Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 05, 22:25. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki,
gal zinot kur galima greitai pasigaminti dvieju sluoksniu PCB, nes elekon, tai nusibosta, nes reikia zysti kol jie padarys. O kitos įmonės be 150 euru net nekalba
_________________ Diplomas tik etikete ant konservų dėžutes. O kas slepiasi dėžutėje neaišku.
Aš vat pirmą kartą užsakinėju iš kitaicų, tai pirmadienį (šios savaitės) išsiunčiau failus ir jau gavau iš DHL sms'ą, kad rytoj planuoja siuntą atvežt... Jei rytoj ir atveš - tai taip grubiai 4 paros nuo užsakymo iki gavimo. Pagal tracking'ą siunta dabar kažkur Vokietijoje.
Aš vat pirmą kartą užsakinėju iš kitaicų, tai pirmadienį (šios savaitės) išsiunčiau failus ir jau gavau iš DHL sms'ą, kad rytoj planuoja siuntą atvežt... Jei rytoj ir atveš - tai taip grubiai 4 paros nuo užsakymo iki gavimo. Pagal tracking'ą siunta dabar kažkur Vokietijoje.
Užsakinėjant siuntimas nemokamas. Nebent dar atsiimant siuntą kažko paprašys - bus matyt. Kaip jau rašiau, bendra suma ~5eur (5.5$)
Na jei tikrai siuntė DHL ir kilmės šalis bus nurodyta Kinija, tai mokesčiai bus "pagal pilną programą" - už paslaugas muitinės tarpininkams, terminalo mokestis, draudimas, na ir savaime suprantama, PVM
Tai kitą kartą, prieš pasirinkdami skubų pristatymą per kurjerių tarnybas, labai gerai pagalvokit - ar tikrai reikia skubaus pristatymo? Nes siunčiant paprastu paštu papildomi mokesčiai prasideda nuo tam tikros sumos (bet ir tai - priklauso, kaip kinai tą siuntą deklaruos). Tik tiek, kad siunta gali mėnesį ar net ilgiau keliauti.
............... Na jei tikrai siuntė DHL ir kilmės šalis bus nurodyta Kinija, tai mokesčiai bus "pagal pilną programą" - už paslaugas muitinės tarpininkams, terminalo mokestis, draudimas, na ir savaime suprantama, PVM
..................................
tai kad iki 22eur neturėtų būt jokių mokesčių
_________________ I GAVE UP DRINKING, SMOKING AND SEX!
it was the worse 15 minutes of my life!
Yra bukų žmogų ir yra ypatingai bukų.Aš iš pastarujų.
Noriu užsisakyti keletą paprastučių PCB vienpusių,skylės be metalizacijos,be užrašų,tik alavuotos litavimo vietos ir uždažyta kas likę.
Kiek suprantu,man reikia šių failų:
1.top copper.gbr-takelių piešinys
2.top soldermask.gbr-litavimo vietos
3.top silksreen.gbr-uždažyta
4.drill.drl- skylės
Ar tiek gana,ar dar ko reikia?
O kas tai " top paste layer.gbr ir keep-out layer.gbr"?
Takelių piešinys,kaip suprantu,turi būti ne veidrodinis.
Per daug nesityčiokit.
Jus cia visi rasot kad nemokamas siuntimas ir pan. Sinadien bandziau uzsisakyt pcb paprastas, kad paciam nereiketu vargti ir gamintis. Ir visur kur bandziau uzsisakyti, siuntimas mokamas pigiausiai 11 euru uz atsiuntima. kitur dar brangiau.