|
Forumas » Elektronika žaliems » MCd
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
 |
 |
MCd |
Parašytas: 2006 09 08, 01:05 |
|
|
|
|
as tokio neardziau, bet jau du diodus teko sudeginti, siaip ju is kinijos atsisiunciau 25, po 1lt su atsiuntimu iseina.
del perdideles sroves tai jie negenda, bet jai atbulai gauna statines itampos galas mometaliai.
reikia atsargiai tikrinti ar veikia,man tai sudege dodas vien prilietus viena jo laida prie maitinimo bloko.
taip kad atsargiai atidaryk paziurek kokia ten ideta varza, ir ja pakeisk i du kartus mazesne. (galima ir dar didinti srove bet cia tik jei nebijai sudeginti
visi tie diodai i viena vieta baisiai sukisti , tai nelabai gerai vedisnsis o jei perkais suges.
siaip visa diodo galingumo esme jo vedinimas, as dariau toki eksperimenta su senu rusiku diodu: padaviau jam vieno ampero srove, ir nesudege, maitinimo siulelis pradejo sviesti o diodui nieko, nes laikiau i vandeni ikises. tai ir virus mazdaug tas pats, jei gerai atvedini tai gali puse ampero paduoti.
gali paeksperimentuoti su kokiu pigiu raudonu ar zaliu diodu. svarbu ro plono siulo nesudeginti |
|
|
|
|
|
 |
 |
MCd |
Parašytas: 2006 09 08, 06:35 |
|
|
|
|
na jo eksperimentai geras dalykas ... bet man uztenka kiek sviecia ir su 77 miliamperais .. ir + man reik ir akumus taupyti taip kad man nereikia to puse ampero kad srebtu jis ...
bet idomumo deliai reiks ismeginti dioda padegint |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |