|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 25, 07:28. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Įvairūs » Grindjuosčių klijavimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
Grindjuosčių klijavimas |
Parašytas: 2018 02 04, 21:20 |
|
|
|
Kas turi patirties, kuom ten klijuoja? (žiūrėti nuo 2min 35sek)
https://www.youtube.com/watch?time_continue=152&v=c-Kk67Ai2u4
Ten paprasti termo klijai ar koks spec. marmalas?
Aš šitų Dollken SLK50 užsipirkau, tai kaip ir aktualu būtų, pardavėjas nieko nežino, o kai dar paklausiau, ar neturi skaidrių juostelių, kad būtų galima į vidų LEDus sudėt - išvis ėmė žiūrėt kaip į ufonautą |
|
|
|
|
|
Re: Grindjuosčių klijavimas |
Parašytas: 2018 02 04, 22:06 |
|
|
|
gnt rašo: |
kai dar paklausiau, ar neturi skaidrių juostelių, kad būtų galima į vidų LEDus sudėt - išvis ėmė žiūrėt kaip į ufonautą |
Man ledai tokioj vietoj irgi "na liubitelia"... Lėktuvo ar autobuso praėjimo take geras daiktas |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
|
Parašytas: 2018 02 04, 22:31 |
|
|
|
Dosia, dėkui, ryt reiks normalesnį pistoletą nusipirkt ir bandysiu lipdyt
obalys rašo: |
Man ledai tokioj vietoj irgi "na liubitelia"... Lėktuvo ar autobuso praėjimo take geras daiktas |
pas mane L formos koridorius ir jo "aklajame" gale durys į sanmazgą, tamsu ten naktį kai subinėj kai eini į tuliką galvojau padaryt vos vos šviečiančias dvi trumpas juosteles ir pajungt per taimerį naktiniam laikui |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2018 02 05, 08:28 |
|
|
|
Dosia rašo: |
paprasti termo klijai |
Nu kad nelabai... Kur kas panašiau į skystas vinis.
Beje, su skystom vinim plintusai labai gerai prisiklijuoja, tik jei sienos ar kampai kreivoki - reikia iš anksto susiorganizuot kuo plintusą prispaust/įremt kol klijai išdžius. O jau kai išdžius, tai nuėmimas tik su sienos danga |
|
_________________ I GAVE UP DRINKING, SMOKING AND SEX!
it was the worse 15 minutes of my life! |
|
|
|
|
Parašytas: 2018 02 05, 17:12 |
|
|
|
o aš visus palei sienas plintusus tvirtinau varžtais, nusukamai. Juosteles, po kuriomis varžtų galvutės, lengvai prilipdžiau. Mano supratimu, plintusai turi būti nuardomi. Prireiks kokį laidą nutempti ...
O be to, manau, kad plintusai turi galėti mažumėlę slankioti nuo temperatūros ir pastato deformacijų. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2018 02 05, 18:21 |
|
|
|
a1girdas rašo: |
o aš visus palei sienas plintusus tvirtinau varžtais, nusukamai. ..................... |
Na aš irgi prisukinėjau, bet klausimas buvo ne kaip tvirtint, bet apie kažkokį marmalą |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2018 02 05, 21:07 |
|
|
|
Chulio rašo: |
Nu kad nelabai... Kur kas panašiau į skystas vinis |
https://www.youtube.com/watch?v=CZTw8Z6X7-w
kad ten ne skystos vinys, tai čia stopudovai, klausimas, ar tai paprasti termo klijai (rusvos spalvos), ar galbūt čia naudojami kažkokie modifikuoti
nes nesu tikras, ar suklijavus paprastais jie patikimai ir ne vienam sezonui prilips prie to plastikinio plintuso |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2018 02 05, 21:20 |
|
|
|
Čia panašu į kažkokius "šustresnius", nes tas reklameris ir gan lengvai lanksto tą strypelį, ir išsilydžiusių konsistencija kitokia nei tų "senukinių".
Jei siena pakankamai lygi, vieta kojomis nespardoma (koks nors kampas) ir žmona šluota darbuojasi švelniai, tai manau laikys ir paprasti karšti klijai |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2018 02 05, 22:06 |
|
|
|
normalus ne senukiniai termo klyjai. klijai jai nebus pigiausi tai tikrai laikys |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|