|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 27, 06:03. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Prietaisai, įrankiai, medžiagos » Oscilografas. Ir visi klausimai susiję su juo..
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
Oscilografas. Ir visi klausimai susiję su juo.. |
Parašytas: 2018 12 02, 00:14 |
|
|
|
Sveiki, gal kas nors galite pasakyti kokio daznio diapazone vyksta veiksmas CAN bus ir LIN bus magistralese. Kalbu apie aautomobiliu elektronika. Galvoju griebti koki osciloskopa. Patarkit prasau, kiek MHz mano osciloskopui reikia kad galeciau pasiziureti i automobilio signalus.
Dekoju. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2018 12 02, 23:14 |
|
|
|
O gal tai bus kaip tik ko man reikia. Didziule paskata dometis labiau ir daugiau. Nesu "baiges" mokslu. Tiesiog domiuosi elektronika savarankiskai. Man visai nebutinas prasmatnus irenginys. Man net nebutina kad irenginys dekoduotu CAN ar LIN signala. Man svarbu kad osciloskopas galetu be vrgo tvaiduoti matuojama signala. Kogero griebciau ka nors is Hantek. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2020 11 24, 00:36 |
|
|
|
Sveiki kolegos,ar dar yra dirbančių senais sovietiniais osciloskopais,ir juos remontuojančių.
Labai susidomėjau šia tema.Seną prietaisą smagu prikelt iš numirusių.Prikelt šiuos veteranus yra racijos ypač jei kineskopas dar gyvas.Be to jie pigūs ir net galima rasti palėpėse dykai .
Kaip tik tokius du reanimuoju c1-19b vadinas.Visai pavyko,tereikia saują kitą kondensatorių pakeist Kineskopai labai gyvi.
Liko dvi problemos : 1 Vienas nelaiko spindulio ryšumo.Buvo puplėštas nuo kineskopo siūlelių štepselis-rodos sutvarkiau.Klausimas-ar tai kineskopo išhermetizacija,ar dar reikia kokį kondensatorių pakeist,ar lempą?
2.Antram Y stiprintuvo tranzistorių kaskaduos kažkur prasimuša per didelė srovė,tai ekrane matosi trikdžiai netaisyklingo pjūklo formos.Būtu malonu surast bendraminčių. Pagarbiai |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|