|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 25, 14:23. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Principinės elektrinės schemos » kaip sujungt stiprintuvo du kanalus i viena
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
kaip sujungt stiprintuvo du kanalus i viena |
Parašytas: 2004 08 21, 13:57 |
|
|
|
man reik sujungt abu kanalus i viena mikroshemai stk4191II kad gautusi vienas isejimas ir daugiau galios siaip ta mikroshema kainuoja 68 litus tai gaila nusviest i sali .
pasiulikit kokia gera tiltinimo shema kad galeciau pajungt wooferi bentjau kad porai menesiu laikytu nes pirmadieni pirksiu ta wooferi tai pinigu taip ir nebelieka kito stipriako rinkimui |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 08 22, 12:14 |
|
|
|
Man taip pat reikia tokios schemos. Bet vargu ar atsiras tokiu? p.s kokį wooferi pirksi? Ir iš kokios parduotuvės. Mane domina eviras OME 115Lt, iš pažiūrėjimo atrodo labai galingas... |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 08 22, 12:24 |
|
|
|
matot, jei tiltinima du kanalus tai ir dinamiku varza turi buti sumuojama, jei anksciau buvo stipriakas stereo skirtas 8 omu kolonkes, tai uztiltinus kolonkes jau turetu buti 16 omu. kazkokios ypatingos schemos nezinau, ten iejima paduodi ant vieno kanalo ir invertuota iejima ant kito, tada garsiakalbi jungi irgi viena laida ant vieno kanalo isejimo (ne zemes) o kita laida i kito kanalo isejima.
pvz. stk
jei darai 3 psl schema http://www.datasheetarchive.com/download.php?pi=282341
tai 17 ir 18 koja sukeisk vietomis, ir abu iejimus sujunk i viena
tarp isejimu pajunk garsiakalbi, bet nenauduok mazesnio nei 8 omu, nes stk gali ir pasibaigti
!neesu to bandes, ir nezinau kokios gali buti pasekmes, sita info traukiu is TDA8650Q PDF |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 08 22, 17:00 |
|
|
|
sediski as ta ir zadu pirkt bet su pusbratanu nuejus mokesiu siektiek maziau nes ans ir parduotuvese moka nusilygt beje jis nuolatinis omo klientas o as viska perku sodu 10 esancioje parduotuveje pas ta rusa ome beveik vien garsiakalbiai ir laidai o miroslav neturi shemos kad tiktu 4 omu ruporui nebent kaip viens pazistams buvo padares is 4 omu garsiakalbio tas kur OME 120 litu kainuoja toksai zalias (sediskis turetu zinot) tai paeme vielos irsusuko 4 omu varzos rite ir pajunge nuosekliai garsiakalbio ir gavos kolonke 8 omu bet buvo suviniaves ant flomasterio tai pajungus an galingo stipriako ta viela tiek ikaito kad is flomasterio pradejo dumai rukt issilyde visas |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 08 22, 22:39 |
|
|
|
cia jokia schema nepades, tavo STK nelaikys
arba pajunk labai galinga 8 omu varza, jei tokia rasi
na zinoma ir garsekalbis gros tyliau, tikriausiai gausi tapati efekta kas su 4 omu ruporu ant vieno kanalo + kaistancia varza |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 08 23, 18:04 |
|
|
|
Kai nusipirksi ta subwooferi papasakosi kaip lupa. As turiu is omo nusipirkes 2vnt XE po 65Lt mėlynos.. Nieko gero... Aš tai pas ta rusa per savaite du kartus apsilankau, gerai sutariu įpač jis su mano tevu gerai sutaria... Šiandien ka tik is jo parsiveziau stk4050V IRDA ir savaitgaliui turetu parvest TDA7294 |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 08 23, 18:12 |
|
|
|
as jau ant to stk4191II tik ant vieno kanalo buvau girdejes toki pat evira tik sudina deze buvo tai tulike negalejai vietoi nustovet nes ten visi zemi uzsilaiko (zinot kaip buna) nors vien zemus ir teleido , nu tai magnetas per 8 valandas buvo siek tiek ikaites visai neblogai ruporas eina bet antiek apjotas masinoi buvo per avarija deze suskilus plerp visa karoc is vis nepriziuretas daiktas buvo bet vistiek ejo kur dinks neejes
tai sakai siunta gauna savaitgali bet tu buk atsargus su tom tda7294 paklausyk zmogaus kuris susvilino tris mikroshemas ai dar va tas ruskis niekaip neparvez montaziniu ploksciu tas jau uzkniso zinai kai darai i universalia tai laidyns ant snargliu gaunas atsoko laidas ir hana mikrei |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 08 26, 23:34 |
|
|
|
PRITARIU reiks su rusu pasišnekėt jis jau man montažines plokšteles veža 2mėnesius. Ir niekaip neparveža. Da žadėjo TDA7294 parveš, bet jaučiu, kad geriau užsakysiu STK4050V nes bratkis pasidarė tai ant vienos mikrės stovi dvi S-90 ir vienas EVIRAS 360W. Ir net per plaučius jama... tik tiek, kad jam per visas kolonėles gavosi 4omai. |
|
_________________ Viskas gerai iki dūmų ir smoko... |
|
|
|
|
Parašytas: 2004 08 27, 01:38 |
|
|
|
IrDa, nu ir kas kad man 4 omai, neilgai, stk pasitvirtino, taigi dabar darysiu stereo, desiu dar viena mikre, dvi s-90 grandine ant vienos mikres, o ant kitos evira,
na manau reikes kai nueisiu pas Juriju i parduotuve, paklausiu apie mont zines, gal zmogus pagalvos ir neuzmirs uzsakyt, |
|
_________________ elektronika - laisvalaikis |
|
|
|
|
Parašytas: 2004 08 27, 21:13 |
|
|
|
tai ano vardas jurijus as is ano sita kompa pirkau prieš 1,5 metu
gelezies hlorida nusipirkau o ka su juo esdint kad ans montaziniu negauna tai tas uzknisa tai tie stk moduliai laiko 4 omus ar ne ir dėlko ne |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 08 27, 21:43 |
|
|
|
As pas ji irgi mazdaug pries tiek pat laiko kompa pirkau Ir seip pas ji detaliu galima gaut, o ome garsiakalbiai pigesni, ir didesnis pigesniu garsiakalbiu pasirinkimas, ten pries 1.5 metu pirkau V-300sp |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir naudojau animuotą avatarą. |
|
|
|
|
Parašytas: 2004 08 27, 22:04 |
|
|
|
stk veikia ir toliau, na kad taip gerai veikia pas juriju uzsakysiu dar viena mikre, p.s. jo vizitien virs jo kompo ant stiklo pakabinta |
|
_________________ elektronika - laisvalaikis |
|
|
|
|
Parašytas: 2004 08 28, 07:21 |
|
|
|
Jo marke yra V-300SW, o as irgi is mazeikiu To wooferio galia 200WRMS, 400W max, o jautrumas lygtais 87 dB |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir naudojau animuotą avatarą. |
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|
FS25 Tractors