Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 03 14, 21:14. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Įtariu, kad galiu įsigyti tokį dalyką už 10 eurų. Na, tebūnie už 50 eurų. Kad galėčiau nustatyti, kad darbo metu būtų išjungtas; po darbo dirbtų pirmu greičiu, o naktį ir per išeigines - antru greičiu.
Bet tiktų ir toks, kuris įjungia-išjungia. Tenkinąiausi 2 greičiais. Antrą pajungus galima būtų papildomą greitį turėti.
Gerai būtų, kad galėčiau rozetėje laikyti.
Paskutinį kartą redagavo fiedzia, 2022 10 27, 11:32. Redaguota 1 kartą
Įtariu, kad galiu įsigyti tokį dalyką už 10 eurų. Na, tebūnie už 50 eurų. Kad galėčiau nustatyti, kad darbo metu būtų išjungtas, po darbo dirbtų pirmu greičiu, o naktį ir per išeigines - antru greičiu.
Bet tiktų ir toks, kuris įjungia-išjungia.
Siaip yra taimeriai ir jie jungineja pagal laika, nes elektronika nezino kas ten dirba ar nedirba.
Toki jungikli galima pakeisti serija perjungeju. Pirmas isjungia arba 1 greitis, antras tarp 1-2 trecias tarp 2-3. Kad butu 3 greitis turi visi ijungti buti.
Įtariu, kad galiu įsigyti tokį dalyką už 10 eurų. Na, tebūnie už 50 eurų. Kad galėčiau nustatyti, kad darbo metu būtų išjungtas, po darbo dirbtų pirmu greičiu, o naktį ir per išeigines - antru greičiu.
Bet tiktų ir toks, kuris įjungia-išjungia.
Siaip yra taimeriai ir jie jungineja pagal laika, nes elektronika nezino kas ten dirba ar nedirba.
Toki jungikli galima pakeisti serija perjungeju. Pirmas isjungia arba 1 greitis, antras tarp 1-2 trecias tarp 2-3. Kad butu 3 greitis turi visi ijungti buti.
Taip, turi būti. Bet aš nerandu, kad atskiras maitinimas būtų. Parduotuvėse yra tik įkišami į rozetę ir junginėja 220V. O man reikia, kad junginėtu 5V ar 12V... nežinau kokia ten įtampa.
Taip, turi būti. Bet aš nerandu, kad atskiras maitinimas būtų. Parduotuvėse yra tik įkišami į rozetę ir junginėja 220V. O man reikia, kad junginėtu 5V ar 12V... nežinau kokia ten įtampa.
Kur jungiasi kintama 220V ir kur jungiasi nuolatin4 5V?
Ką???
Prietaisas maitinamas 220V skydelyje? Man reikia, kad jis trumpintų 2 kitus kontaktus, netutinčius kontakto su 220V.
Tai net abrozdėlyje viskas matos, viskas nupaišyta, viskas surašyta. Apačioje 1-2-3 viena grupė, viršuje 3-5-6 kita grupė kontaktų. Viršuje dešinėje pusėje L - fazė, apačioje dešinėje N - neutralė.