|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 06 29, 12:41. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Akustika » Mazos koloneles prie kompo
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 3 iš 3 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3 |
|
 |
Mazos koloneles prie kompo |
Parašytas: 2006 08 22, 21:25 |
|
|
|
|
| Nu as tai nlb izvelgiu mazos galios, vienos juostos, kompiuteriniu koloneliu gaminimo prasmes :] Gi prie PC nereikia kokybes (nu aisq kokie kieno poreikiai). Man asmeniskai uztenka tiesiog isgirsti kas per daina, o tam pakanka paprastos 2.1 sistemeles arba tu paciu 2.0 clasikiniu, konvejeriniu "plasmasinukiu" ;] Zinoma jeigu garso korta normalesne tai poreikiai gali ir nesutapti ;] |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 08 22, 21:38 |
|
|
|
|
nu kad nesutinku su neivienu žodžiu
kokybės aplamai visur reikia |
|
_________________ Kad ir ne reklama, bet skelbimams čia - ne vieta.
Tokį tekstą čia įrašė forumo administracija. Kaip manot dėl ko? |
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 08 22, 22:22 |
|
|
|
|
As irgi taip manau. Del filtru tai juos padaryti man butu gana keblus variantas nes nemoku riciu vynioti ir mano kraste labai sunku gauti normaliu kondiku. Ir man reikia kad tos koloneles butu kompaktiskos. Del garso kokybes tai kai prijungiau savo mp3 grotuva prie stacionarios akustikos tai supratau kad neverta taip baisiai ant mp3 varyti. Yra dar ten muzikos... (grotuvas creative muvo v200)
Beje vienajuostis projektas pats pigiausias ir garsas priimtiniausias. kazkaip su filtru man kencia garso detalumas... o gal tik issigalvoju... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 08 23, 01:05 |
|
|
|
|
as irgi palaikau suspaustos muzikos formatus
pats pastoviai klausau mp3
nesakau kad tai kazkas kokybisko bet priekaistu neturiu tuo labiau kad ta muzika kur klausau (prog, tech, electro - house, trance ir t.t.) nelabai rasi ne mp3 formatu
siaip nespjauna i suspaustos muzikos formatus ir muzikos atstovai
cia mazas straipsniukas-testukas (anglu kalba)
http://www.djmag.com/djtech018.php |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 08 23, 17:22 |
|
|
|
|
Nu jei nesutinki tai nesutinkti amas. Kiekvienas turim savo nuomone.
Bet kam reikalinga kokybe - jei pas mane garso korta integruota. Ten speju THD koki 1-2 % butu Noriu pasiklausyt - i dvd ir ok :]] Kompas ir taip pasaliniu garsu signalu turi, spaudant mausa traska - tai kam ten pogalais ta kokybe? Suprantu kad gali ir HI-END pajungti... Bet sistema yra gera tada - kai kiekvienas elementas vienas kito yra vertas manau  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 08 23, 18:47 |
|
|
|
|
| Gal pas tave traska braska - pas mane ne... Garso kokybe ne stebuklinga, bet tikrai verta jungti kazka geriau nei dvi skarbonkes. Manau kad rasyti i dvd visai nera parsmes... nes kai sedi prie kompo tai ir klausiasi per ji... gali klausyti visu savo irasu ne tik tu kur surasyti i diska... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 08 23, 20:01 |
|
|
|
|
Na nera traska braska. Bet noriu akcentuoti, jog nematyciau prasmes prie kompo konstruoti silpnu koloneliu. Man ir altec lansig gerai skamba. Zinoma jei daugiau galios reiketu - tai galima ir galvoti...  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 08 23, 21:38 |
|
|
|
|
| Tai ka man prie kompo laikyti jei jau turiu koloneles su kuriomis galiu patriuksmauti o norisi kazko gerai skambancio ir nebutinai labai galingo??? |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |