Elektronika.lt
 2025 m. spalio 14 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 10 14, 18:27. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Mikrovaldikliai » CD grotuvas?
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 11
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 CD grotuvas?
PranešimasParašytas: 2006 08 19, 00:55 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
mantelis
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Kaip is cd-room pasidaryti cd grotuva? Be jokiu lcd ir panasiai, man reikia kad tik butu PLAY STOP PAUSE NEXT FORWARD mygtukai ir sio. ?

PranešimasParašytas: 2006 08 19, 03:16 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
jei rasi kompiuterini cdrom su tokiai mygtukais, tai nebus sunku padaryti, jei ne, tai nieko neiseis, reikes procesoriaus, ir nieko gero nepavyks.

nebent gali panagrineti cdromo mikroshemas, gal jose bus tau reikalingi isvadai, tik nepajungti.
 CD grotuvas?
PranešimasParašytas: 2006 08 19, 18:14 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
mantelis
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Nu tai man ir reikia juos pasidaryti nes ju nera. Nu yra kelios funkcijos cd-rome tai yra PLAY NEXT ir STOP o man reikia kad prasukt daina galetum ir atgal atnmest. Turiu tokia schema su PIC mikruske ir LCD. Bet perbrangiai gaunasi. Tai ka galima padaryti?

PranešimasParašytas: 2006 08 20, 08:55 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
ir tu ruosiesi vargti su tuo cdromu ?
ar jis to vertas? jug turguj us kokius 20 lt cd playeri galima nupirkti

jei sakau nori daugiau mygtuku panagrinelk cdromo mikroshemu datasheetus gal kartais yra nepanaudotu koju.

o siaop manau tau nieko neiseis pigiai ir paprastai.
 CD grotuvas?
PranešimasParašytas: 2006 08 21, 00:57 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
mantelis
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Matai, man reikia 2 grotuvu. Kad vienu metu grotu 2 cd. Man reikia dydzejevimui. Pafu nepirksiu nes nepatinka man jie. O DJ CDP yra lb brangus. Nes turi greiciu reguliacija. Nors manau galima ir tai pasidaryti. Logiskai pamascius neturetu buti sunku

PranešimasParašytas: 2006 08 21, 01:05 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
o kas tau svarbu, kaina ar dydis, jei domina tik kaina, panaudok sena pc, galima apsieiti ir be monitoriaus, kaina bus minimali, ir net mp3 groti galesi ir dar visokiu efektu bus.

internete maciau tokiu PC perdirbimo i mp3 projektu.

o jei savo kontroleri darysi iseis brangiai ir vietos nedaug sutaupysi nes vistiek maitinimo blokas gana didelis
 CD grotuvas?
PranešimasParašytas: 2006 08 21, 16:21 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
mantelis
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Vietos kontroleris tikrai maziau uzimtu negu kompas. Man kompas netinka, as vienu metu negalesiu is jo 2 dainu leisti, nes garso korta su 2 output yra brangi. Beto kompas gali pakibt ir panasiai. Nepraktiska. O jei prasnekom apie maitinblokius, tai turiu viena maziuka 140w galingumo ATX gal zinai kaip ji pajungti. Kokie laidai SWICH`o ?

PranešimasParašytas: 2006 08 21, 22:36 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
kontroleris ar kompas nebus labai didelio dydzio skirtumo, be to gali nors 5 garso plokstes sudeti ir bus 5 isejimai, pvz as 2 iseidejes esu, viena ausinems kita garsiakalbiams. o siaip tai jei naudosi tik cdrom valdymui tai isvis nereikia garso plokscisu.

del pakibimo, nenaudok windows ir nepakibs:)

del maitinimo bloko nesupratau ko nori, tiesiog junti kaip iprata ir viskas. koks dar switchas?
 CD grotuvas?
PranešimasParašytas: 2006 08 22, 00:17 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
mantelis
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Nu kaip gali nebuti dydzio skirtumo. Sale cd romo dameti mikruske ir sio, i to pacio cdromo vidu patalpint gali, o maitinima imt nuo blokelio. O komopas ziurek kiek vietos uzima. Beto grojant reikia patogumo. O man kompas nepatogu.
O del maitinblokio, tai sakau turiu ATX`ini maiteka, bet tai kaip ji paleisti? Juk jis is kompo isimtas. O kaip zinome ATX maitinblogis su knopke ne nuo 220 atjungia o kaizkaip ten su paprastu mygtuku. Nu zodziu turiu plika maitinimo bloga ir nzn kuriuos laidus su kuriais jungt kad jis pasileistu!

PranešimasParašytas: 2006 08 22, 02:50 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
a, jei tu nori ijungti tuscia atx bloka, tai uztrumping zalia ir koki nors juoda laida, ir isijungs.

kompo plokste neuzima labai jau daug vietos palyginus su 2 cdrom ir maitinimo bloku, gana nedidelis dydzio skirtumas iseitu gerai viska sutalpinus.
bet cai jau kaip nori, gali ir su procesorium daryti savo valdymo shema, bet nebus labai paprasta.

del patogumo tu kazka netaip sakai, kuo kontroleris us kompiuteri patogesnis? susiprogramuok kompiuteri taip kad butu patogu.
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
www.mokslofestivalis.eu