|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 15, 01:06. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » nusibodo taip sunkiai keltis rytais...
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
nusibodo taip sunkiai keltis rytais... |
Parašytas: 2006 09 06, 21:08 |
|
|
|
|
| Darius rašo: |
Kiek aš girdėjau norint gerai atsikelti, reik pastoviu metu eiti miegoti ir keltis.
Tai tada pats prabusi kada reikia ir be žadintuvo.
P.S. Paskaitykit mano parašą  |
Biologinis laikrodis visai nieko geras dalykas kažkada buvau įpratęs keltis prieš 6h , bet šūdinai gaunasi, kai persukam laikrodžio rodykles tada vėl išnaujo mokiniesi... Beje pastebėjau vasarą kada benueičiau miegot vistiek apie 9h stats . Aš darau taip, kai varau į žv vieną žadintuvą prie lovos, a kita toli nuo lovos tik 5min vėliau užstatytą. Ne vieną syk yra išgelbėjęs antras žadintuvas, nes kai pirmą išjungi nesikeli tik su ranka nuspaudi ir toliau sapnuoji.
Beje gal kam yra nutikę tokių šposų užsistatai budilniką ant radijos ir kai jis suveikia pradedi ką nors sapnuoti su muziką, na tipo ką girdi per radiją...  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 09 06, 21:12 |
|
|
|
|
As tai pasistatau ant tel zadintuva ir del visako priminima po kokiu 15min ir tel metu po pagalve, kad efektas butu geresnis (beabejo vibro ijungtas ). Jei snooze nepasiteisina, tada priminimas isgelbeja bet siaip sia savaite apsieidavau ir su dviem suskambejimais (1*snooze paspaudimas)  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 09 06, 21:24 |
|
|
|
|
Man tai su tais snoose'ais buvo variantas, jog pirmas aliarmas suskambo 7:00. Spaudziau "snooze". Aisku 7:10 vel skamba... Spaudziu vel snooze'a, bet jis vis tiek skamba... Paziurejau, kad mobilka jau rodo 7:20! Tada tai jau supratau, jog jei neatsikelsiu dabar, tai sakes...
Zodziu man snooze'as sunkiai veikia. Dazniausiai keliuosi del to, jog tada turiu proga eit zadint butoka (kas visada buna linksma) ...nenoreciau, kad jis kada anksciau uz mane atsikeltu, po viso to, kaip as ji zadinau  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 09 06, 22:48 |
|
|
|
|
| DumBazz rašo: |
Ech tai, labai prastai buna kai rankos nebejauti, su kita ranka ta mesgali[ranka] permetu i kita puse ir atsigauna siaip ne taip
Su snooze tikrai man padeda atsikelti jau ne vienerius metus Kolkas neradau geresniu budu atsikelti  |
kas del nutirpimo, tai tas visas reikalas labai nemegsta vandens. Pvz kai koks pirstas uztirpsta negyvai, palaizai ji ir nutirpimas bemat praeina. Kuo slapiau, tuo geriau. Aisku visos rankos neprilaizysi  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 09 06, 23:01 |
|
|
|
|
Nelaimingas atsitikimas man taip nutiko Pries puse metu taip nutirpo koja, kad atsikeliau nakti is lovos atsigerti vandens, kojos absoliuciai nejauciau, tamsu buvo... Jauciu kad krentu ir atsitrenkiu i stalo kampa(stalo aukstis gal tik 50-60cm). Rekt is skausmo pradejau Pasekmes-daug nubrozdinimu ir keli luze sonkauliai, gulejau ir negalejau pasijudinti daugiau nei visa likusia diena Blyn, kai nutirpsta koja tai grynai mesos gabalas tabaluojantis, fu, dabar prisiminus ta ivyki tai net siurpas nueina. Nepasiseke..  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 09 07, 16:33 |
|
|
|
|
| DumBazz rašo: |
| Tiksliai, su muzika pazadint didelis shit gaunas, muzika nei kiek nepakelia! |
reikia muzikos kuri sužadintų Alpha ar Beta bangas smegeninėje arba tiesiog tam tikro dažnio...
bet čia žiūriu niekas daugiau nei snooze ar laikrodžio pastatymas toliau nuo lovos, nesidomi.. http://en.wikipedia.org/wiki/Sleep
o su kojų ar rankų nutirpimu tai čia nieko blogo manau.. tiesiog užsispaudžia venos pvz kai po pagalve rankos ir tiek.. bet jausmas tai idomus matai, kad pirštai juda bet nejauti rankos  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 09 07, 18:06 |
|
|
|
|
Juda pirstai? Kai taip nutirpsta, tai kaip mesos gabalas, kuris juda tik su sveikaja ranka pamaskatavus, pacios nei pajudint, nei pajaust neimanoma Arba atsikelt galima ir taip, cia tik siulau:
Imi zadintuva, uzrakini kokioi rakinamoi dezutei, ir pastatai kampe, o rakta isnesi i kita kambari ant spintos, kol isjungsi ta zadintuva tai ir jau zvalus busi Galima primastyt ivairiausiu variaciju  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 09 07, 18:30 |
|
|
|
|
| hmm, dabar labai neturiu noro skaityt angliškai, reiks kada paskaityt apie miegą, nes žadintuvui jau beveik detalės supirktos. bet kažkaip man sunkiai keliasi, primą kart su snooze tai labai padėjo, antrą kart nelabai... na bet... antrą kart prieš tai vėliau miegot nuėjau... na vienu žodžiu, reikia galvot kaip tuos alfa ar beta užkurt. |
|
_________________ nepamirškit, klysti žmogiška
privatas - privatiems klausimams
arch linux  |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 09 07, 19:13 |
|
|
|
|
| JAULER rašo: |
| hmm, dabar labai neturiu noro skaityt angliškai, reiks kada paskaityt apie miegą, nes žadintuvui jau beveik detalės supirktos. bet kažkaip man sunkiai keliasi, primą kart su snooze tai labai padėjo, antrą kart nelabai... na bet... antrą kart prieš tai vėliau miegot nuėjau... na vienu žodžiu, reikia galvot kaip tuos alfa ar beta užkurt. |
gal ne i elektronika koncentruotis reikia? truputis pastangu, ryzto ir valios. Taigi anksti eini miegoti, anksti keliesi, o zadintuvui suskambus susitelki i kelimosi procesa o ne i zadintuvo "nudusinima"  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 09 07, 19:44 |
|
|
|
|
na čia elektronikos forumas, tai ir reikia kažką gudraus sugalvot, visą darbą turi atlikt elektronika
o tau tiktai beliks išsirident iš lovos
ir šiaip gal daugiau dėl idomumo būtų idomu paeksperimentuot su tom smegenų bangom kaip ten yra beta,alpha,theta,delta... ar ištikro suveiktų toks variantas su skirtingais dažniais kairėj ir dešnėj ausy.
aišku gerai būtų encefalografą(ar kaip ten tas vadinas kur prikabina daug laidų prie makaulės ) ir pažiūrėt ar keičiasi tos smegenų bangos ar ne nuo paduodamo dažnio į ausis  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 09 07, 19:56 |
|
|
|
|
Suskamba zadintuvas ir hidraulika apvercia lova, kartu su miegalium, bematant pabustu... Arba kad katapultuotu is lovos i kita gala kambario  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |