|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 06 21, 02:02. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Radioelektronika » Signalizacija
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
Signalizacija |
Parašytas: 2006 08 25, 00:05 |
|
|
|
Sveiki visi.
Turiu tokį reikalą. Įstojau studijuoti Danijoj. Esmė tame, kad čia viskas baisiai ir labai baisiai brangu. Bet man reikia kokios labai paprastos signalizacijos. Butinai turi veikt Wireless, nes ji turi būti rusyje. Aš gyvenu 5 aukšte virš rūsio. Kadangi gyvenu tokiam labai jau mišriam rajone, tai, kiek girdėjau, čia visko pasitaiko... O man reikia mopedą rūsyje laikyt.
Galvojau apie GSM variantą, bet čia (Danijoj) problema su free sms ir pan, o viskas, kaip sakiau, baisiai daug kainuoja.
Gal galit pasiūlyt ką nors iš jau paruoštų variantų, kuriuos būtų galima pirkt Lietuvoj (nes radiodetalių kainos čia irgi nežmoniškos )? (gali veikt kad ir nuo durų atidarymo, nieko labai gudraus nereikia).
Kaip sakant, geriau būtų jau gatavi produktai. Laukiu pasiūlymų.
Iš anksto dėkingas
SadiaV |
|
|
|
|
 |
 |
Signalizacija |
Parašytas: 2006 08 25, 11:17 |
|
|
|
na pirkti tai juk nueini i parda pasakai ko reikia ir uz kelis simtukus nusipirksi
tik yra biski toks man klausimas .... ka tu darysi kai suveiks signalizacija ??? beksi po trauzais i lauka poto i rusi o ten 3 gorilos taves graziai paklaus tikiuosi dokumentus ir raktelius atnesiai :DDDD (nes kitaip nevertejo is skubeti) nu gearai pailikim tau sita reikala
ir tau reikia kad saugotu kai tu tik namie ?
jei pigu varianta tai paimi radio bangom valdoma zaisla ji isardai siustuva pastatai rusi turesi net 4 funkcijas matysi kada pvz kada iejo i rusi kada atidare tavo duris ir kada tavo pajudino motoroleri nu cia tik pvz ... o imtuvas ka tik nori lempute uzsidegs sirenyte koia reks ....... tavo fantazija o jei turi pinigu tai nuejas i parduotuve elektronikos pasakes tau paduos ... |
|
|
|
|
 |
 |
Signalizacija |
Parašytas: 2006 08 25, 11:34 |
|
|
|
Manau geriausia kist sirena i rusi. Tada jei kazkas atidaro duris ir pvz. koki mygtuka neisjungia per kazkiek sekundziu, sirena pradeda kaukt. Ir manau vagys nuo tos sirenos greiciau issilakstys, negu isvilks mopeda  |
|
|
|
|
 |
Signalizacija |
Parašytas: 2006 08 26, 13:16 |
|
|
|
Man labai patiko ideja su masinyte. Isbandysiu.
o del veikimo, tai labiausiai reikia kai esu namie.
Jei neis - tada reiks ka nors rimtesnio galvot . Beje, Kadangi sklepas padarytad is gelezies (skarda isklota viskas), tai ar butu koks rysio psgerejimas jei dajungciau antena prie sienu? |
|
|
|
|
 |
Signalizacija |
Parašytas: 2006 08 26, 21:01 |
|
|
|
SadiaV rašo: |
Man labai patiko ideja su masinyte. Isbandysiu.
o del veikimo, tai labiausiai reikia kai esu namie.
Jei neis - tada reiks ka nors rimtesnio galvot . Beje, Kadangi sklepas padarytad is gelezies (skarda isklota viskas), tai ar butu koks rysio psgerejimas jei dajungciau antena prie sienu? |
Antenų prie sieno negalima jungti, kiek žinau, beto iš rūsio iki 5aukšto gali signlas nedeiti....  |
|
|
|
|
 |
Signalizacija |
Parašytas: 2006 08 29, 15:30 |
|
|
|
gal tau galvoj negerai ... tai ei tu visa patalpa sujungsi tia isvis nieko nesigaus .........
antena turi buti atitinkamo ilgio jei imsime tik laido gabala.. o ta skarda kaip ekranas tau bus ir trugdys isvis rysi gauti |
|
|
|
|
 |
Signalizacija |
Parašytas: 2006 08 29, 16:39 |
|
|
|
Is penkto auksto ismeti kabeli i rusi......
Arba jei rimtai - http://www.cqham.ru/main_trx.htm
situo principu remiantis ir vaziuoji...
Kazkur buvo ir viso komplekto schema, bet dabar neberandu
Arba dar imi pmr racijukes (komplektas kastuos kur tai 120lt. Viena is ju ijungi i VOX (aktyvavimas balsu). ir kilus triuksmui rusyje girdesis. Kagd ir rusys gelezinis, turetu pramusti iki 5 auksto. Pamaitinsi racijas nuo maitblokio.
Beje del antenos - kazkada kai buvo madoje CB (27MHz) buvo tokios antenos, kurios jungiasi prie automobilio kebulo ir ji naudojo kaip antena. Kaip ir kodel veikia nezinau. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |