Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 05, 23:20. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
liginau su 4 kanalo tranzais. net hfe beveik vienodas.
gal kas galite patarti kur toliau ieskoti galu? itampa antsiranda ties kondiku c1c
[img]https://mega.nz/#!Fk9ESSgC!p1-QK00T3bXbeOiFE6lI5QTwb3hfeV9u_yu2F6OQXuU[/img]
Paskutinį kartą redagavo pliusis, 2017 10 23, 19:02. Redaguota 1 kartą
Nu keista tokia mintis tau atėjo. Jei įtampa yra prie R12C tai aš imčiau tikrinti pradinį stiprintuvą, o ne galinį ir tuo labiau ne MUTE schemos dalį. Nes kaip žinia nuolatinė įtampa per kondensatorių praeiti negali, reikškia ji atsiranda toje kondensatoriaus pusėje kur ją randi.
_________________ If nobody hates you you're doing something boring
Jei įtampa yra prie R12C tai aš imčiau tikrinti pradinį stiprintuvą, o ne galinį ir tuo labiau ne MUTE schemos dalį. Nes kaip žinia nuolatinė įtampa per kondensatorių praeiti negali, reikškia ji atsiranda toje kondensatoriaus pusėje kur ją randi.
ant r12 jos nera. yra tik ant c1c kondiko. ir iki galo
apie pradini buvo tokia mintis, nerades ten nieko idomaus mano manymu, ji atjungiau visai lauk. be pradinio uzmaitinus, parazitas vistiek randamas...
Tai aš tavęs pirma klausiau - kurioje C1C pusėje yra įtampa? Tada pradėjai kažką pezėti apie R12C. Ai tiek to neturiu kantrybės su tokiais. Nei skaityt nei rašyt nemoka.
Tai aš tavęs pirma klausiau - kurioje C1C pusėje yra įtampa? Tada pradėjai kažką pezėti apie R12C. Ai tiek to neturiu kantrybės su tokiais. Nei skaityt nei rašyt nemoka.
issiliejai?? pasidare geriau? ir kam reikejo dabar visiems pasirodyti, kad kamenkretys esi? ar cia savo ismanyma ir nepraustaburniskuma nori parodyti?
issiliejai?? pasidare geriau? ir kam reikejo dabar visiems pasirodyti, kad kamenkretys esi? ar cia savo ismanyma ir nepraustaburniskuma nori parodyti?
Kamenkrety tu kamenkrety Ir kodėl kiekvienas loxas nesugebantis suregzti rišlaus sakinio be klaidų ima aiškint apie praustaburniškumą?
Dabar tu jau gali užsi.. su savo stiprintuvu kaip sugebi ir moki.
aciu uz palinkejimus.
jei ne pats, tai gal ir be taves, manancio esas dievas, kas uzves ant kelio.
p.s
manai kitus zemindamas ir izeidinedamas save keli? nenoriu cia plestis apie tai ir tavo tuos muzikiskus issireiskimus diskutuoti, bet tai yra liga zmogau ir tavo psihologas tau gali padeti tai isspresti, tik nereikia to gedytis.