|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 06 19, 16:38. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » patarkite kokius linijinius laidus pirkti
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
patarkite kokius linijinius laidus pirkti |
Parašytas: 2006 08 24, 10:06 |
|
|
|
ash tai pats susilituoju visad ir bent jau zinau kad pas mane bus normali lineika... o js nors vienas lineikas iki ~60lt prakirpkit ir pastebesit kad ten anteninis kabelis ir dar priedo labai levas kuris lankstymu bijo, va taip poto ir luzineja jos... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 08 24, 10:17 |
|
|
|
Geduxas is kokio kabelio patartumei lituotis? manau hellmis nurode mano sistemai per brangu kabeli.. galva alpine 7854r, stiprintuvas magnat 360 rapbull, taigi manau tai zemiau nei vidutine klase |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 08 24, 10:18 |
|
|
|
buvau vienų piguvinių lineikų antgalius nupjovęs, tai vidui kažkoks varinis siulas, jis gal ir nenusilanksto, bet ir negroja didžiausias efektas yra trumpint linijinių laidų ilgį, perkant trumpesnius galima sau leisti įsigyti geresnės kokybės laidus. |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2006 08 24, 10:35 |
|
|
|
Geduxas rašo: |
ash tai pats susilituoju visad ir bent jau zinau kad pas mane bus normali lineika... o js nors vienas lineikas iki ~60lt prakirpkit ir pastebesit kad ten anteninis kabelis ir dar priedo labai levas kuris lankstymu bijo, va taip poto ir luzineja jos... |
Va čia tai tikra teisybė Daugelis ir daro klaidą, kad kreipia dėmesį į kabelį o visai pamiršta apie antgalius( taip vadinamas tulpes).Esu radęs ne tik kad neprilituotus laidus,bet arba priklijuotus laidžiais klijais arba tik priglaustus prie kontaktų ir užlietus Tai apie kokią kokybę tada galima kalbėti :Porą kartų sujungus ir ištraukus iš lizdo kontaktams - visogero Ir čia kalbu ne vien tik apie pigius.
Taip kad geriau pirkti kabelį ir atskirai antgalius, o jei pačiam susilituoti nepavyksta, tai reikia duoti tam kas tai gali teisingai atlikti.Yra antgalių ir nelituojamų, kai susukant prisispaudžia laidas ar šarvas prie kontakto.Na tegul tie kontaktai ir pasidabruoti, bet vis tik per laiką ir sidabras apsineša oksido juoda plėvele.Na gal nebent paauksuoti kontaktai, bet tada jau kosminė kaina.
Aš manau kad sau darant galima nepatingėti ir sulituoti.  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 08 24, 17:45 |
|
|
|
tai perku sio laido 5 metrus, bus per visa auto nuo mago iki stipriaus bagaznike vienam kanalui, taip ? o kito kanalo laidas eina atskirai? ar kokiu nors tai budu juos tarpusavy veliau suklijuojat delei patogesnes instaliacijos? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 08 24, 19:09 |
|
|
|
kabely imk kokynors mikrofoniny riebu su dvigubu ekranu , tokius ash stengiuosi naudoti, o kistukus naudoju tuos "auksiniu" vidutinio brangumo, aisq tie brangiausi is tavo nurodytu grazesni bet px... visviena ten metalas tas pats tai tik isvaizdos skirtumas  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 08 24, 22:13 |
|
|
|
Mano manymu labai svarbu, kad visi priekio laidai butu kuo trumpesni, taigi jei imanoma reiktu deti stiprintuva prie galvos, o nuo jo jau vesti laidus i priekines koloneles (reziumuojant - stirintuvas bagazineje garsui yra blogis ir keturkanalio pirkti nelabai apsimoka, geriau du po du su krosais). Subui linijinis gali buti ir ilgesni, bet nuo antro stiprintuvo iki subo ilgu laidu reiktu vengti. Kalbant apie kokybe - jie turi buti kuo grynesnes medziagos pvz 99.98 vario grynumas, linijiniam siulyciau viena pora su ekranu, prilituotu tik stiprintuvo puseje prie RCA zemes. Kas link RCA konektoriu, tai ivairiausi lydiniai garsui yra blogis, bet paprastai gamintojai neraso is ko juos daro, man pagal kaina lyg ir butu nieko Cardas, bet Lietuvoje ju lyg ir nera. Tiesa, jei bus isigyti pigus su pripresuotu zemes kontaktu sako geriau ji su korpusu sulituoti ir reiktu nepamirsti, kad kazkodel laidas viena kryptimi groja geriau nei kita...
Sekmes |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 08 28, 09:49 |
|
|
|
Milgretoj uzh 38 atrodo lt yra Rockford fostgate minsktas labai linijinis kabelis
Lanxtosi skaidrus ir galvutes minkshtos, pats toki turiu tad rekomenduoju
Nbeus problemu su jo vedziojimu, kai minsktas tai nesispardo  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 08 28, 11:16 |
|
|
|
GieeDriuX rašo: |
tai perku sio laido 5 metrus, bus per visa auto nuo mago iki stipriaus bagaznike vienam kanalui, taip ? o kito kanalo laidas eina atskirai? ar kokiu nors tai budu juos tarpusavy veliau suklijuojat delei patogesnes instaliacijos? |
šis laidas bus tik vienam kanalui, tad reikės 2 vesti į galą, nepamiršk stiprintuvo remote laido pravesti aš naudojų tuos geltonus kištukus, kadangi laidas neįpatingas, tai ir skirtumas tarp kištukų nesijaus. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |