Elektronika.lt
 2024 m. kovo 29 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

 Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2024 03 29, 11:15. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Buitinė technika, apšvietimas » Miele W711 grybai
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
 
  
Puslapis 14
Pereiti prie 1, 2, 3, 4  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Miele W711 grybai
PranešimasParašytas: 2017 03 11, 16:00 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Acadas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Sveiki,

sorry už ilgą pasaką iš anksto Smile
turim senučiukę skalbimo mašiną Miele W711. Tarnavo ilgai, nors pirkom naudotą - jokių problemų (kiti per tą laiką ne po 1 kitų veislių skalbyklę į laužą pridavė). Vieną gražią dieną įjungus ji prisileido vandens ir tuo viskas baigėsi. Variklis stovi. Na, pirma mintis - susidėvėjo variklio šepetėliai (jei tokie jame yra). Bet mašina su vandeniu - atidarinėt nesinori. Pasirinkus skalavimo režimą - variklis sukasi normaliai, abiem kryptim, centrifugavimas irgi veikia, vandenį sėkmingai prisileidžia ir išpompuoja, vožtuvai veikia.
Kiek radau informacijos apie ją (skurdokai - senas daiktas) - pagr. bėda jų - sugenda valdymo modulis, kuris valdo variklį IR durų atidarymą. Ta prasme šio gedimo požymis- nesisuka variklis IR neatsidaro durys. Kaip ir netinka (durys atsidaro, variklis iš principo veikia).
Skalbiankių nelabai teko remontuot (na, įtrūkusią šlangą pakeist ar dirželį teko, bet tik tiek). Gal nutiko stebuklas ir kas nors iš forumiečių yra susidūręs su tokia bėda? Nežinau skalbyklių veikimo logikos, teoriškai svarstau du variantus - variklis SKALBIMO REŽIME nepaleidžiamas, nes, pvz, neveikia šildymo tenas (nu nežinau, ar jis veikia, bandžiau skalbimo režimą tik šaltu vandeniu - jokio efekto) arba mechaniškai susidėvėjo valdymo modulis (pas mane jis toks eletkromechaninis, mygtukais valdomos tik papildomos funkcijos).
Gal būtų konstruktyvių patarimų (variantą "kviesk meistrą" žinau)?
 Miele W711 grybai
PranešimasParašytas: 2017 03 11, 16:06 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Jakaz
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
kažkokia panašia turėjau nesenai,pasak kliento prisileidžia vandens,o būgno nesuka,buvo blogas diodu tiltas prisuktas prie radiatoriaus, kaip elgėsi kituose režimuose nesigilinau... https://www.ricambifacili.com/image/cache/data/3084%20--%20000%20(3150)-1000x1000.JPG

_________________
skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs
 Miele W711 grybai
PranešimasParašytas: 2017 03 11, 16:47 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
minex
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
buvo tokia bompani, kuri turi tik mechaninį valdymą, taip pat nesukdavo skalbimo rėžime, nors centrifūga pilnai įsukdavo ir gerai gręždavo. Skalbimo metu pasukdavo būgną apie 15 laipsnių ir sustodavo, tai buvo kaltas kondensatorius, pakeitus pradėjo sukti ir skalbimo rėžime.
 Miele W711 grybai
PranešimasParašytas: 2017 03 11, 17:03 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Acadas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Dėkui už mintis. Tikrinsiu diodus ir kondensatorių, nors vienas dalykas man nelabai aiškus - abiejų minėtų galimų gedimų atveju variklis mažais apsisukimais neturėtų veikt apskritai (detalės tikriausiai bendros visiems skalbyklės režimams). Pas mane gi skalavimo režime variklis puikiausiai veikia ir mažomis apsukomis. Gal pas Miele yra dvi atskiros analogiškos schemos skalbimui ir skalavimui- keista šiek tiek būtų, bet žiūrėsiu. Kas nustebino ir pralinksmino - atidaręs skalbyklės priekinę panelę, radau iš vidaus priklijuotą plastikinę kišenėlę, kurioje sudėtos schemos, darbo režimai ir detalių lyg ir specifikacija. Gal kažką iš tų popieriukų išpešiu. Svarbiausia, kad nebūtų nusibaigęs tas ENIGMA kodavimo mašiną primenantis režimų mechanizmas - tada jau teks nuleisti rankas...
 Miele W711 grybai
PranešimasParašytas: 2017 03 14, 14:49 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Acadas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Noriu dar paklaust žmonių, remontuojančių skalbimo mašinas. Konkrečiai apie variklius. Skalbimo mašinos variklis iš esmės dirba dviem režimais - plovimas/skalavimas sukasi lėtai, centrifugavimas - greitai. Klausimas - galbūt skirtingiems greičiams naudojamos skirtingos variklio apvijos ar pan.? Jei nusišnekėjau- labai nemuškit. Klausimas kilto dėl to, kad lėtai suktis nustojo apskritai, centrifuga veikia normaliai. Šepetėlius tikrinau - tikrai gyvi dar. Schemas turiu, bet jos kažkokios nepilnos - blokinės. Kur labiausiai įdomu - nupieštas stačiakampis ir parašyta ELEKTRONIKA Very Happy. Kondensatoriaus schemoje neradau visai. Gyvai jį matau, bet kad iki jo prieiti, reikia traukt skalbiankę iš baldų, ko nelabai noriu (jei nebeliks variantų - trauksiu).
 Miele W711 grybai
PranešimasParašytas: 2017 03 20, 17:05 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Acadas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Dar bandau prašyti pagalbos. Variklis veikia tik gręžimo režime (googlinant dažniausias gedimas - negręžia Smile ), iš ko darau išvadą, kad pats variklis visgi sveikas, problema mazge, atsakingame už variklio darbą mažais sūkiais. Vėlgi googlinant pastebėjau, kad dažna bėda šioms skalbyklėms- elektronikos modulio gedimas. Ir - STOP. Schemos nerandu niekur. Su mano elektronikos žiniomis be schemos ieškoti gedimo jau per sudėtinga (tiesą sakant, ir su schema nebūtų paprasta Very Happy).
Galbūt yra čia žmonių, taisančių skalbykles ir galinčių pasidalinti schema (idealu - ir patarimais)? Modulis EDRU 001/A. Internete randu tik nuotraukas ir pasiūlymus įsigyti arba atsiųsti remontui. Diodus, diodų tiltą, rites, rėles pagal savo sugebėjimus patikrinau (be išlitavimo).
 Miele W711 grybai
PranešimasParašytas: 2017 03 20, 20:15 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Acadas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Sorry, jeigu įkyrėjau, bet dar klausimas. Jau iš bendrosios elektronikos:
yra perjungianti relė. Kaip nekeista, ji parodyta ir schemoje (viena iš nedaugelio detalių platoje). Klausimas paprastas: relės kontaktų padėtis schemoje vaizduojama, kai relės apvijos neužmaitintos (bent aš manau, kad būtent taip)? Pasirodė įtartina relė (korpusas skaidrus, lyg pakaitęs plastikas prie vienos kontaktų grupės), pasekiau grandines ir dabar vienas iš dviejų - kažkokiu būdu užstrigę kontaktai (susivirinę matomai) arba schemoje pavaizduota padėtis, kai relė turi maitinimą (būčiau baisiai nustebęs).
 Miele W711 grybai
PranešimasParašytas: 2017 03 20, 23:26 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Vikis
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Apie reles manai teisingai.Jei variklis su šepetėliais (kolektorinis),tada kondensatoriaus nėra ir variklyje tik viena apvija skalbimui ir gręžimui.Jei variklis ne kolektorinis,tada variklis su paleidimo kondensatorium ir dviem apvijom.
 Miele W711 grybai
PranešimasParašytas: 2017 03 21, 02:24 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Acadas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Dėkui už info. Variklis kolektorinis, šepetėlius tikrinau- mėsos dar yra... Bandysiu relę susirast pakeitimui. Vėl užsiroviau- ant relės nelabai gausiai informacijos radau. Išvaizda labai panaši į šitą. Užrašas E 3208. Ir 75 Om. Nei kokia įtampa ją perjungia, nei kokias sroves turi valdyt (na, su šituo kaip nors - ant variklio pažiūrėsiu, jei vokietukas ką užrašęs ir dėl to neteks variklį lupt lauk). Googlas nepadėjo. Pagal apvijų varžą bandau spėt, kad įtampa bus kokie 5V . Na ir platoj yra L387A mikroschema, kuri pagal datasheetą kaip ir 5V įtampos reguliatorius. Jos pajungimo kelių ir klystkelių nelabai sugebu atrinkt (ech, būtų popierinė schema...). Ant platos dar yra transformatorius 220V->20V. Ir dar vienas diodų tiltukas (iš atskirų diodų). Netgi vieną takęlį nuo relės iki tiltelio atsekiau. Bet 20 (gal tiksliau 24V) relės apvijos vargiai bus tik 75R varžos - absurdas būtų 0,3A srove vien relę maitint...
Va prirašiau, ką matau ir galvoju. Patarkit, prašau, pagal ką ieškoti relės Question Question Question
 Miele W711 grybai
PranešimasParašytas: 2017 03 21, 10:48 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Sauliucka
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Acadas rašo:
Patarkit, prašau, pagal ką ieškoti relės Question Question Question
Pagal spalvą. Rolling Eyes

Vakar parsivežiau W800. Apžiūrėt nespėjau, tai patarimai grynai bendro pobūdžio.
Jei rimtai, tai pradžiai išsivedi drateles laukan, pasikabini ant jų prietaisą ir žiūri, ką rodo tam tikrais darbo rėžimais. Taip susirandi rėlės darbo įtampą. Tada atjungi rėlei apkrovą ir matuoji jos kontaktų pereinamas varžas, kai ji junginėjasi.
Po šios "jobatnios" jau galima spęsti ar rėlėje problema. Galima tiesiogiai varikliui paduoti įtampas ir pažiūrėti, ar nėra problemų su šiluminės apsaugos grandinės kontaktais.
Nors greičiausiai, jog ten sumontuotas elektroninis greičio reguliatorius - visos jos tokios pat, tik protas ir snukutis skiriasi, mechanika visa vienoda.
 Miele W711 grybai
PranešimasParašytas: 2017 03 21, 14:42 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Vikis
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Jei kerti rusiškai,gal čia ką rasi...http://www.elremont.ru/stirm/st_eng/steng_rem33.php#eldv
 Miele W711 grybai
PranešimasParašytas: 2017 03 21, 17:47 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Acadas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Dėkui. Pasinagrinėjau. Principas veikimo tas pats. Nepatiko populiariausia remonto rekomendacija - Заменяют плату управления. Very Happy. Išsivedžiau laidus nuo apvijų (kad sužinočiau maitinimą). 6,2 V. Bet panašu, kad ji niekuo dėta - variklis prieš gręžimą ir po jo pasisuka lėtai į abi puses. Relė, gavusi 6V, pakeičia kryptį - reiškia, ji veikia ir nekalta Sad. Maniau - sužinosiu valdymo įtampą, lupsiu relę lauk, patikrinsiu ant stalo ir greičiausiai keisiu... Dabar net nežinau, kur ieškoti sliekų. Faktas - kaltas valdymas. Bet kas konkrečiai (procesorius ar elektromechaninis valdiklis) - neįsivaizduoju. Teks detaliai išmokti skalbyklių darbo algoritmus ir ieškot, kas už ką atsakingas... Paprasčiausia būtų atiduoti specialistui, bet labai nemaža tikimybė išgirsti pasiūlymą keisti kažkurį modulį (tikimybė labai didelė - nedaug kas lenda giliau), kuris kainuos kaip visa skalbyklė, užsimokėti 30 eur už iškvietimą ir grįžti prie savarankiškų gedimo paieškų. Ačiū visiems padėjusiems. Jei kokių diagnostikos pasiūlymų būtų - visada laukiu.
 Miele W711 grybai
PranešimasParašytas: 2017 03 22, 09:09 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Sauliucka
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Truputį neįsikirtau: valdymo rankenėlė (dešinė) užmauta ant mechaninio laikrodinio "procesoriaus", tokio, kuris darbo metu birbinėjasi ir pats sukasi ?
Jei taip, tai iš jo dratgaliai nueina į elektronikos plokštę, kur procesorius ir rėlės, kurios valdo variklį ? Rolling Eyes
 Miele W711 grybai
PranešimasParašytas: 2017 03 22, 09:40 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vaidas2
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Prieš desėtką metų, kai Mielės būgnas išskrido, pasilikau valdymo plokštę ir mechaninį programatorių. Bet į garažą važiuosiu balandžio 01d, galėsiu padaryti foto, gal tiks tie moduliai. Jei iki to laiko nesusiremontuotum.
 Miele W711 grybai
PranešimasParašytas: 2017 03 22, 14:09 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Acadas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Sauliucka - visiškai teisingai, tokia sistema ir yra Smile. Mano įtariama relė, atsakinga už reversavimą, sėdi būtent toje plokštėje. Bet ji lyg ir nekalta... To elektromechaninio laikrodinio mechanizmo veikimo nelabai įsivaizduoju, dėl to į jį lįsti nenoriu...

Vaidas2 - turiu vilties susitvarkyt, bet jei ne - įsidedu į omenį Smile.
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie 1, 2, 3, 4  Toliau
 
Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

GENERAL FINANCING BANKAS

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

Buitinė technika ir elektronika internetu žemos kainos – Zuza.lt

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

„Deinavos baldai“ — šeimos baldai

FS 22 Tractors
Farming Simulator 19 Mods, FS 22 Maps, FS22 Mods
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS22 Trucks
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
Paskola internetu
Vartojimo paskola, paskola automobiliui, paskola būsto remontui
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS22 Mods
FS22 Harvesters, FS22 Tractors Mods, FS22 Maps Mods
FS22 Mods
FS22 Maps,
FS22 Harvesters,
FS22 Tractors
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
Sims 4 Mods
Sims 4 CC Clothes,
Sims 4 Hair CC,
Sims 4 Skill Cheat
Optic sight
Binoculars for hunting elk,
Best compact binoculars,
Riflescope hunting
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
Farming Simulator 2019 Mods, FS22 Mods, FS22 Maps
farmingsimulator19mods.fr
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps

fs22.com
Reklama


Reklama