Elektronika.lt
 2025 m. liepos 27 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 07 27, 20:41. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Principinės elektrinės schemos » PASIKEISKIM
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 11
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 300-400w stiprintuvas
PranešimasParašytas: 2003 05 14, 10:45 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Anonymous
Svečias
Gal netycia turi 300-400w bosinio arba bent jau paprasto stiprintuvo schema? Buciau labai dekingas. Beje,as pats turiu nemazai gitariniu fuzu schemu jei reikia.
 PASIKEISKIM
PranešimasParašytas: 2003 05 15, 15:16 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
diodas
Administracija
Administracija
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje ICQ numeris
Galetum ka idomaus ir cia i puslapi atsiusti Wink Pirma kart matau zmogu, kuris siulo dalintis schemomis - ju pilnas internas.. Nebent turi kazka tikrai labai idomaus, tai bent parasyk mazdaug ka turi - ziurek gal kas ir susidomes Smile
 atsakau į...
PranešimasParašytas: 2003 05 15, 16:03 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Anonymous
Svečias
SPRENDŽIANT IŠ JŪSŲ PARAŠYMO-JŪS NEUŽSIIMATE AUDIO,-VIDEO TECHNIKOS REMONTU.PRIEŠINGU ATVEJU TURĖTUMĖTE SUSIDARĘS KITOKIĄ NUOMONĘ APIE INTERNETE PLATINAMAS SCHEMAS.
TAIP SCHEMŲ(IR KITOS INFORMACIJOS)INTERNETE YRA IR DAUG,TAČIAU KAS REIKALINGA-TIK UŽ PINIGUS.
 PASIKEISKIM
PranešimasParašytas: 2003 05 15, 17:28 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
diodas
Administracija
Administracija
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje ICQ numeris
Uzsiimu ir remontu ir pats viska darau jau kokius 7 metelius ir viska radau tik internete. Anksciau dar po knygas landziojau, ir dabar viena kita zurnala pavartau - taciau viskas is cia Smile Tiesiog nereik noreti, kad viskas bus paduota ant lekstutes:)
 STEBIUOSI
PranešimasParašytas: 2003 05 15, 17:43 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Anonymous
Svečias
MATOT AŠ JUMS IR DUODU TĄ LĖKŠTUTĘ,TAČIAU TAMSTA VISTIEK NEPATENKINTAS IR DAR BAMBAT KAIP...
GERIAU PABANDYKIM ĮSIUBUOTI ŠITĄ KONFERENCIJĄ,NUO TO TIK VISIEMS BUS NAUDOS.
O GAL YRA IR KITA KAŽKAS PANAŠAUS LIETUVIŠKAME INTERNETE?JEIGU TAIP-PARAŠYKIT ADRESĄ.
AŠ NEGALIU VISKO ŽINOTI...
 PASIKEISKIM
PranešimasParašytas: 2003 05 15, 18:44 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
diodas
Administracija
Administracija
As tikrai nebambu Confused Tiesiog mano mintis butu, kad zmones cia rasytu, kokios srities schemu turi, kokiu schemu reiktu daugiau ir panasiai. Pats pasakymas, kad as turiu daug schemu ir galiu pasidalinti - visiskai nieko neduoda ir nepasako. galima pamanyt, kad keitimasis vyktu tik tarp tu, kas irgi turi nemazai schemu.
 audio,-video tech...
PranešimasParašytas: 2003 05 15, 19:21 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Anonymous
Svečias
Manau,kad parašiau aiškiai.Schemos yra AUDIO,-VIDEO technikos.

Pavyzdziui:dabar aš ieškau informaciją-kaip televizoriui beko įjungti servizinį režimą,arba šio tv atminties "prošivkę"
modelis:tvb-3090 6sz.190-v7
procesorius:saa5297ps/210
garsas:tda9870a

Turiu ir daug prošivkių,tačiau šito modelio-neturiu.Todėl,jeigu kas turite šitą informaciją-atsiuskit,arba parašykit.Aš galbūt turėsiu jums reikalingą informaciją.
 Re: PASIKEISKIM
PranešimasParašytas: 2003 07 03, 15:11 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Anonymous
Svečias
Labas, Romai aš tai niko gero neturiu. Gal galėtum man padovanot biški schemų??? Rolling Eyes Būčiau labai dėkingas. Kai aš turėsiu gerų atsiūsiu tau. Man į e-mail atsiūsk??? Wink
 PASIKEISKIM
PranešimasParašytas: 2003 08 06, 13:04 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Anonymous
Svečias
Gal reikėtų moderatoriams atskirą puslapį, su nuorodomis patalpinti.
Tingi ieškoti daug kas.
Palandžiotu po inetą, neprašytų elementarių schemų , tipo
"kur gauti TDAXXXX stipro schemą?"
 PASIKEISKIM
PranešimasParašytas: 2003 09 28, 12:07 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Kirstukas
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
hm ROMAS mane sudomino tavo schemos gitaroms, gal turi kokia paprasta nesudetinga. NOreceu pabandyti savo gitarai 'priklijuot' bet gerai butu, kad su visai magnetais,kur po stygom, nes nezinau kokias apvijas reikia sukti ir kaip. Sep turiu tokia sena rusiska, ten viskas aprasyta, bet kai dareu tai man kasko nesigavo,niekaip nejo suderinti.Tikreusiai tada magnetus netaip sudejau:) Taigi jei gali tai man atsiusk kokia paprasat. Butu didelis dekui.

PranešimasParašytas: 2003 10 07, 14:35 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Anonymous
Svečias
Ei hebrite atsiuskite ir man stipreku schemu geru.Jei reiks ir as padesiu.Adresas mano kybor@xxx.lt
 Jo...
PranešimasParašytas: 2004 08 19, 12:13 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
RebelHeart`as
Naujokas
Naujokas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje AIM adresas Yahoo Messenger MSN Messenger
Jo jeigu kam kartais reiktu Muzikiniu centriuku schemu as ju kazkiek turiu:) Beja turiu ir telefonu kabeliu schemu jungimui prie kompo..Dar senesniu stipriaku tranzais ir lempom:) tej va jej rejks jurgisas@one.lt Very Happy Seip mane labai domina stiprintuvais kokiu 600- 1000W gal kas turite geru apsiulimu ar schemu buciau dekingas jei asiustumet schemikiu...aciu Smile
 PASIKEISKIM
PranešimasParašytas: 2004 11 13, 00:23 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Nemunis
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
http://www.mif.pg.gda.pl/homepages/tom/schematics.htm Cia maciau ir 500W ir 1000W ir daugiau tik aprasymu trukuma.
 PASIKEISKIM
PranešimasParašytas: 2004 11 13, 16:09 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
RebelHeart`as
Naujokas
Naujokas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje AIM adresas Yahoo Messenger MSN Messenger
Sitie tai pufliakai nieko gero:(

PranešimasParašytas: 2004 11 26, 21:24 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
arunaslj
Naujokas
Naujokas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
www.commlinx.com.au

300w subo scema
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
FS25 Mods
FS25 Harvesters, FS25 Tractors Mods, FS25 Maps Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Football Training Kit
Football Training Equipment, Football Skills, Football Training
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps