Elektronika.lt
 2024 m. kovo 29 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

 Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2024 03 29, 02:17. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Prietaisai, įrankiai, medžiagos » Naujos inverterines svarkutes (MMA) optimaliausias variantas
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
 
  
Puslapis 33
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Naujos inverterines svarkutes (MMA) optimaliausias variantas
PranešimasParašytas: 2019 02 13, 19:32 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zamolskis
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Edzma rašo:
O kas trukdo atsidaryt ir supurkst laku "Plastic" ? As savo Krftdele250 taip ir padariau...

nemanau kad verta mano atveju. as ziemom tingiu krapstinetis del saves lauke - garazines salygos tiesiog prastos. tik ypatingais atvejais lendu Very Happy. galvoju geriau sildomas dirbtuves paisistatyt kada nors savo hobiams, nes is namu jau veja Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
apipurskus prasteja ausinimas tada. geriau tiesiog sausai laikyt. gali gautis, kad ten kai ant ribos - nebeatsiausins apipurkstas visokiu hermetiniu sudu ir tik suges butent del to Very Happy
-------
del kraftdele "emailui" - nu tai jei patiko, kaina tinka - tai ir imk. nera ten ko laukt kokiu kaledu, pati nenusipirks Very Happy man krafdele apziurint irgi daugmaz patiko - as manau ten taspac klonuotas slamstas - tiesiog is to turginio kur pirkau - daugiau norejo uz ja Very Happy Very Happy Very Happy pas kinus konvejerines komponentu gamybos, o uzsakineja tokias prekes tarpininkai didmenininkai. ir pavadinimas tokiu gaminiu is esmes nieko nereiskia... kokybes lygis bus labai panasus jei kaina panasi.
viskas labai priklausys nuo pacio naudotojo.
 Naujos inverterines svarkutes (MMA) optimaliausias variantas
PranešimasParašytas: 2019 02 13, 20:19 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
gnt
Veteranas
Veteranas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Edzma rašo:
O kas trukdo atsidaryt ir supurkst laku "Plastic" ? As savo Krftdele250 taip ir padariau...

prarandi garantiją
tai kol garantinis - aš nuotykių neieškosiu
 Naujos inverterines svarkutes (MMA) optimaliausias variantas
PranešimasParašytas: 2019 02 13, 22:46 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zamolskis
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
nu jo - pas turginius garantija tai garantuota Smile
 Naujos inverterines svarkutes (MMA) optimaliausias variantas
PranešimasParašytas: 2019 02 13, 23:15 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kionig
Veteranas
Veteranas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
zamolskis rašo:
stovi 4 konderiai, visi vienodo dydzio ir sujungti i bendra. paziurejau uzrasus du 680uFx400V, kiti du 470uFx400V...nesuprasi...85C - nestebuklas. is radiatoriu suformuota kaip vejo tunelis - jegos tranzai virsuje. jie keturi, po du is abieju pusiu (marke MagnaChip / 60T65PES). radau datasheta. lygtai 60A 650V. nezinau, galbut pakankami 300A pajegumams ;d (cia jau prasyciau kitus pakomentuot. nesu stiprus impulsiniu schemu zinovas Sad).
trafas - ziedas 60mm isorinis diametras, 30mm vidinis, storis 25mm. suvyniota dvi po 4 apvijas, ir viena siektiek plonesniu laidu - 24 vijos. ismetyta simetriskai, apvijos izoliutos kazkokia pleve. atrodo norma.
toliau idomiausia vieta - isejimo diodai. stovi kazkokie 6 pustilciai. po 3 kiekvienoj pusej. jokiu logotipu. marke 40N30. apapcioj pustilcio zenkliukas
( -|>|<|- ) ir dar sone skaiciai A04N. knisau interneta - visokius mosfetus ismeta, diodu ne.. kas cia per stebuklas? (reikia forumieciu pagalbos siu pustilciu diodu, su ju markes nustatymu).
siaip sotky diodai kai buna tai skaicius 40 turetu reikst srove 40A, o 30 - itampa 30V. tai man cia panika beveik, negi sumoj tik 240A ir 30V, kai testeriu matavau - 64V tuscia eiga (o instrukcijoj raso, kad virinimo itampa kazkur 32V bus??? o max amperazas 300A deklaruojamas. WTF? (cia prasom pakomentuot forumieciai, jei galit, kas per situacija).
----
dar vienas momentas - kol intere datashetu ieskojau - pora valandu prabego - sitas stebuklas gulejo sau ramiai, ir kambary pradejo smirdet... bet taip konkreti smarve. uostau uostau - smirda visos plasmases!!! deze smirda. skydelis smirda, plaktukelis smirda, svarkes tie kampai smirda. visu storuju kabeliu zieve - smirda. 230V kabelis irgi smirda. ir dar itariu ventiliatoriaus korpusas is to pacio plastiko atlietas... net ne smirda - o dvokia tiesiog.... plastikas juodas, kazkoks zvilgantis - kaip tepaluotas - kaip mazutuotas, ar kaip nafta kokia vos ne sunkiasi. ranku netepa, bet cia gal is kokios siuklynines perdirbtos plastmases lieta? tikesimes issiduksos kvapas su laiku... sumeciau i balkona sita dziaugsma - kambari vedinu daba... pz pz.. Very Happy
nu laukiu komentru, ypac diodus prasau komentuot. nes jau beveik bijau virint bandyt Very Happy kabelius kelias dienas darysiu itariu - tai prasom nesivarzyt Smile
Na ir kaip tas boxer'is? Vertas dėmesio už tokią kainą? Žiūrinėjau aš turguj jį kažkada.

Dėl diodų dokumentacijos. Matyt, kiniška padielka užmarkiruota savaip. Nebūtinai skaičiai ir raidės atitiks srovę ir įtampą. Nes juk dokumentacijoje gamintojas pateikia šimtą parametrų, kokios srovės nominalios prie kokios apkrovos ir jos ilgalaikiškumo, ir t.t.

Nepabūrus schemos šiek tiek, galima tik spėti, kad schema yra pilno tilto topologijos(didesnė galia). Antrinė apvija turi centrinį tašką 0V. Čia labai panašu į tipinį ATX'ą(iš dalies). Tai ko gero po 3 diodus lygiagrečiai transformatoriaus antrinėms apvijoms.

Citata:
paskui dar. ziurejau as i tuos pustilcius, ziuriu - vidurine koja nepajungta. platon ilituota - bet takeliu ner nei vienoj platos pusej nuo tos kojos. vadinas jie tiesiai ant ausintuvo korpusu kontaktuoja. ir man cia toks klausimas kilo - ten juk kazkokios termo pastos pritepta ir varztu prispausta - bet ne per pustilti, o su kazkokia skardele is sono. o nebus taip, kad kais-kais, sudzius ta termo pasta, pakels pustilti ir kontaktas su radiatorium isvis dings... pasta balta kazkokia. testeriu paziurejau - yra pralaidumas visur trumpina. cia tipo normalu pagal jus - toks sumontavimas?
Na kad termopasta būtų laidi, tai abejoju tuo. Jeigu sakai, kad yra varžtu priveržti diodai, tai juk per diodų korpusą, neaišku koks, turi būtų bendras katodas, kuris eina į antrinės pliusą prieš išėjimo filtrą. Na normalu ar ne.. Kaip čia pasakius, juk maitinimo šaltinis izoliuotas, t.y. galima radiatorių panaudoti kaip laidininką. Bet nesu tikras ar būtent toks principas ir panaudotas.

O kaip bendras surinkimas? Galbūt turi fotkių?

P.S. Kaip ir bet kokiam SMPS geriausią įtampą matuoti esant apkrovai. Neaišku kaip stabilizacija yra įgyvendinta tame aparate.
 Naujos inverterines svarkutes (MMA) optimaliausias variantas
PranešimasParašytas: 2019 02 13, 23:36 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
gnt
Veteranas
Veteranas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
zamolskis rašo:
nu jo - pas turginius garantija tai garantuota Smile

pirkau parduotuvėj, kaina ne kažką didesnė nei turguj, su čekiu ir garantija
vienintelis dalykas ką perku turguje - spanguolės Smile
 Naujos inverterines svarkutes (MMA) optimaliausias variantas
PranešimasParašytas: 2019 02 14, 09:27 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zamolskis
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
gnt rašo:
zamolskis rašo:
nu jo - pas turginius garantija tai garantuota Smile

pirkau parduotuvėj, kaina ne kažką didesnė nei turguj, su čekiu ir garantija

o tai ant kiek didesne? Very Happy krautuvese kiek maciau as - tas "ne kazkoks didumas" arteja prie dvigubos kainos... pagal mane tada geriau dvi turgines svarkes - bus bent identisku daliu jei kazkas suges Smile. negu viena svarke su garantija. as pvz vertinu ir islaidas vien nuvaziavimui iki krautuves... man greiciau ir pigiau daznai buna susiremontuot paprastesni gedima paciam - negu GAIST LAIKA beprasmiskai kazko laukiant ir nieko neveikt tuo metu. jei irankis tik vienas - tai ir visada papuoli i tokia situacija... pinigai isleisti - irankio ner ir dar kazko laukt turi... nes kazkas ten kazka GARANTUOJA Very Happy
as jei rimciau naudoju kazkoki iranki - patikusio modelio perku iskart kelis. pvz mazu kampiniu slifuokliu pas mane gal 7 ar 8 veikiantys vienetai ir dar keli papilti... o "cekines" garantijos cia kvailiams pagal mane... rimta garantija yra tik kai tau uztikrina irankio veikima - pvz kokia nors husqvarna kai kurie skyriai tokia teikia - sugedo - nuvaziavai - pasiimei nauja toki pati iranki ir varai dirbt toliau. bet kainuoja toks palaikymas butent apie dvigubas kainas, kai ir irankiai nepigus, kuriems tai taikoma Very Happy uzsieny tokia pvz profesionaliems batams ar profesionaliems drabuziams taiko - pakeicia jei suplyso ir pan. va cia tai suprantu - tikrai GARANTIJA. su atstovybiu islaikymu, rupinimusi klientais. o ne formalus vaizdavimas - nes debiliniai istatymai liepia garantuot...
 Naujos inverterines svarkutes (MMA) optimaliausias variantas
PranešimasParašytas: 2019 02 14, 09:55 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zamolskis
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
kionig rašo:

O kaip bendras surinkimas? Galbūt turi fotkių?

P.S. Kaip ir bet kokiam SMPS geriausią įtampą matuoti esant apkrovai. Neaišku kaip stabilizacija yra įgyvendinta tame aparate.

bendras surinkimas kiek galiu sprest - geras. ta prasme nelabai ka ten yra prisiknist surinkimo atlikime. tik tiesiog pigiausias imanomas, ka ir pats padarytum tik irankiais - bet neturedadamas visokiu papildomu medziagu ir priemoniu.
turejau ir nusifotkines - bet istryniau jau seniau. kokybe vistiek buvo prasta fotkiu. as ne koks blogeris Smile
dabar kiti reikalai - siektiek uzmesta ta svarkute - sukista celofano maisan - pavasario laukia Very Happy ziema aplamai sudetingiau viskas virinasi - nes metalas persales, reikia dirbtinio apsvietimo, trukdo drabuziai ir dregme visur. slykscios salygos. reikia geriau sildomu patalpu jei ir ziema norima istisai virint Sad o kazkokioj kamurkej nelabai pavirinsi - uzdusi Twisted Evil nors turiu pazistamu - ir kamurkese dirba Very Happy zaizdra uzsikuria ir sedi ten sulinde Very Happy Very Happy Very Happy as dar ne toks ekstremalas...
 Naujos inverterines svarkutes (MMA) optimaliausias variantas
PranešimasParašytas: 2019 02 17, 08:29 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Edzma
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
gnt rašo:
Edzma rašo:
O kas trukdo atsidaryt ir supurkst laku "Plastic" ? As savo Krftdele250 taip ir padariau...

prarandi garantiją
tai kol garantinis - aš nuotykių neieškosiu
Garantiniu niekur nera..
 Naujos inverterines svarkutes (MMA) optimaliausias variantas
PranešimasParašytas: 2019 02 17, 08:32 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Edzma
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
gnt rašo:
zamolskis rašo:
nu jo - pas turginius garantija tai garantuota Smile

pirkau parduotuvėj, kaina ne kažką didesnė nei turguj, su čekiu ir garantija
vienintelis dalykas ką perku turguje - spanguolės Smile
Zinai ,kaip veikia parduotuvines garantijos ?....ok, siusim gamini gamintojui, kad nustatytu priezasti....po to pareina rezultatas ,kad kazkuo apliejes buvai...O ir dazniausiai garantija buna tik detalei, remonta apsimoki pats..
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2, 3
 
Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

GENERAL FINANCING BANKAS

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

Buitinė technika ir elektronika internetu žemos kainos – Zuza.lt

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

„Deinavos baldai“ — šeimos baldai

FS 22 Tractors
Farming Simulator 19 Mods, FS 22 Maps, FS22 Mods
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS22 Trucks
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
Paskola internetu
Vartojimo paskola, paskola automobiliui, paskola būsto remontui
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS22 Mods
FS22 Harvesters, FS22 Tractors Mods, FS22 Maps Mods
FS22 Mods
FS22 Maps,
FS22 Harvesters,
FS22 Tractors
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
Sims 4 Mods
Sims 4 CC Clothes,
Sims 4 Hair CC,
Sims 4 Skill Cheat
Optic sight
Binoculars for hunting elk,
Best compact binoculars,
Riflescope hunting
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
Farming Simulator 2019 Mods, FS22 Mods, FS22 Maps
farmingsimulator19mods.fr
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps

fs22.com
Reklama


Reklama