Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 04 15, 22:58. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki , kaip teisingai parinkti TVS diodą schemai? Nesuprantu kur koks parametras reiškia. Na pvz.: schema maitinama 5 V ji valgo 100mA. tai tuomet man reikia tvs diodo kurio stand off įtampa būtų 5V? Kaip apskritai suprasti brakdown įtampas min ir max ? O clamping įtampa- tai maksimali trikdžio įtampa?
https://m.littelfuse.com/~/media/electronics/product_catalogs/littelfuse_tvs_diode_catalog.pdf.pdf
Neblogai ir trumpai aprašyti TVS parametrai bei panaudojimo schemos. Aš siūlyčiau dėti šiek tiek aukštesnės įtampos. Aišku priklausomai nuo to kur naudojama ir kiek Tavo maitinamas įrenginys yra jautrus viršįtampiams. Buvom uždėję 3.3V TVS/Zener and MCU nRST, tai bjaurybė ant ribos dirbo ir nutempinėjo iki ~2.1V.
Vėlgi, įvertinus, kad TVS nebus visiškai žemyn voltamperinės ch-tikos šaka, ir ta įtampa kažkiek didės ant jo. Aš dėčiau su įtampa iš intervalo (5;5.5). Kokį 5.2, 5.3 ar 5.4V.