Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 03 31, 17:37. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
turiu 32gb usb flashą, kuris yra apsaugotas nuo info modifikavimo. Ar yra būdų šitą apsaugą apeiti ir flashą pilnai atlaisvinti? Kažkokia spec programinė įranga ar kitokie būdai?
Info apie flash:
Volume: F:
Controller: Silicon Motion SM3257 ENBA
Possible Memory Chip(s):
Micron MT29F256G08CECAB
Micron MT29F128G08CBCAB *2
Memory Type: MLC
Flash ID: 2C84643C A5
Flash CE: 2
Flash Channels: Single
Chip F/W: ISP 141111-AA-
MP: N1216V2
MPTOOL Ver.: 2.05.39
PTEST Date: 2014-11-21
VID: 090C
PID: 1000
Manufacturer: SMI Corporation
Product: USB DISK
Query Vendor ID: FLASH
Query Product ID: Drive SM_USB20
Query Product Revision: 1100
Physical Disk Capacity: 31611420672 Bytes
Windows Disk Capacity: 31594627072 Bytes
Internal Tags: QT2R-TZ2J
File System: FAT32
Relative Offset: 16 KB
USB Version: 2.00
Declared Power: 300 mA
ContMeas ID: A4DA-01-FF
_________________ Kam man daug žinoti? Jei daugiau žinau, tai daugiau ir užmirštu. O jei mažiau žinau, tai mažiau užmirštu. O jei mažiau užmirštu, vadinasi daugiau žinau.
_________________ Kam man daug žinoti? Jei daugiau žinau, tai daugiau ir užmirštu. O jei mažiau žinau, tai mažiau užmirštu. O jei mažiau užmirštu, vadinasi daugiau žinau.
Aš aišku neturiu tokio flešiuko, bet intere pilna patarimų ką daryti. Autorius pvz diskpart ar dar kažką bandė daryti ar iškart čia ir laukia kad pirštu parodytu?
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass
Aš aišku neturiu tokio flešiuko, bet intere pilna patarimų ką daryti? Autorius pvz diskpart ar dar kažką bandė daryti ar iškart čia ir laukia kad pirštu parodytu?
Autorius daug ką bandė pagal interneto aprašymus, bet čia parašė norėdamas sutaupyti laiko, nes pavargo instrukciją po instrukcijos bandyti be rezultatu.
Youtube ir panasus budai buvo bandyti ir nepadejo. Reikalai pajudejo uzsukus i www.flashboot.ru/files/file/445/ ir atsisiuntus programele.