Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 04 16, 00:07. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki, Blaupunkt concert M4 parėjo garso potenciometras, kur galima tokį surasti, panašų radau, bet įjungimo mygtukas be fiksacijos. Pačiam potencike įvorė išsimalusi, nelabai ką sugalvosi, gal rast kitą įmanoma?
Visų pirma, tai ne potenciometras, o rotorinis jungiklis (enkoderis).
Pradžioj išsiaiškinkim, ar tikrai tik garsas normaliai nesireguliuoja. Jei kiti režimai (tembrai, priekis-galas) veikia įprastai, tai bėda ne tame jungiklyje, bet procesoriuje esančioje atmintyje – išseko jos resursas.
atvirai pasakius aš pats ir nereguliavau nieko, pats diagnozavau pagal senus metodus, pasakė jog šokinėja garsas. Ir man keistoka pasirodė, jog nesimatuoja varža. Dėkoju už info. Dar klausimėlis, - išsekusio resurso atveju belieka išmest?
Kodel? Visad galima procesoriu pakeist o va kai suzinosi kaina galima bus tik ismest p.s. dar gali prilipdyt ant proco keleta varzu kad jos sildytu proca iki kokiu 60-70 laipsniu. Kiti taip dar keleta metu pratempia
Dėkoju už patarimus, bandysim šildytt procesorių ir taupyti kitam grotuvui. Gal galit patart, nuo kokios sumos ieškoti, kad garso kokybė analogiška būtų, nes nupirkau senukuose už 30 eurų, tai funkcionalumas normalus, bet garso kokybė tragiška.
Kodel? Visad galima procesoriu pakeist o va kai suzinosi kaina galima bus tik ismest p.s. dar gali prilipdyt ant proco keleta varzu kad jos sildytu proca iki kokiu 60-70 laipsniu. Kiti taip dar keleta metu pratempia
atvirai pasakius aš pats ir nereguliavau nieko, pats diagnozavau pagal senus metodus, pasakė jog šokinėja garsas. Ir man keistoka pasirodė, jog nesimatuoja varža. Dėkoju už info.
Iš tokio atsakymo darau išvadą, jog to aparato pats net nesi matęs akyse. Remontas telefonu?
O juk nuo to tiesiogiai priklauso ką teks išmesti: tą enkoderį, ar procesorių.
Citata:
išsekusio resurso atveju belieka išmest?
Panašu, jog taip. Internete yra aprašyti būdai su PIC valdikliu, bet, pgl. atsiliepimus, neefektyvūs. O keisti visą procesorių – brangu.
Dėl tų lenkiškų, tai aš nežinau atsiliepimų. Šis variantas gali ir pasiteisinti. Bet su atsiuntimu, tai jau susidarys beveik $28. Gal pavyktų pigiau jau iš pačių gamintojų gauti...
Prasti atsiliepimai – tai apie kitą.
Jus nejuokaukit taip ziauriai, kai tai radijai bus 50++ metų ir ji bus antikvarinė tada gal ir verta, dabar kaip bumbastik rašė pasiimi kito gamintojo įdentišką magelį ir pamiršti.
... kai tai radijai bus 50++ metų ir ji bus antikvarinė tada gal ir verta....
Nebūkit vartotojiška banda (jevrovisuomenė). Ar 3, ar 103 metai, – nesvarbu. Jei žmogui būtent to reikia, o ne ko kito, tai kam čia tie patarimai „pirk kitą, pirk kitą, pirk kitą...“
... kai tai radijai bus 50++ metų ir ji bus antikvarinė tada gal ir verta....
Nebūkit vartotojiška banda (jevrovisuomenė). Ar 3, ar 103 metai, – nesvarbu. Jei žmogui būtent to reikia, o ne ko kito, tai kam čia tie patarimai „pirk kitą, pirk kitą, pirk kitą...“
Bet kita radija kainuoja MAZIAU, negu taisyti ta pacia. Ir ji net negali tureti tokiu paciu problemu...