|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 25, 18:19. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso aparatūra » Kodel kompas zwimbia
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Kodel kompas zwimbia |
Parašytas: 2006 08 25, 11:55 |
|
|
|
|
ale, čia tai man naujiena, kad Lietuva gamina tokius dalykus. tu matyt kažką maišai. kaip ir kinti sako, akd viskas kas acme yra lietuviška lietuvoje gaminoamos tik PCB plokštės pagal užsakymą. O db del zvimbimo, tavo greičiausiai bus garso plokštė sugedus, nes su integruotom zvimbimo panašuas į fonavimą nebūna, girdisi tik triukšmas užleidus visą garsą, nors man ir tai jau praeitis, nusipirk naują ant PCI polokštę, tik nepagailėk pinigų, už 20 lt nepirk, pirk už 50 - 100 lt. |
|
_________________ No ground, no sound. |
|
|
|
 |
 |
Kodel kompas zwimbia |
Parašytas: 2006 08 25, 13:05 |
|
|
|
|
Ce biski nlb isiskaitei manau i sitos temos diskusijas...
1. ten grynai wiska gamina pacias plokstes ir jas sumontuoja tik paciu kondiku mikroschemu ir t.t. nedaro... dbr jau ta imone svedijaj priklauso bet uab'as yra kaune...
2. del plokstes tai irgi jau rasiau kad dabar pasijungiau dar kita stiprintuva (JVC) ir jokio zvimbimo nebeliko tai nemanau kad plokste kalta... gal paprasciausiaj mano kompiuterines koloneles ir tas kitas stiprintuvas nera labai geros kokybes...  |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir naudojau animuotą avatarą. |
|
|
|
 |
Kodel kompas zwimbia |
Parašytas: 2006 08 29, 19:40 |
|
|
|
|
| Dėl zvimbimo irgi norėjau paklaust pas mane integruota garso plokštė 8ch, bet pajungus stiprintuvą meta šiukšles manau, tai galėtų būt dėl prastos garso plokštės, nes su stiprintuvu viskas ok, gal turit kokių konkrečių pasiūlyt garso plokščių pavadinimų, kad zvimbimo nebeliktu. |
|
|
|
|
|
 |
Kodel kompas zwimbia |
Parašytas: 2006 08 29, 21:43 |
|
|
|
|
chaaaą ir pastavę bitė įlindo
tia baisiniai priklauso nuo tavo piniginės storio
aš turiu Creative SB Live! 24-bit |
|
_________________ Kad ir ne reklama, bet skelbimams čia - ne vieta.
Tokį tekstą čia įrašė forumo administracija. Kaip manot dėl ko? |
|
|
|
 |
Kodel kompas zwimbia |
Parašytas: 2006 08 29, 22:51 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Kodel kompas zwimbia |
Parašytas: 2006 08 29, 23:08 |
|
|
|
|
vidinė
čia prieš du metus, o kai dabar tokia infliacija  |
|
|
|
|
 |
Kodel kompas zwimbia |
Parašytas: 2006 08 30, 08:32 |
|
|
|
|
| rhcpepper rašo: |
| Dėl zvimbimo irgi norėjau paklaust pas mane integruota garso plokštė 8ch, bet pajungus stiprintuvą meta šiukšles manau, tai galėtų būt dėl prastos garso plokštės, nes su stiprintuvu viskas ok, gal turit kokių konkrečių pasiūlyt garso plokščių pavadinimų, kad zvimbimo nebeliktu. |
kokios kolonėlės prijungtos pas tave? jei 2.1 sistema prie 8 ch, tai tu gal pabandyk susikonfiguruot išejimą stereo o ne 8 ch ir ne zvimbs bent jauman su 5.1 korta taip buvo  |
|
_________________ No ground, no sound. |
|
|
|
 |
Kodel kompas zwimbia |
Parašytas: 2006 08 31, 14:24 |
|
|
|
|
| biski gal nuo temos bet noreciau paklaust ismanancio daugiau nei as ar vertas sitas daigtas savo kainos http://www.bms.lt/?preke=9461 + garso plokste 300lt ? bus naudojama sistema prie PC filmai zaidimai muzikos klausymas. aciu uz issamu atsakyma! |
|
|
|
|
|
 |
Kodel kompas zwimbia |
Parašytas: 2006 08 31, 15:10 |
|
|
|
|
| mano manymu nea, bet čia tik mano nuomonė, kažkodęl labai nemėgstu tų palsmasinių skarbonkių rinkinių, na iš bėdos kai nėra vietos, bet tik ne už tokia sumą |
|
|
|
|
 |
Kodel kompas zwimbia |
Parašytas: 2006 09 01, 10:28 |
|
|
|
|
perisprašau, bet patsai su savo tvargdariška misija daug labai nuprypstate nuo temos, kurios čia kaip ir nebuvo  |
|
|
|
|
 |
Kodel kompas zwimbia |
Parašytas: 2006 09 08, 15:01 |
|
|
|
|
čia jau aišku, kad tėvai nuvažiavo į kokį BMS arba topocentra ir prisvaigo jiems, o jie ir patikėjo, kad gamina viska in LT, nors nieko in LT negamina ir abejoju ar gamins, mes per durni tokiem dalykam o Tomelis dabar kietas, kad jo PC iš LT  |
|
_________________ VW Golf 3 , 92m, 1.9D |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |