Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 03 14, 08:37. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Pas mane masinoj yra multimedia magas su Windows Automotime (win 7 supaprastinta versija). Magas yra clarion, orginaliai einantis su mano masina.
Masina yra is US tai ir navigacija yra US. zemelapiai yra 16gb SD kortoj,kuri yra prirista prie mago.
Magas be SD kortos isvis uzsiblokuoja ir neveikia.
Orginaliai reikia keist visa maga i EU kad butu galima turet EU zemelapius.
As 100% garantuotas kad galima perprogramuot arba pririst korta, tik reikia pasijungt prie pc ir ilyst i Registry(?).
Turiu visas schemas ir pinout mago, bet truksta ziniu truputi sitoj sriti, bet mokausi greit.
Trumpai tarent, ieskau kas gali nukreipt mane kas uzsiema tokiais dalykais, ar pats galetu uzmest aky. Schemos ir pinout galiu email atsius (PDF)
O tai SD pilnos kopijos pasidaryti neina ir su ja visokias manipuliacijas atlikti?Ar ten kokia apsauga gal uždėta nuo kopijavimo?
Šiaip žmogus labai teisingai daro, kad ieško žinančio kaip padaryti ir pasiruošęs jam už atliktą darbą sumokėti bapkes.
Žmogui nereikia spėliojimų ir patarimų kaip eksperimentuoti, nes žmogus matyt supranta, kad po tokių eksperimentų jis turės ne multimedia grotuvą, o plytą.
_________________ If nobody hates you you're doing something boring
Kad imanoma pasijungt galima isemus maga tai tikrai galima,nes kaip ir sakiau, yra vienas lietuvoj kur gali padaryt,bet nepasiraso man pasakyt kaip.
Turbūt nelabai norėjote susimokėti už "konsiultaciją"
ne
Citata:
vienas lietuvoj kur gali padaryt
jis turbūt nenorėjo,kad atsirastų ir antras
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs
Kas liecia konkurencija, tai nebusiu konkurentas,nes masina ne Lietuvoj.
Vienu zodziu, magas yra paprasciusias kompas tik su CAN Bus, nes masina elektrine, tai ten ir klima rodo, batarkes sanaudas ir t.t.
Todel ir ieskau nusimananciu su DEBUG, kad ant kelio uzvestu, nes nemanau kad stebuklas kazkoks,po registry pasikapstyt reikia, nes SD korta pvz yra prie mago prirista, tai belekokia kita idejus, magas neveikia.
Kad imanoma pasijungt galima isemus maga tai tikrai galima,nes kaip ir sakiau, yra vienas lietuvoj kur gali padaryt,bet nepasiraso man pasakyt kaip.
Turbūt nelabai norėjote susimokėti už "konsiultaciją"
Su sisimokejimu nera man problema, tik kaip anksciau rase,cia turbut valstybine paslaptis.
O su firmom kur tvarko nera tikslo klaust,nes nesakys nieko, belieka susirast privaciai kas nori biski $ uzsidyrbt, nes ir magas ne Lietuvoj, bet visada yra iseitis, tokios kiap TeamViewer,skype ir t.t.
Taip sakant nori kad už alaus bambalį arba už 10eur tau papasakotų ką reikia daryti, suprantančiam jo prašomos kainos mokėti nenori. O "proto ribos" neaiškos, nes ir padaryti nieko nemoki, ir pinigų gaila...
Ale tikrai niekšai tie lietuviai - tik ir žiūri kaip nemokėt
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass
"proto ribos" yra ne konkreti suma, o tarifas uz sugaista laika tave konsultuojant
uz 100€ tu manau gali tiketis konsultaciju mazdaug dvi dienas. na gal tris. ta prasme kazkas domesis tiek laiko tavo konkrecia problema, o toliau nusispjaus. forumuose tegali gaut arba momentini konkretu patarima, arba susirast kas galetu ismanyt ir sprest tavo bedas. o cia tu nori kad butu isspresta tau priimtinu (is anksto tavo primetamu kitiems) budu, bet neatsizvelgi, kad be taves tai niekam principe neidomu kad gaut nemokamu patarimu forumuose problema turi but idomi dideliam kiekiui zmoniu. kaip koks pvz mikroprocesoriu programavimas ir pan.