Elektronika.lt
 2024 m. kovo 28 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

 Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2024 03 28, 17:51. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Pastabos ir pageidavimai » elektronika.lt "miršta"?
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
 
  
Puslapis 24
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 elektronika.lt "miršta"?
PranešimasParašytas: 2019 08 24, 20:02 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Kybertarakonas
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
na pasiziurejus i sios temos perziuru skaiciu tampa aisku kad sis forumas pavirto i bomzu susirinkimo vieta Laughing
http://forum.elektronika.lt/viewtopic.php?t=108451

_________________
+37068705542-Romas PRS...
 elektronika.lt "miršta"?
PranešimasParašytas: 2019 08 25, 00:52 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Saulius18
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Nu jo.... panašu, kad "miršta" forumas, apie elektronika pradėjau domėtis nuo 17m. Pamenu dar su visiškai nesamoningais klausimais čia ateidavau, žmonės atsakydavo, žinoma ir tada buvo "pasipizdavojim", bet tikrai jau nepalyginsi, kaip yra dabar.... Vietoje atsakymo i klausimus, gaunama visokio šudo- pirmiausia išpizdavoja, tada aiškinasi kam tas ar kitas, šiaip kas pašneka ne į temą ir viskas. Kas normaliems žmonėms pasidarė? išsnyko gal? Ai paverksiu kitur Very Happy
 elektronika.lt "miršta"?
PranešimasParašytas: 2019 08 25, 08:31 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
str
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Negaliu pamiršti, kai bandant suformuoti techninę užduotį, klientas pasakė: Ai, padaryk, kad man būtų gerai...
Kai nelabai žinai, teisingai paklausti sunkiausias dalykas. Tikriausiai kad gėda nebūtų, pagalbus užsienyje ieško. https://m.youtube.com/watch?v=kXG1r54ACU4
 Re: elektronika.lt "miršta"?
PranešimasParašytas: 2019 08 25, 13:12 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kionig
Veteranas
Veteranas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
gintaras_bar rašo:
Ar jums neatrodo, kad forumas elektronika.lt baigia visiškai "išsikvėpti"? Paskutiniu metu tikrai su elektronika susijusių temų PER METUS! čia atsiranda tiek, kad jas galima ant abiejų rankų pirštų suskaičiuoti. Pirmauja perku-parduodu, paskui kažkokios blevyzgos visai ne į temą, na ir šiek tiek pokalbių elektrą (bet ne elektroniką). Na ir žinoma suvirinimo aparatų temos, su "žvaigžde" Zamolskiu Smile
Tai kad nuo ko čia pradėjus..

Tokių nuogąstavimų jau būta ir anksčiau ir ne vieną kartą (žr. pasiūlymų ir pageidavimų skyrelį).

Dėl to, jog mažėja temų susijusių su elektronikos tematika, tai mano požiūriu, kad jų ir anksčiau, ir prieš 5 metus tikrai taip pat nebuvo labai gausu. Viršų ėmė ir dabar yra aktualios, įvairios politikos ir šiaip įvairios beletristinės temos apie "dievą", nors gal apie dievą kiek aprimo, tik va politinės rinkimų ir kitais klausimais bene aktualiausios. Aišku jose ir atitinkamas diskutavimo lygis matyti.

Labai teisingai paminėjo gnt, jog forumas atsirado tada, kai buvo visa plėtra. Ir iš tikrųjų, visur patiriamas toks dalykas, kad visada būna pradinis spartus augimas, po to seka įsisotinimas ir galiausiai nuolatinis kritimas. Antrą kartą toks augimas vargu ar atsiras dar kadanors čia.

Nes čia forumas yra privatus ir priklausantis vienam ar keliems žmonėms, kurio gyvavimas yra paremtas komercija, viskas juk čia gyvena tik dėl talpinamų reklamų. Forumo plėtra yra vykdoma tik komestiškai, nes nėra kažkokio tai bendruomeninio rėmimo, iš kurio būtų daromi reikiami patobulinimai dėl tos pačios bendruomenės.

Čia dalis aktyvesnių dalyvių buvo persikėlę į Google+, kuris buvo nutrauktas pačio Google, tai nebežinau likimo kas kur prisitaikė ar liko nuošalyje.

O nepaisant viso kas paminėta aukščiau - tai ir pati elektronika ir jos konstravimas pasikeitė. Kaip čia kažkas jau minėjo - pirkti kokį kinietišką daiktą yra lengviau ir paprasčiau nei pačiam jį pasigaminti ar dėti pastangas gaminant jį. Aišku, galima bėdavotis dėl kiniškos kokybės, bet anaiptol tai būna ne pats iš pirmųjų prioritetų kažką gaminant, o juk kaina svarbiausia. Tai ir belieka diskutuoti apie tų daiktų pirkimą/kokybę.

Apie šio forumo ateitį nesiimsiu pranašauti, kas ir kaip čia galėtų būti. Elektronikos bendruomenė kuri čia buvo ir tebėra nėra didelė, tad ir jos plėtra priklauso tik nuo mūsų pačių.

P. S. Tie kas prijaučia ne tik elektronikai, bet ir fotonikai, tai yra įdomių laisvai prieinamų žurnalų iš SPIE. https://spie.org/membership/spie-professional-magazine/open-access-spie-professional?SSO=1#Education
 elektronika.lt "miršta"?
PranešimasParašytas: 2019 08 25, 13:52 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
gintaras_bar
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Oho, nesitikėjau, kad čia tokia diskusija išsirutulios Smile

Ir dar asmeninių žinučių sulaukiau, su prašymais atsiųsti tą nuorodą. Tai forumo administratorių noras reklamą "paslėpti", davė priešingą efektą - sukūrė dar didesnę intrigą Smile

Nenorėčiau sutikti, kad forumas praranda gyvybę dėl to, jog "Pasidaryk pats" poreikis mažėja. Aš matau priešingą tendenciją. Pasauliniu mastu yra leidžiamas specializuotas žurnalas "maker'iams", organizuojamos muges visame pasaulyje. Su ženkliai pigesnių 3D spausdintuvų, graviravimo ir frezavimo staklių atsiradinu, o taip pat galimybe nemokamai naudotis profesionalaus lygio CAD/CAM programų paketais, "Pasidaryk pats" kaip tik vis labiau populiarėja.

O galimybė pigiai įsigyti įvairių modulių iš AliExpress sukuria dar daugiau galimybių sukurti kažką unikalaus, ko niekur negali nusipirkti (arba tai kainuoja ženkliai daugiau, nei gali sau leisti). Gal būt aš bendrauju su "neteisingais" žmonėmis, bet tokią pat tendenciją matau ir Lietuvoje. Visi mano draugai kažką konstruoja, ir nebūtinai tai yra susiję su elektronika. Be to pvz. Arduino platforma tampa vis populiaresnė net ir tarp tokių žmonių, kuriems matematika, informatika, jau nekalbant apie programavimą, kažkada kėlė vos ne siaubą. Vienas mano kolega, tikrų tikriausias menininkas, taip susižavėjo servomechanizmais ir galimybe juos valdyti su Arduino, kad dabar pradėjo kurti kinetines skulptūras ir jo darbų net Jūrų muziejuje galima pamatyti. O kitas kolega, mechanikos projektuotojas, laidų ir elektros bijojęs "kaip velnias kryžiaus", pasikvietęs mane vienam projektui padaryti elektrinę/elektroninę dalį, dabar jau savarankiškai keičia parametrus Arduino programoje ir panašu, kad tuoj pats programas pradės rašyti. Išmintingai elgiantis, tokius entuziastus būtų galima pritraukti į forumą ir forumas vėl "klestėtų".

Bet viskas vyksta atvirkščiai. Blogas moderavimas forumą "marina". Pritariu kolegų nuomonei, kad forume per daug patyčių, ypač naujokų atžvilgiu. Natūralu, jog vietoje atsakymo į rūpimą klausimą sulaukęs pasityčiojimo, naujokas čia daugiau nebesilanko. Bet ką naujokai, net ir senbuviams kliūva. Toli ieškoti nereikia, pavyzdys yra šioje temoje:
paused rašo:
trumpai.....ne tau spręsti ką ir kaip šiame forume daryti, ko rupinies ?,ne patinka...valink. Man pvz, nepatinka, kad nėra nuorodų į multiplikacinius filmus ... bet aš nereiškiu pretenzijų ...ar "pagavai" artiste...
Vakarietiškam forume toks išsišokėlis kaip mat gautų mėnesį atostogų, bet tik ne čia.

Aš suprantu, kad forumas yra "komercinis" ir gyvuoja tik todėl, kad jo savininkai gauna "centus" iš reklamos. Kai nieko geresnio nesugeba, tai gal juos ir tenkina tie "centai", tik tiek, kad savo kvailu elgesiu "pjauna šaką, ant kurios patys sėdi". Vis mažėjant lankytojų srautams, reklamos davėjams šis projektas taps nebeįdomus. Buvau jau ne vieno forumo (tiek Lietuvoje, tiek užsienyje) "mirties" liudininku, kurią iššaukė savininkų kvailos ambicijos arba begalinis gobšumas, norit uždirbti, neįdedant jokių pastangų. Ir mes, negausūs bendruomenės nariai, tam procesui vargu ar galime daryti kokią ženklią įtaką. Jeigu "bosui" į mus "nusispjaut", tai "bosas" liks vienas Smile O mes tikrai rasim ką veikti ir be forumo. Galų gale viskas laikina... kaip ir mes patys.
 elektronika.lt "miršta"?
PranešimasParašytas: 2019 08 25, 14:53 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Contax
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Na, kiek forumas bus gyvas priklauso tik nuo dalyvių. Nuo bendros kultūros. Man asmeniškai niekad nekyla noras atsakinėti kokiam naujokui į paprastą klausimėlį parašytą su gramatinėmis klaidomis ar nemokant suformuluoti paties paklausimo. Geriau nutylėti, nes toks žmogus aiškiai neturi potencialo kad vertėtų aiškinti. Antra vertus, kaip ir visame kame Lietuvoje čia trūksta geranoriškumo, bet tai jau visos šiuolaikinės Lietuvos bėda, ne tik šio forumo.
 elektronika.lt "miršta"?
PranešimasParašytas: 2019 08 26, 05:41 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
rimosiuss
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Tiesiog matyt reikia kažkaip filtruoti dalyvius, kad neliktų atsitiktinių. Čia aš nekalbu apie naujokus, kuriems įdomu ir kurie klausdami kartais nesugeba paklausti. Bet kas būna po to ...
Pratrynus tokių kietuoliu registracijas kurį laiką, vaizdelis turėtų pagerėti..
 elektronika.lt "miršta"?
PranešimasParašytas: 2019 08 26, 20:12 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Dosia
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Contax rašo:
Na, kiek forumas bus gyvas priklauso tik nuo dalyvių. Nuo bendros kultūros. Man asmeniškai niekad nekyla noras atsakinėti kokiam naujokui į paprastą klausimėlį parašytą su gramatinėmis klaidomis ar nemokant suformuluoti paties paklausimo. Geriau nutylėti, nes toks žmogus aiškiai neturi potencialo kad vertėtų aiškinti. Antra vertus, kaip ir visame kame Lietuvoje čia trūksta geranoriškumo, bet tai jau visos šiuolaikinės Lietuvos bėda, ne tik šio forumo.

as taip suprantu kad tamsta ekspertas nes tu zinai turi zmogus potencialo ar ne.
Contax rašo:
Man asmeniškai niekad nekyla noras atsakinėti kokiam naujokui į paprastą klausimėlį parašytą su gramatinėmis klaidomis ar nemokant suformuluoti paties paklausimo.

cia zmones gramatikos egzamina turi islaikyti kad gautu atsakyma?
teisingai pastebejai kad truksta geranoriskumo... pas tamsta. su tokiu poziuriu i naujokus greit liks grupele asu kurie gales patarimus vienas kitam dalint. kas specui paprasta tas naujokui gali buti aukstoji matematika. dabartine situacija cia tokia - arba siuncia pasiguglint arba tipo sumokek o mes tau padarysim ( konkurencijos baime ar nera uz ka pavalgyti?). nu cia galima rasyti be galo, bet nemanau kad kas cia pasikeis
 elektronika.lt "miršta"?
PranešimasParašytas: 2019 08 26, 21:51 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kiloomas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Saulius18 rašo:
Nu jo.... panašu, kad "miršta" forumas, apie elektronika pradėjau domėtis nuo 17m. Pamenu dar su visiškai nesamoningais klausimais čia ateidavau, žmonės atsakydavo, žinoma ir tada buvo "pasipizdavojim", bet tikrai jau nepalyginsi, kaip yra dabar.... Vietoje atsakymo i klausimus, gaunama visokio šudo- pirmiausia išpizdavoja, tada aiškinasi kam tas ar kitas, šiaip kas pašneka ne į temą ir viskas. Kas normaliems žmonėms pasidarė? išsnyko gal? Ai paverksiu kitur Very Happy

Ne, paprasčiausia dau čia norinčių nusi...ant žioplesnio galvos, manytina yra sutrikusios psichikos nuo savimeilės ir narcisizmo. jiems svarbu pasipuikuoti kokie jie protingi ir sutrypti kokį pradedantį, o kai rimtesnis jiems ką nors atrašo dėl jų arogancijos ir kitų žeminimo, tai jie užstojami admino, tave drabsto kuom nori ir kiek nori, nes tą būrelį visokių byrkanosių niekas nebanina kad ir pakiši adminui konkrečius jų niekšiško charakterio įrodymus. Čia matyt kad ir bukas, svarbu"senis' kaip rusų kariuomenėje...galima pagalvoti kad jiems gimus, buvo įteikti saliamonų diplomai, nors buvo tokie pat priši...kelniai kaip ir visi. Kai prisimenu kokius klausimus uždavinėdavau savo pirmąjam mokytojui - tų laikų nusigėrusiam elektronikos inžinieriui su trim aukštaisiais, kuris dalyvavo rusijoje raketos SS -20 valdymo ir apsaugos sistemų kūrime ( kuris savo žiniomis čia tuos byrkanosius išminčius per 10 minučių sukaišiotų į kampus iki uždusimo), tai pasidaro keista kaip jis turėjo kantrybės atsakinėti į tokius kvailus ir įkyrius klausimus, už ką jam pagarbą visam gyvenimui.

_________________
Pavydas,trukdo žmonių tobulėjimui ir gadina pavyduolių sveikatą.
 elektronika.lt "miršta"?
PranešimasParašytas: 2019 08 28, 10:16 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
k.saulius66
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Geranoriškumo pas mus net per daug, bet kai pamatai: žmogus prisijungia prie forumo vien tik tam, kad kažko gauti. Ir jūsų tokių tūkstančiai, visi norit kad jumi ant lėkštutės būtų paduota kažko ko jūs patys negalit "sukramtyti". Atsakai vienam, kitam - pabosta, jūsų "tūkstančiai" tokių ale pagalbos (naudos sau) ieškotojų. Pateikit patys ką nors, o ne prašinėkit "išmaldos".
Nejau pas mergas eidami irgi klausinėjat forume kaip ten ką ir kur įkišti, galvas turit, guglas yra, naudotis vertėju mokat pirmyn. Jei norit paverkšlenti eikit pas mamą. Norit kažko išmokti, prašau šiais metais LT apie 1500 nesurinko abiturientų į aukštasias.
P.S.
tingi mokintis - samdyk specialistą.
 Re: elektronika.lt "miršta"?
PranešimasParašytas: 2019 08 28, 11:46 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Sauliucka
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
gintaras_bar rašo:
... nutariau įkelti nuorodą į vieno gerai žinomo leidinio, susijusio su elektronika, nuorodą... Galvojau kolegoms forumiečiams bus naudinga, gal kils kokių diskusijų, forumas bus šiek tiek gyvesnis.

Kur tau! Po kelių dienų sulaukiau griežto ERROR laiško, kad .... Į mano paaiškinimą, kad nesu niekaip susijęs su tuo leidiniu ir juo labiau negaunu jokio atlygio už tokią veiklą, man buvo atsakyta, jog aš nieko nesusigaudau (mandagiai durnium išvadino) ...


Čia vadinasi: "Užmušk konkurentą"
Sensta eroras, erorinasi dėl kiekvieno šūdniekio, kaip bolševikai prie caro.
Na, gal supras ir pasitaisys.

Kažkaip naiviai tikiu, kad daugumas normalių forumiečių pasižiūri į temas, bet nesikiša. Jie puikiai supranta, jog esant dabartinei "D kartai" (D - debilai (nepriklausomai nuo amžiaus ir lyties), jei kam dar neaišku) geriau nesivargint ir nesivelt į "D kartos" diskusijas. Tipo: tegul jie tarp saves išsiaiškina Very Happy

Šiaip tai šis forumas duoda naudos (bent jau asmeniškai man davė): padėka forumo administracijai už tai, kad forumą įkūrė, ačiū ir kolegoms už patarimus bei pagalbą, padėka "D kartai" už debilizmą, kuris savo blevyzgom suteikia gerą nuotaiką visai dienai Very Happy

Reikia susitaikyti su tuo, kad pasaulis keičiasi, kinietiško šlamšto daugėja, o norint padaryti kažką rimtesnio - reikia įdėti pastangų, kurių beveik niekas neįvertina.

Siūlyčiau smarkiai nesikrimsti dėl natūralaus temų, susijusių su elektronika, mažėjimo - žiūrėk - tarp pauze(dų) kada nors ir atsiras koks normalesnis klausimas ar diskusija.
Very Happy
 elektronika.lt "miršta"?
PranešimasParašytas: 2019 08 28, 11:49 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Kybertarakonas
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
k.saulius66 rašo:
Geranoriškumo pas mus net per daug, bet kai pamatai: žmogus prisijungia prie forumo vien tik tam, kad kažko gauti. Ir jūsų tokių tūkstančiai, visi norit kad jumi ant lėkštutės būtų paduota kažko ko jūs patys negalit "sukramtyti". Atsakai vienam, kitam - pabosta, jūsų "tūkstančiai" tokių ale pagalbos (naudos sau) ieškotojų. Pateikit patys ką nors, o ne prašinėkit "išmaldos".
Nejau pas mergas eidami irgi klausinėjat forume kaip ten ką ir kur įkišti, galvas turit, guglas yra, naudotis vertėju mokat pirmyn. Jei norit paverkšlenti eikit pas mamą. Norit kažko išmokti, prašau šiais metais LT apie 1500 nesurinko abiturientų į aukštasias.
P.S.
tingi mokintis - samdyk specialistą.

nu viskas cia butu logiska bet sioje logineje grandineje truksta kai kuriu duomenu kurie liaudyje vadinami pinigais Cool jeigu ju nera sioje sekoje-tada uzka samdyti ? Laughing

_________________
+37068705542-Romas PRS...
 elektronika.lt "miršta"?
PranešimasParašytas: 2019 08 28, 12:00 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Sauliucka
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Kybertarakonas rašo:
...-tada uzka samdyti ? Laughing
Dažniausia problema ne "už ką" samdyti, o "kam samdyti už ką, jei galima už mažiau".
 elektronika.lt "miršta"?
PranešimasParašytas: 2019 08 28, 12:00 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kiloomas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Jo... kaip ir tikėjausi du, manytina vieni pagrindinių spjaudytojų, pavarė dar kibirą purvo ant pradedančiųjų, norėdami sublizgėti savo protu. Aha sublizgėjo - vienas nesupranta kad bnoba turi tik dvi skyles , ir sumaišyti jas du variantai, o konstruojant jaunam aparatūrą šimtai variantų suklysti, tai va veterane, galiu tau tavo stiliumi atsakyti : "skirk by... nuo piršto', o amžinam byrkanosiui kritikui galiu pasakyti kad ne vias jaiunimėlis "D", kaip tu, pvz. mano sūnus danijoje inžinieriauja didelėje automobilių firmoje, o antras madride užima solidžias pareigas elekttroniko prekių kompanijoje jau 15 metų. Taip kad nemauk ant savo arogantiškos nosies visų prezervatyvų, jie skirtingų išmierų. Buvau Vilniuje ir Kaune solidžiuose Kompiuterių salonuose, ir mačiau tokių 35-45 metų "specialistų", kaip tavo arogancija, ir tokių bukų, kad jie nesupranta parduodamų kompiuterių mazgų veikimo ir charaktaristikų- pilni debilai. O tu čia apie jaunimėlį...O kas juos debilais padaro, ar ne tokie idiotai - arogantai su krūtomis "tačkėmis" , jau gimę super mokyti iki tokio lygio kad jiems zapadlo salagą mokinti, ir jaunimas nusivilia.

_________________
Pavydas,trukdo žmonių tobulėjimui ir gadina pavyduolių sveikatą.
 elektronika.lt "miršta"?
PranešimasParašytas: 2019 08 28, 12:02 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vvv2
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Kybertarakonas rašo:

.. grandineje truksta kai kuriu duomenu kurie liaudyje vadinami pinigais Cool jeigu ju nera sioje sekoje-tada uzka samdyti ?

- jeigu turi internetą, vadinasi yra vadinamų pinigų debiliakams pirkti ir dar internetą apmokėti!

p.s.
.. o šiaip, tai labai bloga tendencija plinta Lietuvoje ir globaliam globalizme: nemokėti niekam už nieką! Tai taip smarkiai griauna rinkos ekonomiką, kaip griovė V.I.LENIN ekonomiką blatas!

Sad
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4  Toliau
 
Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

GENERAL FINANCING BANKAS

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

Buitinė technika ir elektronika internetu žemos kainos – Zuza.lt

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

„Deinavos baldai“ — šeimos baldai

FS 22 Tractors
Farming Simulator 19 Mods, FS 22 Maps, FS22 Mods
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS22 Trucks
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
Paskola internetu
Vartojimo paskola, paskola automobiliui, paskola būsto remontui
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS22 Mods
FS22 Harvesters, FS22 Tractors Mods, FS22 Maps Mods
FS22 Mods
FS22 Maps,
FS22 Harvesters,
FS22 Tractors
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
Sims 4 Mods
Sims 4 CC Clothes,
Sims 4 Hair CC,
Sims 4 Skill Cheat
Optic sight
Binoculars for hunting elk,
Best compact binoculars,
Riflescope hunting
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
Farming Simulator 2019 Mods, FS22 Mods, FS22 Maps
farmingsimulator19mods.fr
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps

fs22.com
Reklama


Reklama