kurio laiko radome sprendimą - siųsti gerai apvyniotomis paletėmis.
Jų jau nemėtydavo, jos ir nedingdavo.
Kelias paletes buvo kiek aprinkę nuo viršaus. Kadangi kiekviename tarpiniame punkte sveria - matėme, kur pasikeitė svoris. Atitinkamai, DHL rado kaltus, draudimas kompensavo.
Ir man patogiau - pakeli su šakiniu vežimuku ir ramiai sau nusiveži kur reikia, nebereik rankomis po vieną dėžę krauti ar nešioti.
Kai sukčiams pradeda nebeapsimokėti jų sukti reikalai ir tą jie įsisąmonina - nustoja toje vietoje sukčiauti. |
|
Paskutinį kartą redagavo SG, 2024 05 28, 23:41. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2024 05 28, 23:32 |
|
|
|
Tas lėktuvėlis pesticidus purškia visai šalia jūsų?
Purškiamos chemijos poveikis žmogui gali būti labai didelis, ypač - jautriam.
Teko girdėti, kad traktoristams, purškusiems laukus anais laikais, pasitaikydavo su tuo susijusių sveikatos problemų.
Kaip mediko ieškoti - nepatarsiu. Prie tų, kurie gali, ir taip susidaro eilės laukiančių su paruoštais pinigais.
Ieškokite panašaus likimo kolegų - jie turės patirties, pasidalins.
Praejo jau 14-15 metu - medicina paejo gerokai i prieki. |
Gal kilo idėjų, kaip mediko ieškoti? Tokio, kuris ginčytųsi su TLK, su ligonių kasom.
Pats kreipčiausi, pasišaipytų intelektualiai, kaip čia forume ir brutaliai už nugaros man negirdint.
Net atmetu mintį pats ieškoti, nes tie, kas daugiausiai padėjo, patys neišgydomai sirgo. Medicinoje ko gero kaip kare, tokie generolas Lebedis ilgai negyvena.
Įdomus dalykas, sveikata labai pagerėjo persirgus Omikronu. Bet po pusmečio paskraidžius virš manęs lėktuvėliui vėl labai pablogėjo. Tarsi virusas ir pesticidai sugeba perprogramuoti kažką. Negaliu teigti, kad tai lėktuvėlio pasekmės, bet po jo per kelias valandas dingo širšės, žvalus šuo toks patapo https://rumble.com/v3okutj-insekticidai.html |
|
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2024 05 29, 11:06 |
|
|
|
SG rašo: |
Kiek matau, kurjeris - Omniva.
Atitinkamai - logiška aiškintis su Omniva.
Gal kažkur ne ten nuvažiavo, kažkam ne tam atidavė.
Kurjerių busai su GPS - viskas gan gerai atsekama pagal siuntos numerį, laiką ir koordinates.
Siūlyčiau nenuleisti rankų, rasti priežastį, ją pašalinti - ir viskas bus gerai.
|
Ačiū už pasidalinimą patirtim.
Telia 25GB pusę metų teko užsakinėti, dingusį ESO įvadą tik po metų atstatė, omniva gal pusmetį tyčiojosi nepristatydama aliexpress siuntų. Aš tik keletą valandų per dieną turiu pakankamai gerą sveikatą, prabanga būtų skirti jas aiškinimuisi.
Belieka atsipalaiduoti ir mėgautis procesu. Nesėkmių organizatoriai man asocijuojasi su įsiutusiomis moterimis.
https://m.youtube.com/watch?v=bvrp8SsiIss
Ir šį kartą jie pergalę švęsti gali. Omniva sako, kad ne tas numeris nurodytas užsakyme, kad siuntėjas dar neatnešė siuntos. Gali būti, kad registruodamasis visai neparašiau numerio. Toks ir tikslas, parodyti, kad jis pats dėl visko kaltas, diskredituoti.
Kaip sakė iš užsienio samdytas apsauginių treneris, maniakams reikia ne sekso, jiems reikia pamatyti pažemintą aukos veidą. Stengiuosi, kad nepamatytų.
Ir pats aišku kaltas, tarybiniais laikais profsajunga užrašydavo, kad gavau talonus deficitinėms prekėms, kad į poilsio namus važiavau.
Dabar užrašo, kad ES paramą vargstantiems gaunu kitame rajone, kuriame niekada nebuvau, kad esu potencialus poli-nusikaltėlis, galimo priešo kolaborantas. Trūksta proto tam pasipriešinti
P. S. Susisiekiau su siuntėju, jis viską gerai padarė. Neradęs gavėjo numerio, įrašė seną, kuris jau išjungtas. Tik nesupranta, kodėl rodo kad pristatyta, kodėl sako, kad siuntėjas dar neatnešė siuntos. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2024 05 29, 16:36 |
|
|
|
Būtų logiška žmogiškai paprašyti siuntėjo, kad jis pasirūpintų, jog siunta jums būtų pristatyta, nes jūs dėl objektyvių priežasčių neturite galimybių kariauti su siuntų pristatymo sistema.
Tą ar kitą siuntą atveš - jums mažai skirtumo. Svarbu, kad atvyktų kas užsakyta ir tiek.
Gavėjo tel. nr. būtinai turi būti nurodytas - kitaip mažai šansų, kad užsakymas lengvai pavyks.
Daugybę kartų esu susidūręs su situacijomis, kai, pradedant ką nors daryti, viskas vyksta kažkaip ne taip.
Kadangi dar turiu šiek tiek energijos - daugybę kartų sustačiau viską į vietas bei paaiškinau žmonėms, kiek jiems kainuos, jei jie elgsis neteisingai. Ne kartą ir ne du teko jiems tą kainą ir pritaikyti.
Rezultatas - kai žmonės išmoksta, kad aš esu tas, kuris nepraleidžia pro akis - arba pradeda dirbti efektyviai, arba nebedirbame kartu visai. Abu variantai man yra geriau, nei manęs apgaudinėjimas.
Kai kelias jau pramintas - reikalai toliau ir juda tuo keliu, daug mano energijos tai nebereikalauja.
Iš esmės, situacija labai panaši į upės tekėjimą.
P.S. Kai kurie dalykai gyvenime būna esminai arba labai svarbūs.
Juos ignoruojant - maža tikimybė, kad viskas vyks sklandžiai.
Tada belieka pradėti kurti sąmokslo teorijas, ieškoti blogųjų kenkėjų ir pan.
Vistik, paprasčiausia - skirti dėmesio esminėms detalėms ir energiją skirti ne pasekmių šalinimui, o jų prevencijai.
Tą patį iliustruoja populiarus posakis, kad geriausias karas - neprasidėjęs karas.
Jau kai rimtas karas prasideda - nuostoliai būna gerokai didesni, nei buvo reikalingi jo prevencijai.
Kita vertus, gal geriau karas, nei amžina vergija.
Ta pati analogija ir su upe - pigiau laiku palopyti užtvanką, nei viską atstatinėti po potvynio jai griuvus. Atitinkamai - per potvynį geriau išplaukti ar pabėgti, nei nieko nedarant nuskęsti. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2024 05 30, 10:42 |
|
|
|
SG rašo: |
Kaip mediko ieškoti - nepatarsiu. Prie tų, kurie gali, ir taip susidaro eilės laukiančių su paruoštais pinigais. |
Tie, pas kuriuos ėjau su paruoštais pinigais, palengvino tik piniginę (Geriausiu atveju). Reikia, kad susidomėtų studentas ar pensininkas. Dirbantys neturi laiko gilintis ir protokolais suvaržyti.
Prisimenu, kai tik atsirado 200Lt banknotai, ištraukiu tokį, sakau: Siųskite bet kur, skirkite bet kokias procedūras. O ji : Sąžinė užgraužtų, jei iš tavęs paimčiau. Niekur nelakstyk, nemėtyk pinigų. Niekas kitas tau geriau nepadės. O pati paliko šį pasaulį pensijos nesulaukus.
Beje, ji sakė, kad jau yra genetinių ligų pasireiškimus blokuojantys vaistai ir kad juos nemokamai duoda, bet kam rizikuoti.
Ieškokite panašaus likimo kolegų - jie turės patirties, pasidalins |
Bandžiau, bet tokie jau turi liūdną atstūmimo patirtį, nelengvai atsiveria. Sunku net pasakyti, kas man buvo sunkiau, stiprėjantys simptomai ar tolstantys draugai, nutrūkstantys ryšiai. Ko gero artimiausias variantas knygos Kandidat na vybrakovku autorius. Kaip pas jį lūžinėja kaulai, taip pas mane mielinas.
Lengviausiai mezgasi bendravimas su vaikais ir senukais. Vieni dar nemoka meluoti, kiti jau nemato prasmės. Visai kaip https://m.youtube.com/watch?v=N-X42yH8eik Bet apkaltina, kad pedofilas, arba kad siekiu testamento perrašymo.
Kai jau negalėjau su elektronika dirbti, ėmiausi 80m močiutę globoti. Atsigavo, kalbėti pradėjo, kartais net atsikeldavo. Jos dukra iš Amerikos džiaugėsi, kad gali su mama pakalbėti, o Lietuvoje gyvenantys vaikai sakė, kad nereikia jos kalbinti, reikia tik švaros, maisto ir vaistų. Ir išvežė, negalėjo pakęsti, kad ji šiltai į mane žiūri. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2024 06 09, 14:20 |
|
|
|
Įdomus, naudingas straipsnis. Paaiškina, kodėl už pagalbos šauksmą per galvą gaunu.
Bet nieko nerašo apie nevalingą erekciją. Kokie mechanizmai suveikia, kad visokie mari tik mane pamatę užsidega nesuvaldomu noru išdulkinti ?
Another outcome of behavioral immune system activity is prejudice and stereotyping of outgroup members. Individuals at higher risk of pathogen infection are more likely to stigmatize other individuals possessing cues of disease, real or perceived.[44][61][62][63][64][28][65]
The diseaseavoidant processes that characterize the behavioral immune system have been shown to contribute to prejudices against obese individuals, elderly individuals, and people with physical disfigurements or disabilities.[66][67][27] In addition, the behavioral immune system appears to contribute to xenophobia and ethnocentrism.[64][68] This can be seen among pregnant women, which face higher infection-related vulnerability, that express an increase ethnocentric views.[68] These attitudes might function as a way to avoid people with new pathogens or practices that local practices are unsuited to manage.[26] One implication is that these prejudices tend to be exaggerated under conditions in which people feel especially vulnerable to the potential transmission of infectious diseases. |
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Behavioral_immune_system |
|
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |