Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 01, 21:34. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki, gal kas turit tomtom'o Lietuvos zemelapi?
As turiu visus Eastern_Europe zemelapius (iskaitant ir lietuva), bet jie ten sutraukti i viena, ir bendroj sumoj uzima apie 100mb, o pas mane P910i standartine 32mb korta, tai nieko padaryt negaliu, nebent pavyktu gauti vien tik Lietuvos atskira.
PS: jeigu kam reikes visos eu (iskaitant ir lt), galesiu pasharinti.
kur as turiu eastern europe tai uzima 170 megu, bet as susikroviau i 1gb korta ir gerai, atskirai tai tikrai dar nera isleista, nebent galiu pasiuliti pigiai 256 sd korta
Sveiki, turiu labai didele problema.Pasiskolinau Tomtom go ir kazkaip sugebejau subraizyti viena diska.Jame yra Vokietija, Sveicarija ir Austrija. Vokietijos man nenuskaito, o butent ji labiausiai reikalinga.Gal kas galetu man pahelpinti, buciau labai dekinga.Siulykit ivairius variantus, sutinku net kazkiek sumoketi.Dekui
Laba, minejei kad gali pasharint map'u (iskaitant lietuvos) tai gal galetum tai padaryt
aciu
bichumo rašo:
Sveiki, gal kas turit tomtom'o Lietuvos zemelapi?
As turiu visus Eastern_Europe zemelapius (iskaitant ir lietuva), bet jie ten sutraukti i viena, ir bendroj sumoj uzima apie 100mb, o pas mane P910i standartine 32mb korta, tai nieko padaryt negaliu, nebent pavyktu gauti vien tik Lietuvos atskira.
PS: jeigu kam reikes visos eu (iskaitant ir lt), galesiu pasharinti.