Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 02, 17:10. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki, nusipirkau pudros patepliojimui, bet man užtenka gal 10g, o yra 100, ant pakuotės rašo H250, tipo tai reiškia, kad veikiama oro savaime užsidega. Tai kaip man ją sandėliuoti? Gal ir kvailai skamba, bet nesuprantu... Internete skaičiau, kad ji patį neužsidega, būtų nelogiška, jei užsidegtų, nes tada kaip parduotuvėse stovi? Ne į temą komentuojantiems ir Einšteinams neatsakau.
sausai laikyk visą viename inde. Negailėk silikogelio (maišeliuose) ir sandariai uždaryk. Be drėgmės niekaip neužsidegs. Senais laikais silikogelio net nenaudodavo, net nesušildavo paprasčiausiose sandariose skarbonkėse sufasuota po kilogramą.
sausai laikyk visą viename inde. Negailėk silikogelio (maišeliuose) ir sandariai uždaryk. Be drėgmės niekaip neužsidegs. Senais laikais silikogelio net nenaudodavo, net nesušildavo paprasčiausiose sandariose skarbonkėse sufasuota po kilogramą.
Dėkui seni, aš taip ir galvojau, kad dėl drėgmės užsidega.