Elektronika.lt
 2024 m. kovo 28 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

 Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2024 03 28, 23:32. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Akustika » Marshal Woblin- šiuolaikinis portatyvinis gramofonas
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
 
  
Puslapis 16
Pereiti prie 1, 2, 3, 4, 5, 6  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Marshal Woblin- šiuolaikinis portatyvinis gramofonas
PranešimasParašytas: 2018 06 21, 18:35 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Robertas Ruzgas
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Sveiki!
Mano debiutas šiame forume, prašom stipriai nespardyti.
Marshal Woblin- šiuolaikinis portatyvinis Gramofonas. (Tema dalinai perkelta iš Gramofonas.lt , todėl toks pavadinimas. Naujiems skaitytojams bus daug baltų dėmių, jei manysite kad reikia jas užpildyti- klauskite)
Noriu pasidalinti savo projektu Marshal Woblin (pavadinimas kodinis, bus keičiamas į tokį, koks šaus į galvą pakartojusiam), kuris atsirado spontaniškai, nebuvo nešiotas ir dar nėra pagimdytas. Šiuo projektu gretimame forume norėjau įnešti kažkiek konstruktyvo. Matyt įnešiau per daug, kad net tas ėmė ir pačiame įkarštyje užlūžo. Jau mėnuo, kaip nedirba. Taip pat įrodyti, kad galima pasidaryti pačiam geriau, nei nupirkti naują iš parduotuvės, su kuo kategoriškai nesutinka Č.P. iš Kauno. Perkelsiu nuotrupas kurias pavyko išsaugoti tekstiniame faile. Pradžia buvo maždaug tokia: kažkas rinkosi BT kolonkę ir klausė patarimo, kurią. Algirdas pasiūlė Xiaomi Mi Bluetooth Speaker MDZ-Z6-DB, tardamas: jei ne audiofilas tai tinka. Kažkas pasiūlė Marshall, sako geriau, nei kitos. Tos temos autorius buvo nusižiūrėjęs/prisiskaitęs apie Denon Envaya. Kadangi visiškai nepažįstu šiuolaikinio portatyvo, nusprendžiau pasižiūrėti kas tai per žvėrys. Pirma Xiaomi Mi. Nuėjau, paklausiau, po to paklausiau Marshall Woburn (didžiausias Marshall'as) ir minėtą Denon Envaya DSB-250BT. O po savaitės nusipirkau Xi-Mi, kai atvežė tinkamą spalvą. Marshalą nusprendžiau pasidaryti. Dalinuosi visa epopėja. Toliau postai iš Gramofonas.lt.
 Marshal Woblin- šiuolaikinis portatyvinis gramofonas
PranešimasParašytas: 2018 06 21, 18:38 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Robertas Ruzgas
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Šiandien nuo ryto tinginiavau, todėl, kai jau visiškai nusibodo, nusprendžiau užsukti į TOPO centrą. Tikslus turėjau čielus du. Pasiėmiau kitaiską triukšmomatį, smartfoną su piktais gabalais ir įjungiau tumblerį (durnelio) kairėje kelnių kišenėje. Kas bus, tas bus, sakau sau. Išmes iš parduotuvės, ma jį bala.
Pirmas tikslas.
Marshall Woburn. Jamam ir tiriam. Reikia juk pažinti priešininką prieš jį nugalint. Smile
Dizianas. Man, seneliui, prijaučiančiam Hipiams, dizainas superinis. Labiausiai patiko tembrų reguliatorius su labai švelniu sukamuoju judesiu ir plačiu reguliavimo diapazonu. Ir priekinė "užuolaida", net nežinočiau, kur tokią dabar gauti. "Oda", sakyčiau jauno Dermantino oda ir auksinė juostelė jungianti tuos du nepaprastai gražius komponentus... Atskirų pagyrų reikalauja įjungimo tumbleris. Jokių neaiškių paspaudimų, trakšt ir dega šviesdiodžiai. Dizainas puikus.
Komunikacija. Prisijungimas standartinis, jokių problemų. Optinis įėjimas. Kam? Manau, kad būtų naivu tikėtis, kad tokio form-faktoriaus AS atitinka High-End (aukštojo galo) reikalavimus garso kokybės prasme (C) ir BT čia būtų siauroji vieta. Na nebent, prijungti prie šiuolaikinio teliko, bet jaučiu jie irgi turi BT ir gali komunikuoti be šniūrų. Tada gal ir OK, bet nebūtina. Puiku, kad yra du RCA lizdai. Kolonėlė nereaguoja į garso reguliavimą telefonu. Arba vienodau garsumu groja prie bet kokios smartfono ekraninio garso šliaužiklio padėties, arba tyli, kai smartfone atsiranda perbraukto garsiakalbio ženkliukas. Visas reguliavimas sukamuoju potenciometru kolonėlėje. Analogiškumas nesvietiškas.
Konstrukcija. Slobna. Per lengva, kaip ne portatyvui. Gale kampuose du ovalūs fazikai bendras plotas apie 20-30 cm2. Mažoka, vienok... Galinė panelė nuimama, prisukta juodais medžio sraigtais. Joje RCA lizdai, maitinimo kabelio prijungimas, optika, užrašai ir t.t. Garžiai skamba barbenant krumpliais. Čiupinėjant pirštais nuostabiąją užuolaidą, slepenčią garsiakalbius aptikau, kad skylės, per kurias groja "basavykai" yra daugiausia 12 cm diametro, tai reiškia, kad garsiakalbiai maximum 15 cm dydžio, o tai reikštų maksimalų 100 cm2 difuzoriaus plotą. Ne taip jau ir blogai.
Garsas. Stipriai garsiau už kitas. Žemų subjektyviai daugiau, negu kitose, esančiose TOPO centro ekspozicijoje. Sakyčiau garsiai groja, pakankamai, bet smūgio į diafragmą nepajutau stovėdamas vieno metro atstumu... Sad Gal ne ta nuotaika.. Wink Jaučiausi kaip sugrįžęs į 80- ųjų diskoteką mokyklos salėje, tik truputį tyliau. Muziką pateikia nerūpestingai, laisvai, šviesiai, kažkaip visai maloniai mano ausiai, nors aš pats esu mėgėjas tamsesnio, brandesnio garso. Girdisi, kaip "kemšasi" fazikai, kaip groja korpusas. Geras variantas nerūpestingoms atostogoms. Klausant audiofiliniu garsumu, tobish tyliai-tyliai, reikia pridėti nuostabiaisiai tembro reguliatoriais žemų ir aukštų. Reikštų, mano nuomone, kad kažkokios elektroninės ADCH korekcijos (tono kompensacijos) priklausomai nuo garso lygio nėra. Paprasta.
Matavimai. Trys tonai. Sinusas pilna amplitude 50, 100 ir 200 Hz. Maksimumas garso Woburn'e prie 50 Hz pasiekiamas ties potenciometro padėtimi 11. Toliau elektroninis ribojimas. Suk potenciometrą kiek nori, lygis tas pats. Įdėtas kažkoks limiteris. Tai gerai. Kadangi triukšmomatis vaikiškas, todėl absoliučių reikšmių neimkim domėn. Matuota iš 31,6 cm atstumo (+ 10 dB palyginus su standartiniu 1 m). Weighted A kompensuota iš akies. Rodysiu reikšmes normalizuotas 1 m. atstumui. Esmė palyginime labai panašiomis matavimo sąlygomis su pakankamai garsiomis lentyninėmis (mano projektas nr.7) kuriose 6" midwuferis su Xmax 0-P 6 mm.
Dažnis- Marshall Woburn- projektas Nr.7

50Hz--------- 105,0dB----- 109,0dB
100Hz------- 105,4dB----- 106,5dB
200Hz------- 106,0dB----- 105,7dB

Niuansas#1- Woburnas cielas- t.y. stereo, Nr.7 viena.
Niuansas#2- Į Nr.7 teko pūsti 36V sinuso... Užuodžiau, kaip garsiakalbio ritės lakas pradėjo svilti.

Antras tikslas. Paklausyti Denon Envaya DSB-250BT. Kad save perlaužti, užgesinti skūpumą ir pasirinkti vietoj nusižiūrėtos Xi-Mi.
Ilgai maigiau mygtukus paslėptus po šoniniu guminiu bamperiu. Nulis gyvybės. Nesupranti ar sensorika, ar kažkoks feedback visgi turi būti. Pasikviećiau konsultantą, kuris pasirodė labai malonus žmogus. Jis ilgai mėgino įkišti mikro usb kroviklio laidą į gumuotą kolonėlės įkrovimo lizdą. Pasirodė ne taip lengva... Tada leidau pailsėti 15 min. ausims po Marshall testavimo ir šiek tiek pamaitinti badaujantį Denoną.
Dizainas. Sunkus. Vizualine prasme. Apsaugotas nuo išorinio poveikio. Nepatogūs mygtukai. Didelis, kad būtų patogus nešiotis kišenėje.
Konstrukcija. Realiai sunki ir labai tvirta kolonėlė. Daugiau neturiu ką pridurti.
Garsas. Galios laiko tikrai daugiau, nei Xi Mi, bet kad kabina žemiau, nepasakyćiau. Nebe taip plakasi į košę sudėtingi gabalai, sakyčiau juos galima šiek tiek garsiau klausyti. Nežymiai garsiau. Subjektyviai trūksta vidutinių ir aukštų dažnių. Akustinė gitara neprasismelkė dūšion, kaip buvo su Xi-Mi ir su didžiuoju Maršalu.
Matavimai. Nedaryti jokie. Neverta.
200 eur....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Labas rytas visiems!
Kilo noras padaryti nešiojamą kolonėlę, geresnę nei orginali Marshall Woburn. Veda ne tik noras pasimatuoti pimpalu su Marshall kūrėjais ir marketologais, o parodyti mums visiems, kad mes konstruktyviai dirbdami galime daug daugiau, negu destruktyviai pjaudamiesi ir dar daugiau, nei likdami abejingi. Kviečiu visus, kuriems portatyvinio "Gramofono" idėja nekelia šleikštulio, aktyviai dalyvauti tiek formuojant techninę užduotį tiek ir po jos suformavimo, ieškant geriausių techninių bei dizaino sprendimų.

Tikslas: išmokti neatlyginamai dalintis sukaupta patirtimi ir išmokti gražiai priimti šitą vertingiausią dovaną.
Forma: Temoje visada su jumoru. Galima lengvai keiksnotis,(čia, elektronika.lt yra adminas ir moderatoriai, tad gal ir nereikėtų (Gramofone jų nebuvo)), bet niekada, niekada, niekada negalima keikti kito žmogaus, nepriklausomai nuo to ar jis duoda ar ima dovaną.

Preliminari techninė užduotis:
Orginalas
https://www.marshallheadphones.com/mh_us_en/woburn-bluetooth

dydis-----------24,6 l. (400x308x200)
svoris----------7,9 kg.
Amplifier-------50W+2x20W 90 W total
max SPL---------110 dB@m---(rasta 105 dB@m)
Dažninė---------35-22000 hz---(iš ausies panašu...)
Stereo/Mono-----Stereo.
Bluetoth--------Yes.
3,5 mm input----Yes.
RCA input-------Yes.
Optical input---Yes.
Portable power--No.

paklausyti galima čia ir kaina, nuo kurios "šokame"- 329€:
https://www.topocentras.lt/telefonai-navigacijos-auto-iranga/mobiliuju-telefonu-priedai-aksesuarai/nesiojamosios-koloneles/kolonele-marshall-woburn-juoda.html?utm_source=kaina24.lt&utm_medium=referral

Portatyvinis "gramofonas" Marshal Woblin:

Dydis------------iki 25 l. išorinių. Forma bus sprendžiama vėliau.
Svoris-----------iki 8 kg.+ iki 1 kg (vidiniam akumuliatoriui ir kontroleriui)
Stiprintuvas-----nesvarbu, kad užtektų pasiekti
max SPL----------110 dB@m ties 100 Hz
Dažninė----------Spręsim gludindami techninę užduotį.
Stereo/Mono------Stereo arba 2+1
BT---------------Taip,
3,5 mm lizdas----Taip, dėl RCA ir optikos svarstysime,
Autonomiškumas---min 24 val.prie 86 dB@1m pike su pilnai pakrautu akumu.
Biudžetas--------329 eur + portatyvinė energija (dar + iki 100 eur.)

Grasas turi būti geresnis, nei orginalo. Skirta naudoti lauke. Mums ir Vaikams/Anūkams pasižaisti Smile Ką pamiršau ar iškart suklydau formuodamas preliminarią techninę užduotį- prašom pasiūlyti įtraukti ar iškart taisyti.

pagarbiai,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ačiū Gintai, kad prisijungėte. Ačiū Dmitrij. Ačiū Algirdai. Ačiū Kamo. Bus visada malonu jus čia matyti.
Po parjadku.
Gintai, planuojamos dvi batareikos po 11,1 V 4400 mAh, sujungtos nuosekliai. Reikštų, kad turime vieną 22,2 V 4400 mah. Jeigu jas iškrauti per 1 val., bus reikalinga srovė 4,4 A, tai reikštų atiduodamą apkrovai galią apie 100 W, o per 24 val. Maždaug 4 W. Gerai, atmetam praradimus stiprintuvo modulyje, visgi pagal datašitą nėra labai efektyvus dirbant mažomis galiomis, integruotus bluetooth, tembrablokį, kurie irgi kažkiek valgys mA. Tebunie lieka atiduodami į garsiakalbius "vargani" 2W. Tingiu nagrinėti datašitus. Ar su 2 W galime turėti 86 dB? manau, kad laisvai. Kadangi "matavau" Marshall Woburn artimajam lauke, todėl nemačiau kiek kompensuota priekinės panelės įtaka (Baffle step). Iš klausos tai ne visai... garsas kūdesnis, nei mano lentyninių. Taip kad ir čia nepersistengsim, BS su savo niekingais -6 dB neskaičiuosime. Wobliną matuosime irgi iš 31,6 cm atstumo.

Dabar dėl 35 Hz. Per orginalą jie girdisi. Tyliau, bet girdisi. Gal net daugiau kaip turbulencijos fazikuose, o ne švarus tonas. Jie netikri. Atvirai sakant, mano kuklia nuomone, tokioje konstrukcijoje jie visiškai nereikalingi. Taip kad Gintai, čia 35 Hz nebus siekiamybė. Planuoju pasiekti 50, geriausiu atveju, t.y. tiek, kiek groja normalios lentyninės su 6" midwuferiu. Bijau, kad ir tai bus misija impossible Sad Bet išties nereikia liūdėti. Patyrę vilkai sako, kad tvarkingi 70 Hz duoda visą draivą ir energiją muzikoje. Šiuo klausimu dar diskutuosime.

Dėl garsiakalbio Gintai, Jūs teisus- reikia jautraus. Gerokai virš 90 dB/2,83V/m ir 4 Ohm, kad užtektų šito stiprintuvo įtampos siekti užsibrėžtų 110 dB@1 m., bei su pakankama linijine eiga, kad tai būtų pasiekta jos neviršijus ir su pakenčiamais iškraipymais.

SPL išduodamą orginalaus Woburn matavau kitaisku šumomeru su Veighted A kreive iš 31,6 cm trijuose dažniuose, 50, 100 ir 200 Hz. Nufotkinti parodymai tokie 50Hz- 85 dB, 100Hz- 95,4 dB, 200Hz-105,9 dB. Net jei ir triukšmomatis meluoja, ne esmė. Visi mataviami yra ir bus tik palyginamieji, mėgėjiški taip sakant. Tiesiog perverčiau visą reikalą C kreivei taip- 50 Hz A +30 dB = C , 100 Hz A+ 20 dB = C, 200 Hz A +10 dB = C. Pagal šitą paveikslėlį https://www.engineeringtoolbox.com/decibel-d_59.html Ir kadangi iš 31,6 cm, reikia atmesti 10 dB, palyginus su matavimu iš 1 m.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dmitrij rašė:
Dinaminis diapazonas - iki 110dB. Tarkime su 50W stiprintuvu tokį slėgi išduos 93dB/W/m turintys garsiakalbiai, (su 100W - 90db/W/m, su 200W - 87dB/W/m ir t.t.), todėl greičiausiai teks naudoti du garsiakalbius, taigi - garsiakalbių jautrumas gerai būtų bent po 87dB.

Aš rašiau:
Ačiū! Mano skaičiaviami labai panašūs tik jie per kitą galą. Aš elementariausiai dvigubinu galią pridėdamas po 3 dB kiekvienam padvigubinimui. Nuo datašitinio jautrumo. Ant pirštų. Kaip rožančius . Very Happy

Pagarbiai,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gintas B. rašė:
Manau medis bus per sunku. Nebent priekis. Sakyciau stiklo audinys ir eboksodine smala. Nu bet cia Robertui spresti jo projektas

Aš rašiau:
Ta derva irgi sveria, plius technologija nepažystama, plius ne retro vaizdelis...
Šiaip linkstu link fanieros, tik bėda, kad storos nepadėsi, sunki gausis... Jei naudoti 18 mm storio, tai gausim jau, taip iš akies apie 6 kg. Garsiakalbiam nieko nebelieka. Lieka tik dėžė su akumu ir elektronika... O jeigu 12 -os mm tai numetam trečdalį, t.y. apie 2 kg. kaip ir pakaktų garsiakalbiams, bet dar prašyte prašosi kilogramas skersinių, špangautų, tam kad išlaikyti bent minimalų priimtiną tvirtumą. Gal aš perdaug kreipiu dėmesį į korpusą? Orginalas Woburn ne toks jau ir kietas, gerai užpūtus groja visas, o ypač galinė panelė.

pagarbiai,

p.s. TL, o tiksliau labirintas labai čia būtų gerai, nes dėl daug pertvarų gaunasi tvirtas kaip kaulas. Bet, nepaisant mano meilės jiems, matau ir trūkumus. Jie gaunasi didesni už FA dėl daugelio posūkių, jų suapvalinimų ir tų pačių pertvarų kurios formuoja liniją. Jeigu taip ir pavyktų susukti (suprojektuoti), kad tilptume dėžėn, tai elektronikai reikėtų atskiro skyriaus, nes labirinto jau nebeišardysi...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gintas B. pasiūlė panaudoti automobilines elipses.

Aš mandagiai atsisakiau:
Aš per senas lošti loterijose. Automobiliniai nauji gali turėti šiokių tokių privalumų prieš buitinius. Tai didesnis atsparumas drėgmei ir temperatūros kaitai. Viską lemia TS parametrai, pagal kurious mes galime nustatyti, kokį akustinį apiforminimą jam darysime. Kitaip loterija. Nėra parametrų- nėra garsiakalbio. Būtų dykai, išsimatuočiau, o tada būtų matyt, ar verta jiems kalti inkilą. Naudotų nenorėčiau vistiek, bet pasitaiko kartais čiūdų visokių...

pagarbiai,
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dmitrij rašė:
Tad jeigu orientuosies į 60-70Hz ruožą be korekcijos (gal netgi ir su nedideliu pakilimu), tuomet galima žiūrėtis kelis štai tokius mažylius, be kita ko turinčiu dar ir labai lygią dažninę
http://www.faitalpro.com/en/products/LF_Loudspeakers/product_details/index.php?id=401010111

Galima panaudoti 4 vienetus. Kaip tokiems mažyliams, garsiakalbiai turi neblogą tiesinės eigos atsargą

Aš atsakiau:
Mačiau šituos, pagal mano skaičiavimus Hornresp pagalba, iš dviejų galima gauti 108 dB ties 100Hz. Vb 14 litrų, fb 53 Hz. F-3 ties 47 Hz neviršijan tiesinio Xmax ir dar šiek tiek lieka stiprintuvo atsargos. Labai verta dėmesio galva, ypač turint omenyje kainą. Keista, kad nei pas artimiausius konkurentus tokios galvos nėra...
Masė tinka, kaina tinka, ADCH graži, konstrukcija tinkama vidiniam montavimui, korpuso dydis mažėja, gal kompromisiuką vieną, pirmąjį, tą dėl max SPL, kad ateityje netektų daryti jų daugiau? Smile (Čia aš save taip įkalbinėjau.)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Čia visi likučiai iš temos Gramofone.
 Marshal Woblin- šiuolaikinis portatyvinis gramofonas
PranešimasParašytas: 2018 06 21, 18:40 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Robertas Ruzgas
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Ačiū Dmitrij, galvas pasirinkau būtent šitas, kaip Jūs pasiūlėte. Užsakiau pas prancūzus, https://en.toutlehautparleur.com/haut-parleur-speaker/speaker-faital-pro-5fe120-4-ohm-5-inch.html
gavau per nepilnas 5 dienas. Ir pasirodo, nereikia joms dviems 14 litrų, gana 7,5 įdėjus apie 200 g. avies vilnos kaip virtualaus tūrio padidintojo. Sakyčiau dabar apie 10 ne visai tikrų litrų. fb 63 Hz

Maketas dirba, kol kas maitinamas stacionariu stereo stiprintuvu Yamaha A-S1000, pradžiai žemadažniai nuo aukštadažnių atskirti pasyviais antro laipsnio filtrais iš 4 detalių (be rezistorių). Smile Jau, kaip portatyvui, groja gerai. Aukštadažniai tokie: Dayton audio ND28F-6 1-1/8"
http://www.daytonaudio.com/index.php/loudspeaker-components/loudspeaker-drivers-by-type/tweeters/nd28f-6-1-1-8-neodymium-dome-tweeter.html
SPL rezultatai tokie:

Dažnis- Marshall Woburn- projektas Nr.7 (36 V) - Woblin maketas (14,7 V)

50Hz-------105,0dB------------109,0dB----------------105,8dB
100Hz------105,4dB------------106,5dB----------------107,0dB
200Hz------106,0dB------------105,7dB----------------109,7dB

Garsas... vienareikšmiškai- potencialas yra, kad padaryti kolonelę geriau, nei Marshal Woburn už pigiau ir su batareikom, kuri ilgai džiugins vakarėliuose lauke šiltomis vasaros naktimis.
 Marshal Woblin- šiuolaikinis portatyvinis gramofonas
PranešimasParašytas: 2018 06 22, 05:41 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Zuperis
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Aišku galima padaryti gražią ir kokybišką BT kolonėlę,bet tam reiks ivairiausių staklių kurių kaina priartės iki kilo€ Very Happy Pvz as tapat norėjau susimeistraut BT kolonelę is medžio bet pažystamas neleido pasinaudot frezavimo staklėm.Tai mečiau visa ta reikala.Jei nera reikiamu irankiu,geriau situo reikalu neužsiimt.

_________________
Nori būti laimingas visą gyvenimą - būk sąžiningas žmogus.
Tomas Fuleris
 Marshal Woblin- šiuolaikinis portatyvinis gramofonas
PranešimasParašytas: 2018 06 22, 11:32 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Robertas Ruzgas
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Ne tiek jau ir daug. Pagrindinis įrankis- elektrinis rankinis frezeris su cirkuliu, keletas strubcinų, akumuliatorinis gręžtuvas- suktukas, vibracinė šlifavimo mašinėlė ir elektrinis siaurapjūklis, nors darant galutinį variantą jis nereikalingas. Tiksliai pagal išmatavimus medžiagą supjauna baldų plokščių parduotuvės pvz. ULMAS. Pats svarbiausias dalykas- tvirtas darbastalis ir vieta, kurioje galima dirbti. Profesionalūs staliai čia turi didelį pranašumą. Mano testinė dėžė buvo padaryta iš fanieros atraižų per tris valandas su parūkymais ir aš ne stalius. Būtų tik noro- viskas padaroma. Ryt ryte sukelsiu foto ir pirmuosius matavimus. Bus ką apsvarstyti. Kokio dydžio fotkes šiame forume galima talpinti į postą be išorinių talpyklų?

Pagarbiai,


Paskutinį kartą redagavo Robertas Ruzgas, 2018 06 22, 18:04. Redaguota 1 kartą
 Marshal Woblin- šiuolaikinis portatyvinis gramofonas
PranešimasParašytas: 2018 06 22, 12:06 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
lampavykas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Forumas palaiko tik nuorodas į išorines fotkių talpyklas. Ko gero galima pasinaudoti googledrive.
https://drive.google.com/file/d/1DtNSbau7fAn0eIzmRFpzyenWbIo4D5Jo/view?usp=sharing
Sėkmės!
 Marshal Woblin- šiuolaikinis portatyvinis gramofonas
PranešimasParašytas: 2018 06 23, 13:37 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Robertas Ruzgas
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Ačiū lampavykas. Bandau įkelti keletą nuotraukų.
1. Atstumas 1 metras, abu kanalai, rožinis triukšmas, 1/9 oktavos glotninimas, be jokių atspindžių atkirtimų, mikrafas nutaikytas per vidurį.

2. Matavimo vieta.

3. Iš priekio.

4. Iš šono.

5. Ištisinis fazikas su dvigubu Karlsono slotu per vidurį.

6. Primityvus krosoveris.


Z pridėsiu vėliau, maketo išmatavimai 400x250x156, kas lygu išoriniam tūriui 15,6 litro, Vidinis, kai sienų storis 18 mm bus 9,35 minus 0,8 (visos galvos) ir maždaug 1 l. (faziko vamzdis) Švarių apie 7,5 litro.

pagarbiai,


Paskutinį kartą redagavo Robertas Ruzgas, 2018 06 24, 18:21. Redaguota 2 kartus(ų)
 Marshal Woblin- šiuolaikinis portatyvinis gramofonas
PranešimasParašytas: 2018 06 23, 14:24 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Contax
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Darau prielaidą kad aš, jaunystę praleidęs hipių epochoje, šiais laikais būsiu stipriai atsilikęs nuo šiuolaikinių madų, dabartinės muzikos bei visokių naujadarų. Tenoriu kukliai paklausti, kur realiai tokį divaisą būtų galima gyvenimo pašviesinimui panaudoti?
 Marshal Woblin- šiuolaikinis portatyvinis gramofonas
PranešimasParašytas: 2018 06 23, 23:01 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
gnt
Veteranas
Veteranas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Robertas Ruzgas rašo:
Ne tiek jau ir daug. Pagrindinis įrankis- elektrinis rankinis frezeris su cirkuliu, keletas strubcinų, akumuliatorinis gręžtuvas- suktukas, vibracinė šlifavimo mašinėlė ir elektrinis siaurapjūklis, nors darant galutinį variantą jis nereikalingas.


beliko kreizui pasitaupyt

tada perpjausi tiksliai per vidurį ir jau bus kažkas panašaus į kolonėles

 Marshal Woblin- šiuolaikinis portatyvinis gramofonas
PranešimasParašytas: 2018 06 24, 01:51 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Robertas Ruzgas
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Citata:
Tenoriu kukliai paklausti, kur realiai tokį divaisą būtų galima gyvenimo pašviesinimui panaudoti?

Vietoj gitaros. Kiti atributai iš esmės lieka tie patys, gal būt su nežymiais pokyčiais, pvz: vietoj FIX- 777 (tri topora), suktinukės forma kitokia ir t.t. Very Happy

pagarbiai,


Paskutinį kartą redagavo Robertas Ruzgas, 2018 06 25, 05:12. Redaguota 1 kartą
 Marshal Woblin- šiuolaikinis portatyvinis gramofonas
PranešimasParašytas: 2018 06 25, 05:10 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Zuperis
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Robertai,
Koki akumuliatoriu naudosit,koks ŽD stiprintuvas,koks BT imtuvas?

_________________
Nori būti laimingas visą gyvenimą - būk sąžiningas žmogus.
Tomas Fuleris
 Marshal Woblin- šiuolaikinis portatyvinis gramofonas
PranešimasParašytas: 2018 06 25, 09:16 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Robertas Ruzgas
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Zuperis, dar labai daug klausimų turiu neatsakytų, dar pats ieškojimuose.
Pagal techninę užduotį mums reikia stipintuvo, kuris būtų maksimaliai efektyvus, galėtų dirbti su 4 ohm apkrova ir išėjime duotų bent 17 V su pakenčiamais iškraipymais, tarkim iki 1%. Manau, kad TPA3116D2 PBTL režime su nedideliu radiatoriumi maitinama 6S2P pilnai pakrauta ličio ion 18650 celių baterija (25,2 V) mums tai galės duoti. Bet neesu prisirišęs. Galimi ir kiti variantai bei norėčiau, kad jie čia būtų apsvarstyti.
Pradėjau nuo galvų ir dėžės, kas yra pamatas bet kokios akustinės sistemos. Planuoju pagaminti šablonus, pagal kuriuos turėdamas tik frezerį su keletu kopijuojančių frezų galės kiekvienas pasigaminti dėžę už visai nebrangiai. Garsiakalbiai manes nenuvylė, galima judėti toliau.
Kaip jau supratote, projektas visiškai atviras ir turiu didelį norą jį padaryti maksimaliai lengvai pakartojamą su užtikrintai geru rezultatu. Dėl šios priežasties vengiu deficitinių ar modifikuotų komponentų ir stengiuosi išlaužti maksimalų kainos kokybės santykį. Visi pirkimai, išlaidos, matavimai, brėžiniai, schemos, nominialai, technologijos bus skelbiamos čia.

Pagarbiai,

p. s. Hipio veidelis pareiškė pretenzijas į autorines teises, todėl teko ištrinti vieną foto.
Sad
 Marshal Woblin- šiuolaikinis portatyvinis gramofonas
PranešimasParašytas: 2018 06 25, 11:28 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Zuperis
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Robertas Ruzgas rašo:
Zuperis, dar labai daug klausimų turiu neatsakytų, dar pats ieškojimuose.
Pagal techninę užduotį mums reikia stipintuvo, kuris būtų maksimaliai efektyvus, galėtų dirbti su 4 ohm apkrova ir išėjime duotų bent 17 V su pakenčiamais iškraipymais, tarkim iki 1%. Manau, kad TPA3116D2 PBTL režime su nedideliu radiatoriumi maitinama 6S2P pilnai pakrauta ličio ion 18650 celių baterija (25,2 V) mums tai galės duoti. Bet neesu prisirišęs. Galimi ir kiti variantai bei norėčiau, kad jie čia būtų apsvarstyti.
Pradėjau nuo galvų ir dėžės, kas yra pamatas bet kokios akustinės sistemos. Planuoju pagaminti šablonus, pagal kuriuos turėdamas tik frezerį su keletu kopijuojančių frezų galės kiekvienas pasigaminti dėžę už visai nebrangiai. Garsiakalbiai manes nenuvylė, galima judėti toliau.
Kaip jau supratote, projektas visiškai atviras ir turiu didelį norą jį padaryti maksimaliai lengvai pakartojamą su užtikrintai geru rezultatu. Dėl šios priežasties vengiu deficitinių ar modifikuotų komponentų ir stengiuosi išlaužti maksimalų kainos kokybės santykį. Visi pirkimai, išlaidos, matavimai, brėžiniai, schemos, nominialai, technologijos bus skelbiamos čia.

Pagarbiai,

p. s. Hipio veidelis pareiškė pretenzijas į autorines teises, todėl teko ištrinti vieną foto.
Sad

Nu sėkmės darbuose Smile

_________________
Nori būti laimingas visą gyvenimą - būk sąžiningas žmogus.
Tomas Fuleris
 Marshal Woblin- šiuolaikinis portatyvinis gramofonas
PranešimasParašytas: 2018 06 25, 12:15 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Robertas Ruzgas
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Ačiū. Prisidėkit ir Jūs! Tikriausiai turite daug idėjų ir minčių užsilikusių nuo neįvykdyto projekto.

Pagarbiai,
 Marshal Woblin- šiuolaikinis portatyvinis gramofonas
PranešimasParašytas: 2018 06 25, 18:38 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Zuperis
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Turiu http://magnitolia.blogspot.com/2012/08/sanyo-m-w20k.html bandysiu daryt ant Liion akumuliatoriu ir montuot kazka panasaus i https://mysku.ru/blog/ebay/50199.html

_________________
Nori būti laimingas visą gyvenimą - būk sąžiningas žmogus.
Tomas Fuleris
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie 1, 2, 3, 4, 5, 6  Toliau
 
Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

GENERAL FINANCING BANKAS

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

Buitinė technika ir elektronika internetu žemos kainos – Zuza.lt

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

„Deinavos baldai“ — šeimos baldai

FS 22 Tractors
Farming Simulator 19 Mods, FS 22 Maps, FS22 Mods
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS22 Trucks
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
Paskola internetu
Vartojimo paskola, paskola automobiliui, paskola būsto remontui
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS22 Mods
FS22 Harvesters, FS22 Tractors Mods, FS22 Maps Mods
FS22 Mods
FS22 Maps,
FS22 Harvesters,
FS22 Tractors
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
Sims 4 Mods
Sims 4 CC Clothes,
Sims 4 Hair CC,
Sims 4 Skill Cheat
Optic sight
Binoculars for hunting elk,
Best compact binoculars,
Riflescope hunting
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
Farming Simulator 2019 Mods, FS22 Mods, FS22 Maps
farmingsimulator19mods.fr
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps

fs22.com
Reklama


Reklama