|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 28, 10:33. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Kompiuteriai, jų priedai, periferija » Neaisku su ramis Emachines E725
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Neaisku su ramis Emachines E725 |
Parašytas: 2018 08 29, 16:23 |
|
|
|
Iškilo problema ant vienos išpjovos abi ramu plokšteles skaito ant kitos nei vienos kompas nesiojamas Emachines E725..
Kur ieskot problemos? vienas Ram'as 2G kitas 1G . |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2018 08 29, 17:57 |
|
|
|
Kiek aš supratau tai vienas "slot-as" palaiko ddr2 , o antras ddr 3 .. Taigi tavo turimi ddr 2 neveiks kitame "lizde" , bet jei nupirksi ddr3 ir įdėsi (aišku į kitą "lizdą" nes pirmame neveiks) kompas sąlyginai "suksis " greičiau. Rašau sąlyginai , sąlyginai. Nesu to pastebėjas,čia geimeriu klausti reiktu.DDR3 turėtu buti greičiau nei ddr2... naujesne technologija, bet vartant delfi... ką aš žinau. |
|
Paskutinį kartą redagavo paused, 2018 08 29, 18:03. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
|
Parašytas: 2018 08 29, 18:03 |
|
|
|
Dėkui Hm... Ne kiek keista bet kiek įdomu net pasidarė nes ddr2 telpa tiek į vieną išpjova tiek į kitą bet viršutinis ne nuskaito visai nei vienos plokštelės ddr2 ramu 😐 |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2018 08 29, 18:05 |
|
|
|
Ei, ei ... gali buti , kad aš klystu, bent tiek supratau iš to forumo...
ps. bėje , bent iš senos patirties tie ram stacionaruose budavo suderinami. Ta prasme "eidavo" kelių rūšių. Pabandyk, jei turi galimybę nepirkęs, įdėti tuos ddr 3 papildomai ,"prie tu ddr2", Manau veiktu tik aišku , ju (ddr3 ) "greitį " turėtu "stabdyti " ddr2 ... vien žo.. turėtu veikti kaip ddr2 ...
ps. Turėtu... |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2018 08 29, 18:20 |
|
|
|
Na gali buti išleisti BIOS- o palaikymai naujai įrangai, bet aš pats , bent loptopui tai tikrai nesiimčiau naujinti . Sugalvosi naujinti, tik į gerą kompiuterinę. Gali pavykti, o gali... ops, pakibo ant 90 procentų... ir gali iš loptopo gerą padėklą pasidaryti. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2018 08 29, 19:40 |
|
|
|
pradėkim nuo pradžių. Jei antras slotas tikrai palaiko ddr3 , tai
1 ir pirmas slotas greičiausiai palaikys ddr3
2 ar matei , kad gamintojai nuspėtu į priekį?
3 Jei palaiko ddr 3 , greičiausiai pirmas slotas padarytas su palaikimu ddr2 , kodėl? ką aš žinau, ekonominis variantas super vrslinykam..
įsitykink pradžiai ar palaiko ddr3 , grečiausiai , jei palaiko, palaikys ir abu lizdus, susidėsi ddr3 .. nafik lyst prie bios-u.
Tai tik pamastymai apie tai ką aš daryčiau, tau nebutina tuo vadovautis. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2018 08 29, 21:16 |
|
|
|
čia man bus naujiena, bet gal galite parodyti kaip atrodo lizdas galintis priimti so-dimm ddr2 ir ddr3 ram'us? kažkaip visur parašyta kad kontaktų skaičius skiriasi, kad įpjova skirtingose vietose..
o anksčiau abu lizdai veikė? jei staiga nustojo veikti tai kažkas rimto. o jei neveikė ir anksčiau, tai galima įtarti kokią nors retą aplinkybių kombinaciją dėl ko nenori būtent tų ram'ų priimti. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2018 08 30, 07:42 |
|
|
|
Zaria_klp rašo: |
kaip atrodo lizdas galintis priimti so-dimm ddr2 ir ddr3 ram'us? kažkaip visur parašyta kad kontaktų skaičius skiriasi, kad įpjova skirtingose vietose.. |
Na taip, nesamonė kažkokia. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2018 08 30, 11:16 |
|
|
|
Bet dabar kiek kartų be rašysi vistiek tik 2g RAM rodo. Tiek su win7 ultimate tiek su win 8.1. Xp nebandžiau nes ko gero tas pat bus 😐 |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|