|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 24, 04:45. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Lempinė technika » audiofiline lempa 45
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
audiofiline lempa 45 |
Parašytas: 2020 08 26, 08:52 |
|
|
|
Aciu osmiui uz komentarus,o visu kitu lempines aparaturos zinovu nuomones man sukelia juoka-Esu daugumai neparankus savo ziniomis ir konstravimu,nes nevienam perbegau ju biznyje kelia ir loja kaip sunys,bet yra patarle-sunys loja,o karavanas eina. |
|
|
|
|
|
Re: audiofiline lempa 45 |
Parašytas: 2020 08 26, 15:16 |
|
|
|
Vytas Akela rašo: |
Aciu osmiui uz komentarus,o visu kitu lempines aparaturos zinovu nuomones man sukelia juoka-Esu daugumai neparankus savo ziniomis ir konstravimu,nes nevienam perbegau ju biznyje kelia ir loja kaip sunys,bet yra patarle-sunys loja,o karavanas eina. |
Gal butu galima pamatyti Jusu technikos stebuklus ir klientu atsiliepimus internete? Dabar kazkaip toks komentaras kaip virsuj, tai kaip bezdejimsa i vandeni - burbulai matosi, o kvapas nekoks. |
|
|
|
|
|
audiofiline lempa 45 |
Parašytas: 2020 08 26, 16:49 |
|
|
|
Čia kaip atvažiavo draugo anūkėlis iš Vilniaus į Tauragę. Draugas sako anūkui: ,,Einam į miestą,,. Anūkėlis:,,Koks čia miestas. Vilnius tai miestas,,.
Taip kad nenuvertinkim provincijos |
|
|
|
|
|
audiofiline lempa 45 |
Parašytas: 2020 08 26, 22:45 |
|
|
|
donau rašo: |
Čia kaip atvažiavo draugo anūkėlis iš Vilniaus į Tauragę. Draugas sako anūkui: ,,Einam į miestą,,. Anūkėlis:,,Koks čia miestas. Vilnius tai miestas,,.
Taip kad nenuvertinkim provincijos |
Kadangi mano gimine Tauragej baldu auksarankis, tai galiu tik pritarti. Bet kaip ten sake... darbais, o ne zodziais... kazkaip ten.. ane? |
|
|
|
|
|
audiofiline lempa 45 |
Parašytas: 2020 08 27, 22:21 |
|
|
|
Kodėl ,,profesoriau,,/nenoriu vartoti keiksmažodžių/ užrakinai mano temą. Minėtiems forumiečiams neturiu jokių pretenzijų. Nei aš jiems, nei jie man nieko neskolingi. O tamsta kartais kiši savo trigrąšį kur nereikia ir rodai savo išskirtinį ,,išprusimą,,.
Skirta socrates |
|
Paskutinį kartą redagavo donau, 2020 08 28, 09:29. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
|
audiofiline lempa 45 |
Parašytas: 2020 08 28, 08:46 |
|
|
|
Kodėl pas mus forume visos temos baigiasi rietenomis?Ir kiekvienas irodinėja koks jis gudrus.Gal atsidarykit naują temą"katras gudresnis" ir riekitės tenai. |
|
_________________ Audiofilija-pavojinga liga.Labai brangi liga,tai ar verta peržiangti šią ribą? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2020 08 28, 09:35 |
|
|
|
tamosius rašo: |
Kodėl pas mus forume visos temos baigiasi rietenomis?Ir kiekvienas irodinėja koks jis gudrus.Gal atsidarykit naują temą"katras gudresnis" ir riekitės tenai. |
Norėčiau kad šis forumas būtų dalykinis one pliurpalinis.
Aukštesnio lygio
jei parašyta "aš kietas audiofilas ir esu rakštis visiems, nes aš viską darau geriau nei jūs"
tai ir palikit tą sakinį ramybėje - nieko komentuoti nereikia.
Kam pulti į tą tuštumą, piktintis ir šaipytis?
Tušti sakiniai tegul ir lieka tušti.
Tušti rašiniai nieko blogo nedaro, jie laukia "kliovo" ir minta tuo kas kimba. |
|
_________________ AC/DC (alternating current and direct current) |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2020 08 28, 15:38 |
|
|
|
Geras rašo: |
Norėčiau kad šis forumas būtų dalykinis one pliurpalinis.
Aukštesnio lygio |
Butent. Todel kurdami temas ar atsakydami jose turime kurti pridetine verte, o ne drabstytis purvais.
O jei jau matuojames dydziais, tai prasome deti viska ant stalo ir visi kartu nuspresime.
Cia turiu omeny pas ka stiprintuvuose iskraipymai didesni |
|
|
|
|
|
audiofiline lempa 45 |
Parašytas: 2020 08 28, 19:41 |
|
|
|
Temos pavadinimas"audiofiline lempa 45" tai ir aptarinėkim šitą lampečką o ne aiškinkimės tarpusavio santykius.Kol kas nematau nei vieno dalykiško posto.Taip,kad ponai audiofilai laukiu Jūsų nuomonių,apie lempą jos galimybes,vertinimus ar apsimoka gaminti su ja stiprintuvą. |
|
_________________ Audiofilija-pavojinga liga.Labai brangi liga,tai ar verta peržiangti šią ribą? |
|
|
|
|
|
audiofiline lempa 45 |
Parašytas: 2020 08 28, 20:21 |
|
|
|
Iš tikro įdomus klausimas profesionalams - kadangi tai tiesiogiai kaitinamas triodas - kaip realizuojat kaitinimą realiam stiprintuve? AC, DC, stabilizuotas ar ne, gal dedat "hum pot", gal naudojat lm317, o gal kokį LDO reguliatorių, gal aktyvų srovės šaltinį? Ar pavyko atsikratyti triukšmo?
Žodžiu, kokie rezultatai, kokios rekomendacijos?
Gal grįšim į konstruktyvią vėžią
Ar girdejote,kad tokia lempa 45 egziztuoja.Pavyko keleta gauti. |
Vytai, gal schema pasidalinsit, pagal kurią planuojat gaminti? Padiskutuosim, gal įkvėpimo pasisemsim, nes čia tikrai įdomių klausimų yra |
|
|
|
|
|
audiofiline lempa 45 |
Parašytas: 2020 08 29, 08:27 |
|
|
|
Aciui redplate,parasykite man as zinute savo tel,tad uzmegsime tiesiogini kontakta,bus malonu bendrauti ir pasidalinti ziniomis bei detalemis ir schemomis,nes sis forumas mano manymu ne vieta padoriems zmonems |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2020 08 29, 12:41 |
|
|
|
Aciui redplate,parasykite man as zinute savo tel,tad uzmegsime tiesiogini kontakta,bus malonu bendrauti ir pasidalinti ziniomis bei detalemis ir schemomis,nes sis forumas mano manymu ne vieta padoriems zmonems |
Jei jai įsijautei į tokį padorų, kuriam ne vieta šiame forume, tai trink visas savo temas ir nešk iš čia savo muilą.
"elektronikoje" telpa visi: ir tarybiniai, ir propagandonai, o jam mat ankšta - pernelyg didelis padorumas netelpa čia. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2020 08 29, 14:13 |
|
|
|
rammas rašo: |
Jei jai įsijautei į tokį padorų, kuriam ne vieta šiame forume, tai trink visas savo temas ir nešk iš čia savo muilą.
"elektronikoje" telpa visi: ir tarybiniai, ir propagandonai, o jam mat ankšta - pernelyg didelis padorumas netelpa čia. |
Dar vienas teisuolis
Ne Jums spresti kam pasilikti šiam forume.Nepadoru drabstytis purvais nežinant nieko apie žmogų.Tai tiek p.rammas. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2020 08 29, 14:53 |
|
|
|
Ne Jums spresti kam pasilikti šiam forume.Nepadoru drabstytis purvais nežinant nieko apie žmogų.Tai tiek p.rammas. |
Kažkokios keistos interpretacijos .. Iš kur traukiat, kad aš čia kažką sprendžiu, kam čia būti, o kam ne?
Be to, ne aš, o šitas anas "padoruolis" lojančiais šunėkais drabstosi ..
Esu daugumai neparankus savo ziniomis ir konstravimu,nes nevienam perbegau ju biznyje kelia ir loja kaip sunys,bet yra patarle-sunys loja,o karavanas eina. |
Aš tik priminiau, kad laisvės iš demokratijos laikais niekas niekur nėra pririštas, kaip ir pastarasis "padoruolis", kuriam šiame forume, kaip jis pats įvardija, nevieta būti.
sis forumas mano manymu ne vieta padoriems zmonems |
Tad ne sprendžiu, o primenu, kad jis yra laisvas iš nepatinkančios "smėlio dėžės" susirinkti savo žaisliukus ...
O jei lieka toje "smėlio dėžėje" tai nėra jis jau toks ir padorus, kaip deklaruoja, o greičiausiai net tie, kurie gali spręsti dėl buvimo galimybių, šito "padoruolio" net su lazda neišvarytų iš šitos "smėlio dėžės". |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2020 08 29, 15:27 |
|
|
|
rammas rašo: |
na, Akela - neeilinė lietuviškos estrados "žvaigždė", tai nieko keisto, kad tokiam šviesuliui čia ankšta
https://www.youtube.com/watch?v=rKo_2VNdF-k
p.s. - jei 45-ta lempa groja taip, kaip jis dainuoja, tai schemos gal geriau nereikia |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|