Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 01, 10:43. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Publikuoju dar dvi schemas. Kadangi pasidariau tinginys, tingisi vynioti trafus SE stiprintuvui o PP trafų turiu daug, tai sugalvojau padaryti keletą ekspermentinių SRPP schemučių.
Kaskado privalumai:
1.Trafui nereikalingas nemagnetinis tarpelis
2.Kaskado maža išėjimo varža pvz. su lempomis EL36 ji apie 200 Ohm
3.Nereikalingas trafo didelis induktyvumas{išplaukia iš 2 punkto}
4.Didesnis Pout
5.Puikiai tvarkosi su bet kokia akustika{didelė alfa}
6.Nekritiškas kolonėlių varžai
Minusas kad reikalinga nemaža anodinė įtampa.
Kadangi esu Beag aparatūros fanas tai panaudota pagrinde Beag geležis{korpusas,trafai}
Abi schemos mano išbandytos, veikia puikiai ir dabar.
Gal kam norėsis pasižaisti, tikrai nenusivilsite skambesiu.
Viršutinių lempų kaitinimą reikia jungti nuo atskiros apvijos ir pakelti apie 300v.
Apatinę lempą galima jungti ir su automatiniu priešįtampiu bet tada dar reiks pakelti maitinimo įtampą apie 40v
Gintai sveikas, kad jau senokai jie surado naują šeiminyką, išmainiau ant kokio tai gelažio, o Rimui dėkui, pabaigsiu darbus su korektoriais, būtinai pamaketuosiu.
Pas mane krūva išėjimo trafų nuo AUJ 637, tik kad kitam svieto krašte.
Na ir pas mane jų turbūt dar daug, nes tik dabar prisiminiau, kad AUJ 637 buvo tranzistorinis, o pas GINTARAS zim iškeliavo lempiniai stiprintuvai, nors ir nuo lempinių matyt dar kažkas rastusi.
_________________ Anyone (including your wife) can make just as fine
a tuner as Fisher...with the Fisher KM-60 StrataKit
Lempiniai mono blokai vadinosi AUJ620
Išėjimo trafas
http://tvr.vejas.lt/uploads/Tesla/AUJ/3an67308.gif
Tranzistoriniai dar buvo AUJ635 ir AUJ636 šitų pirminės induktyvumas apie 5H
AUJ635 out trafas pirminė 3x340 vijų, antrinė 3x65 vijų