|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 27, 20:41. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Principinės elektrinės schemos » PASIKEISKIM
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
300-400w stiprintuvas |
Parašytas: 2003 05 14, 10:45 |
|
|
|
Gal netycia turi 300-400w bosinio arba bent jau paprasto stiprintuvo schema? Buciau labai dekingas. Beje,as pats turiu nemazai gitariniu fuzu schemu jei reikia. |
|
|
|
|
 |
PASIKEISKIM |
Parašytas: 2003 05 15, 15:16 |
|
|
|
Galetum ka idomaus ir cia i puslapi atsiusti Pirma kart matau zmogu, kuris siulo dalintis schemomis - ju pilnas internas.. Nebent turi kazka tikrai labai idomaus, tai bent parasyk mazdaug ka turi - ziurek gal kas ir susidomes  |
|
|
|
|
 |
atsakau į... |
Parašytas: 2003 05 15, 16:03 |
|
|
|
SPRENDŽIANT IŠ JŪSŲ PARAŠYMO-JŪS NEUŽSIIMATE AUDIO,-VIDEO TECHNIKOS REMONTU.PRIEŠINGU ATVEJU TURĖTUMĖTE SUSIDARĘS KITOKIĄ NUOMONĘ APIE INTERNETE PLATINAMAS SCHEMAS.
TAIP SCHEMŲ(IR KITOS INFORMACIJOS)INTERNETE YRA IR DAUG,TAČIAU KAS REIKALINGA-TIK UŽ PINIGUS. |
|
|
|
|
 |
PASIKEISKIM |
Parašytas: 2003 05 15, 17:28 |
|
|
|
Uzsiimu ir remontu ir pats viska darau jau kokius 7 metelius ir viska radau tik internete. Anksciau dar po knygas landziojau, ir dabar viena kita zurnala pavartau - taciau viskas is cia Tiesiog nereik noreti, kad viskas bus paduota ant lekstutes:) |
|
|
|
|
 |
STEBIUOSI |
Parašytas: 2003 05 15, 17:43 |
|
|
|
MATOT AŠ JUMS IR DUODU TĄ LĖKŠTUTĘ,TAČIAU TAMSTA VISTIEK NEPATENKINTAS IR DAR BAMBAT KAIP...
GERIAU PABANDYKIM ĮSIUBUOTI ŠITĄ KONFERENCIJĄ,NUO TO TIK VISIEMS BUS NAUDOS.
O GAL YRA IR KITA KAŽKAS PANAŠAUS LIETUVIŠKAME INTERNETE?JEIGU TAIP-PARAŠYKIT ADRESĄ.
AŠ NEGALIU VISKO ŽINOTI... |
|
|
|
|
 |
PASIKEISKIM |
Parašytas: 2003 05 15, 18:44 |
|
|
|
As tikrai nebambu Tiesiog mano mintis butu, kad zmones cia rasytu, kokios srities schemu turi, kokiu schemu reiktu daugiau ir panasiai. Pats pasakymas, kad as turiu daug schemu ir galiu pasidalinti - visiskai nieko neduoda ir nepasako. galima pamanyt, kad keitimasis vyktu tik tarp tu, kas irgi turi nemazai schemu. |
|
|
|
|
 |
audio,-video tech... |
Parašytas: 2003 05 15, 19:21 |
|
|
|
Manau,kad parašiau aiškiai.Schemos yra AUDIO,-VIDEO technikos.
Pavyzdziui:dabar aš ieškau informaciją-kaip televizoriui beko įjungti servizinį režimą,arba šio tv atminties "prošivkę"
modelis:tvb-3090 6sz.190-v7
procesorius:saa5297ps/210
garsas:tda9870a
Turiu ir daug prošivkių,tačiau šito modelio-neturiu.Todėl,jeigu kas turite šitą informaciją-atsiuskit,arba parašykit.Aš galbūt turėsiu jums reikalingą informaciją. |
|
|
|
|
 |
Re: PASIKEISKIM |
Parašytas: 2003 07 03, 15:11 |
|
|
|
Labas, Romai aš tai niko gero neturiu. Gal galėtum man padovanot biški schemų??? Būčiau labai dėkingas. Kai aš turėsiu gerų atsiūsiu tau. Man į e-mail atsiūsk???  |
|
|
|
|
 |
PASIKEISKIM |
Parašytas: 2003 08 06, 13:04 |
|
|
|
Gal reikėtų moderatoriams atskirą puslapį, su nuorodomis patalpinti.
Tingi ieškoti daug kas.
Palandžiotu po inetą, neprašytų elementarių schemų , tipo
"kur gauti TDAXXXX stipro schemą?" |
|
|
|
|
 |
PASIKEISKIM |
Parašytas: 2003 09 28, 12:07 |
|
|
|
hm ROMAS mane sudomino tavo schemos gitaroms, gal turi kokia paprasta nesudetinga. NOreceu pabandyti savo gitarai 'priklijuot' bet gerai butu, kad su visai magnetais,kur po stygom, nes nezinau kokias apvijas reikia sukti ir kaip. Sep turiu tokia sena rusiska, ten viskas aprasyta, bet kai dareu tai man kasko nesigavo,niekaip nejo suderinti.Tikreusiai tada magnetus netaip sudejau:) Taigi jei gali tai man atsiusk kokia paprasat. Butu didelis dekui. |
|
_________________ Helllp!! |
|
|
|
 |
Jo... |
Parašytas: 2004 08 19, 12:13 |
|
|
|
Jo jeigu kam kartais reiktu Muzikiniu centriuku schemu as ju kazkiek turiu:) Beja turiu ir telefonu kabeliu schemu jungimui prie kompo..Dar senesniu stipriaku tranzais ir lempom:) tej va jej rejks jurgisas@one.lt Seip mane labai domina stiprintuvais kokiu 600- 1000W gal kas turite geru apsiulimu ar schemu buciau dekingas jei asiustumet schemikiu...aciu  |
|
|
|
|
 |
PASIKEISKIM |
Parašytas: 2004 11 13, 16:09 |
|
|
|
Sitie tai pufliakai nieko gero:( |
|
_________________ Karta pasijungiau elektros linija...ir negaliu nustot ja naudotis... |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |
FS25 Tractors