Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 19, 01:58. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Dar viena paprasta (kiek sudėtingesnė) detektorinio imtuvo schema, dirbanti su garsiakalbiu:
Daugiau informacijos: http://irls.narod.ru/pru/pru33.htm
Dėtalės:
L1 - ant feritinio strypelio 1000HH 8 mm diametro suvyniota apie 200 vijų laido (0,15-0,25 mm diametro) ilgom bangom, o vidutinėm - reikia mažiau.
Diodai - Д18, ГД507, Д311 ir kiti aukštadažnuminiai, bet germanio.
T1 - bet koks išėjimo transformatorius nuo seno lempinio imtuvo.
L2, L3 - droseliai (su induktyvumu 6-7 H. geriau atkurs žemus dažnius).
VT1-VT4 - bet kokie germanio tranziatoriai.
WA1 - išorinė lauko antena.
Pastaba: smulkiau yra parašyta 2000 m. RADIO žurnale Nr. 7, p. 22-23
Paskutinį kartą redagavo vrimk, 2006 10 30, 16:47. Redaguota 1 kartą
Daugiau radijo imtuvų schemų rasi šiuo adresu:
http://ifolder.ru/189632
Knygelė pdf formate, rusų kalba. Failą serveris saugos 1 mėn. (jeigu reikės - galima bus pratesti).
sveiki mane sudominop pirmoji schema bet mano narsykle neatidaro to puslapio na pradini atidaro bet tos schemos neranda ;(
gal galit duoti kita linka kas ?
del antrosios schemos is kur gauti tuos diodus ? kiek jie mazdaug kainuoja
?
kur kaune galima isigytiu radio techikos prekiu elementu (ivairiu detaliu)?
dėl knygelės aš nemoku jos parsisiųst nežinau ką spaust aš nei vieno žodžio rusiškai nemoku ., padekit kaip ja parsisiųst ačiū
o dėl tos nuorodos kur i pirma schema tai man neatidaro jos atidaro pradiny puslapy bet ten nerandu jokios schemos ir per paieska nieko neranda .,. cia tik man vienam taip ar ir kitiems ?