Elektronika.lt
 2024 m. kovo 28 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

 Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2024 03 28, 16:52. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Pareiškimai, padėkos, skundai » Nikolaj Barkin pilną istorija
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
 
  
Puslapis 15
Pereiti prie 1, 2, 3, 4, 5  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Nikolaj Barkin pilną istorija
PranešimasParašytas: 2021 09 25, 20:11 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
assam
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Nikolaj Barkin šio metų skolingas man 6000 €

Pradesim nuo to kas nutiko per tą laikotarpi kai buvo parašitas šitas postas. Buvo begalibe susidorojimo au manimi ir su mano artimais. Tai pat buvo grasintą gad jis paskambins ERROR ( nes asmeniškai pažistą ji) ir ištrins šitą postą ir mane užblokos kad daugiau nerašičiau.
Apie skolos atidavimą tai vien pažadai: siunte nuotraukas iš interneto kad atvažuoja pas ji didele partija detaliu... Sake kad iš Čehų turi grišti 2 furos detaliu už kurias Čehai nenuorejo sumoketi, tai pat ir Vokečiai ji apgavo ir nenori jau metus laiko moketi už metalus ( ir daug daug pažadų apie galines datas kadą tikrai gražins) Tai pat buvo telefonų numeriu keitimas +37060627399 , +37064616900, +37060802206 , tai pat išvažiavo į Alitų pas ošvius, kurie išvijo ji del girtokliavimo. Bet vis del to paviko sumažinti skolą iki 5470 ( iš ju 100 eur pavedimų iš neaiškaus žmogaus, kiti nixsai ir seną skopą ant geležės)
Tai gi nuo ko prasidejo visą šitą "laiminga" istorija:
Spalio menesio 2020m. Pradejau jieškoti nixių laikrodžiu gamybai, tai pat kaip visi keliai vedą į Romą, visi keliai jieškojant nixių atvede pas Kolia... Jis tadą bazavosi Vytenio gatveja, porą kartų atvaževus pas ji, Kolja pasiule išrinkineti pretasus jam, nes Vygantų ( žmogus kuris tuo metų pas ji dirbo) Kolia buvo nepatenkintas: ( pagal Nikolajaus žodžius) letai dirbdavo, vertingos detales išrinkino metu "prapuldavo" ir nuolat užgerdavo.
Tuo metų mano pasakojimo herojus važinejo su x5 ir rav4, gyveno nemenčines pl. gatvei prabangiam bute, pasakojo kad viską nupirko per paskutinius 2 metus biznis einą į kalną....
Taip paardžius pretaisus ir padedamas iškrauti ir pakrauti prekes pradirbau 2 menesius. Gruodį jis pasiule užsiimti internetine prekibą: detales ( pagryndas sovetines lempas) pardavineti per ebay. Tuo metų lempos buvo sukrautos į baltus "bulviu" maišus ir jas nuolai Kolia tai netičia numesdavo, tai spardydavo, tai pastatydavo prietaisus. Tokioi pat buklei dažniausiai ir atvažuodavo lempos. Prieš ateinant pirkejui ( kuris iš anksto pranešdavo kokios lempos jam reikalingos) lempos iš maišo buvo cerčiamos ant stalo ir jieškomą reikalingą, po to atgal į maišą sumesdavo. Nepriklaudomai nuo lempos stovio ( jieigų nebuvo matomų lempos sužalojimų) visos lempos buvo NOS. Taip, buvo lempų ir stalčiui " įpač vertingų" įpač vertingą lempą tapdavo jieigų pavadinimas buvo brimar ( arba panašios įmones) arbą lempą kuria atejie žmones sake kad labai vertingą ir retą. Lempos, tai pat kaip ir visų detaliu kainą priklause nuo to ant kiek Koliai smarkiai reikia pinigų: šianden 50 eurų, ryt gali but ir 10 nes skubiai reikia atsiskaityti už prekes ( apie prekiu gavimą papasakosiu apačiau).
Tai prieš pradedamas dirbti su lempomis teko padaryt nors kažkokia tai tvarką: surušuoti, sudeleti lempas, įtikinti kad ne visos lempos yra NOS ir jos turi but testuojamos ir žurimi ju parametrai, kad negalimą metineti maišus su jais...



Vienas iš jo skilbimų, Facebooko negaliu rasti nes jis užblokavo mane kad nematičiau jo postų. https://m.ru.skelbiu.lt/skelbimai/brangiai-superku-visu-rusiu-elektronika-22166203.html

Antra dalys


Sužurejas kainas per ebay ir suderines su Nikolakum pradejau prekiauti. Susitarimas buvo kad dalinam pelną per puse. Tuo pačiu metų Kolia pradejo žureteti aukcionus ir siuliti nupirkti tam tikras požicijas lempų. Pirmą iš tokiu buvo ECC88 10 vnt už 200 eur. Kurias aš nupirkau iš savo liešų. Kolia sake kad lengvai parduos po 50 eur ir gražins man mano išleistus pinigus bei dar uždirbsim ( užbegant į prieki pasakysiu kad nei venos is tuo metų nepardave, nes:"pirkejai dibilai ir nori po 10 eur jas") Taip ir prasidejo skolos istorija.
Gruodis praejo darbingai, beveik nebuvo dienos kai aš nebudavau sandeliuke tai susipažinau su Nikolajaus tevų, žmoną, pagrindiniu " investorium" Olegu, ir sandeliuko savininkų Petrų.
Sausio pas Kolia staigą pradejo trukt pinigų supirkiteti prietaisus ir elektronini " šlamštą" tai jis pradejo siuliti bendradarbiauti: kai pritrukstą pinikų supirkimui aš dadedų savus pinigus, surenkam dideli keki turto ir tadą sunčam pridavimui. Kaip ir skambejo visai logiškai ir tuo metų nemačiau jokiu problemų. Sausio pradžuoj artimiausias siuntimas buvo numatitas sausio gale ir pinigai turejo ateiti sausio 27 dieną. Kažkur sausio 20 dieną mašiną buvo pakrautą ir išsiustą į Čehija.
Sausio 22 dieną Kolia papraše paslaugos- jo pažistamo "vairuitojo" sunui reikia prietaiso kuris pas mus kainoja dvigubai brangiau nei per ebay, pinigą atiduos kai atsius čehai. Ebay jis kainavo 800 eur, tai irašųs į bendrą skolos samatą sumą gavosi 10k eur
Priartejus tuos datos kai Čejai turejo persiusti pinigą Kolia pasake kad čehai "netradicines orentacijos" nori apgauti ji pasiule kaip už šiuklšles ir Koliai reikia laiko kad per kitus pažistamus prispausti... pinigų gavimo datą nusikels į kitą menesi.
Kam Koliai "vairuotojas"? Nikolajus neturi teisiu, ateme už važiavimą neblaiviam. Jis važineja po Vilniu be teisiu, bet jieigų reikia kažkur toliau tai prašo žmonos kad nuvežtu arbą skambiną vairui.
Apie mašinas. Kaip aš ankščiau sakiau pas Kolia buvo rav4 ir x5 mašinas. Rav4 atrode kaip tvartas: iqos nuorukas jis metidavo sau po kojom, gale kruvą šukšliu ( tuščiu buteliu, pakuočiu nuo maisto). Bagažines plastikas buvo išlaužitas. Sausio pabaigoi mašiną dingo. Kai paklausiau kur jinai tai iš pradžiu Kolia atsake kad servise, po to pasake kad laikas keisti nes jau prisuko 100k km... Bet kovo menesi aš sužinojau tiesą. Jis nemokejo ližingo už mašiną ir ja atime, na kaip atime Kolios žmoną su pasididžiavimų pasokojo kaip mete raktelius į veidą atvažiavusiams kolektoriams.
X5 buvo irgi paimtas išsimoketinai, bet iš vieni žmogaus su kurio Kolia ilgai dirbo. Ir irgi nemokejo tai užmogui užkniso ir jis ateme mašiną.
Vasario menesio Kolia pradejo gerti, savaitemis užgirinejo ir tadą aš supratau kaip jis tvarkosi su finansais. Yra 2 variantai:
1) kai pardavejas sunčia daiktus be pinigų. Tada daiktai išarduomi, kondensatoriai ir auksas parduodamas Volodiai iš kalvarijaus turgaus, jieigų didelis kiekis plokščiu arba vario ir Volodia nenori nupirkti tadą viskas vežamą į emp, tadą sumokamą pardavejui. Šio atveju didele tikimibė kad pardavejas bus apgautas. Prietaisai ivertinami pagal https://dragmetinform.ru kataloga, bet kai Nikolajus gauna prietaisą vikstą "įvertinimas" dažniausiai pardavejui saką kad čia ne tas modelis, ne tie metai, ne tą menulio faže ir metalo mažiau ten negu parašitą tinklape, del to sumą mažesne. Tai pat ir su atskirom požicijom: ne taip išrušiavot, nukrito kainą metalų ir taip toliau. Tik vienų atveju pirkejas gaus pažadeta summa, tas atvijas jieigų prietaise yra daugiau vertigiasniu detaliu negu parašitą forume, o su atskirais komponentais tai kai pirkejas neivertiną kai kurio poziciju ( galvoja kad nieko brangaus nera) Buvo atveju kai siunte daiktus ir Kolia tesiog blokavo žmones ir nemokejo
2) kai be pinigų nepavikstą, tai Kolia prašo Olego pinigų ir jam atiduodamas auksas ir kondensatoriai (arba pinigai). Šio atveju apgavimas vikstą ant akiu: pasvers blogai, nepasakys kad tam tikras komponentas brangesnis, arba vel: nukrito kainos ir čia jau niekas tiek neduos kiek aš duosiu...
Del banko saskaitos. Kolios ir jo žmonos saskaituose yra minusai, nes Kolia prisidirbo ir nenori moketi baudų. Del to jis nauduoja mamos banko saskaitą


Paskutinį kartą redagavo assam, 2023 01 23, 22:43. Redaguota 5 kartus(ų)
 Nikolaj Barkin pilną istorija
PranešimasParašytas: 2021 09 25, 21:55 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
donau
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Manau, kad ne tau vienam Wink
 Re: Nikolaj Barkin
PranešimasParašytas: 2021 09 26, 06:09 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Alexx
Veteranas
Veteranas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
assam rašo:
Nikolaj Barkin šio metų skolingas man 6000 €

Ir ka ? Nebezada grazinti sutartu laiku ?

_________________
... dazniausiai atsakau as tuo paciu.....
 Nikolaj Barkin pilną istorija
PranešimasParašytas: 2021 09 26, 07:50 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
assam
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Jau pise metu praejo kaip turejo gražinti, o ko toliau to vis sunkiau prisiskambinti, tai nusprendžiau per čia priminti
 Nikolaj Barkin pilną istorija
PranešimasParašytas: 2021 09 26, 08:04 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
paused
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
tai ar nėra kažkokių kontorų kurios sutvarko tokius reikalus. ? Lyg ir girdėjau reklamą per radiją... .
 Nikolaj Barkin pilną istorija
PranešimasParašytas: 2021 09 26, 08:16 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
assam
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Pagal tam tikrą informacija ( kuria pavešinsiu jeigų nebus gražintą skolą) anstoliai ir panašiai nepadės
 Re: Nikolaj Barkin
PranešimasParašytas: 2021 09 26, 09:41 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Osmis
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
assam rašo:
Nikolaj Barkin šio metų skolingas man 6000 €


O tai kaip tai nutiko, kaip 12-oje kėdžių : kėdės ryte - pinigai vakare ?

Žiūrint į tai kad ir jo internetinis puslapis nebeveikia, matyt turi kažkokių problemėlių.

_________________
Anyone (including your wife) can make just as fine
a tuner as Fisher...with the Fisher KM-60 StrataKit
 Nikolaj Barkin pilną istorija
PranešimasParašytas: 2021 09 26, 10:38 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
assam
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Sakes kad rparado prisijungimo dominis, ir per 1-2 men paleis nauja tinklapi
 Nikolaj Barkin pilną istorija
PranešimasParašytas: 2021 09 26, 23:05 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
donau
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Galai į vandenį Wink
 Re: Nikolaj Barkin
PranešimasParašytas: 2021 09 27, 07:41 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Sauliucka
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
assam rašo:
Nikolaj Barkin

A tai kas čia toks ?
 Re: Nikolaj Barkin
PranešimasParašytas: 2021 09 27, 07:52 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vaidas2
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Sauliucka rašo:
assam rašo:
Nikolaj Barkin

A tai kas čia toks ?

Direktorius Laughing
https://www.skelbiu.lt/skelbimai/brangiai-superku-visu-rusiu-elektronika-22166203.html
 nikolaj barkin
PranešimasParašytas: 2021 09 27, 08:24 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Vytas Akela
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Ir as turejau su siuo veikeju reikalu. vienas sandoris Kauno bagaziniu turguje pavyko , nes pirko detales centais.Susitikimo metu issifravau,kas jis yra toks-esu siek tiek izvalgus ir daugiau su juo neprasidejau.Keista,kad cia visi forumieciai labai protingi vienas kita apsneketi, o uzkinba ant kolios pasakaiciu.Sekmes toliau
 Re: nikolaj barkin
PranešimasParašytas: 2021 09 27, 08:49 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Sauliucka
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Vytas Akela rašo:
Keista,kad cia visi forumieciai labai protingi vienas kita apsneketi, o uzkinba ant kolios pasakaiciu.Sekmes toliau


Nieko neapšnekant - kartais ir protinga višta užpakalį įsidilgina. Very Happy
Neišsižadėk ligos, tiurmos ir ubago lazdos, nes gyvenime visko gali pasitaikyt. Rolling Eyes
 Re: Nikolaj Barkin
PranešimasParašytas: 2021 09 27, 20:34 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
hencia
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Sauliucka rašo:
assam rašo:
Nikolaj Barkin

A tai kas čia toks ?
Nebus tas pats? Rolling Eyes
 Nikolaj Barkin pilną istorija
PranešimasParašytas: 2021 10 08, 18:40 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
slivka
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
tas parazitas man skolingas 4500e ir ka bandziau issireikalaut pinigelius,

tai tas pasiskunde forumo adminiui tipo as ji nukniecint noriu

teko girdet gandus,kad jis nuo skolininku is vilniaus ismove i alytu

_________________
860681369
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie 1, 2, 3, 4, 5  Toliau
 
Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

GENERAL FINANCING BANKAS

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

Buitinė technika ir elektronika internetu žemos kainos – Zuza.lt

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

„Deinavos baldai“ — šeimos baldai

FS 22 Tractors
Farming Simulator 19 Mods, FS 22 Maps, FS22 Mods
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS22 Trucks
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
Paskola internetu
Vartojimo paskola, paskola automobiliui, paskola būsto remontui
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS22 Mods
FS22 Harvesters, FS22 Tractors Mods, FS22 Maps Mods
FS22 Mods
FS22 Maps,
FS22 Harvesters,
FS22 Tractors
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
Sims 4 Mods
Sims 4 CC Clothes,
Sims 4 Hair CC,
Sims 4 Skill Cheat
Optic sight
Binoculars for hunting elk,
Best compact binoculars,
Riflescope hunting
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
Farming Simulator 2019 Mods, FS22 Mods, FS22 Maps
farmingsimulator19mods.fr
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps

fs22.com
Reklama


Reklama