|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 21, 00:06. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Pareiškimai, padėkos, skundai » Evaldas_S žinutė
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 3 iš 3 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3 |
|
 |
 |
Re: Evaldas_S žinutė |
Parašytas: 2017 02 25, 23:30 |
|
|
|
ebas rašo: |
Gali nesirūpinti. Darbai jau padaryti ir "rozetė" šalia veidrožio, vonios kambaryje instaliuota teisingai  |
Prašom tuomet publikuoti tą teisingo instaliavimo atestatą-sertifikatą.
Turiu pagrindo abejoti, kad tenai teisingai padaryta, o ir iš vis, ar ta "rozetė" instaliuota.
Labai abejoju tamstos gebėjimais iš vis ką nors instaliuoti, nes tamsta nesugebat net tarybinio "blico" lemputės tinkamai užgesinti.
P.S. Dėkingas už išankstinį perspėjimą, atkrito man didelis rūpestis. Jei būčiau nespėjęs šį pavasarį parašyti, tai iki kito pavasario bučiau pražilęs nuo galvojimo, kaip ebui sunku, kad neturi vonios kambaryje, šalia veidrodžio teisingai instaliuotos "rozetės".  |
|
|
|
|
 |
Evaldas_S žinutė |
Parašytas: 2017 02 25, 23:56 |
|
|
|
Kad nerašyti daug. Taip. istaliuota/sumontuota. IT kištukinis lizdas. |
|
|
|
|
 |
Evaldas_S žinutė |
Parašytas: 2017 02 26, 00:10 |
|
|
|
Kažkaip sunkoka su tavimi bendrauti ... ne rašyti, o parodyti prašiau - teisingus sertifikatus-atestaus.
O tu čia man kažkokius lizdus suki, nors .... jau pavasaris ant nosies, paukštukams laikas pradėti rūpintis lizdais.  |
|
|
|
|
 |
Evaldas_S žinutė |
Parašytas: 2017 02 26, 00:17 |
|
|
|
rammas rašo: |
Kažkaip sunkoka su tavimi bendrauti ... ne rašyti, o parodyti prašiau - teisingus sertifikatus-atestaus.
O tu čia man kažkokius lizdus suki, nors .... jau pavasaris ant nosies, paukštukams laikas pradėti rūpintis lizdais.  |
O tu tikrai "pavažiaves", "baltą" dokumentą turi? |
|
|
|
|
 |
Evaldas_S žinutė |
Parašytas: 2017 02 26, 00:25 |
|
|
|
Nu kur jau čia aš visus dokumentus turėsiu, tu juk esi trigubai už mane dokumentuotas, po trigubų egzaminų.  |
|
|
|
|
 |
Evaldas_S žinutė |
Parašytas: 2017 02 26, 00:43 |
|
|
|
Nu kur jau čia aš visus dokumentus turėsiu, tu juk esi trigubai už mane dokumentuotas, po trigubų egzaminų.  |
Žinai, aš nerašysiu kokius egzus ir sertus turiu, bet atsikniksk. |
|
|
|
|
 |
Evaldas_S žinutė |
Parašytas: 2017 02 26, 01:00 |
|
|
|
[
Žinai, aš nerašysiu kokius egzus ir sertus turiu, bet atsikniksk. |
Su mielu noru atsiknisčiau nuo tavęs. Bet bėda tame, kad tu, mano sukurtoje temoje, prie manęs prisiknisai.
Nepameni? Prastai su atmintim?
Sakoma, kad atmintį labai gerina eilėraščių mokymasis.
Kadangi tavo gebėjimai tokie abejotini, tai pradžiai užteks ir paprastos kurybos.
Į dieną išmok po vieną eilėraštį iš Salomėjos Neries poezijos Anksti rytą, 1927 m.
Turėtų padėti ir svarbiausia jokio šalutinio neigiamo poveikio.  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2017 02 26, 01:10 |
|
|
|
Kybertarakonas rašo: |
siulyciau siam ponui kulturos ministro posta  |
Nesutinku
Na, jis čia daugumoj temų "reiškiasi", viską žino, viską išmano, bet nieko iki galo, tai jam rekėtu, kaip ir ministru pirmininku būti  |
viskas cia ok ! -alektrikas elektronikos forume...ir ne pirmas... -tik i ministrus !
vertetu gal net alektriku ministerija ikurti  |
Nu ne, ponas Kybertarakone, reikia man premjero posto. Tuomet tamstą paskirsiu teisingumo ministru.
Tamsta įgysit teisinį imunitetą ir parlamentines lėšas galėsit panaudoti tikslingai, įsigyjant teisingumo vykdymo įrankį - beisbolkę ... mažu, su tamstos ukvata ir pasikeis Lietuvoje kažkas į gerą pusę.
P.S. Oi, vos ebo neužmiršau. Ebas pabus už "Juozuką" ... kuomet reikės subėgioti ...  |
oi ramai ramai-as ne tave ministru siulau.ir vel svetima zinute sau prikabinai
na o kas liecia musu pasauleziura ir kaip cia rasai mano teisinguma-pasistenk nuspeti pora zingsniu i prieki...gal tada suprasi kybertarakona na nevisiems tai duota,bet tamsta net neabejoju kad suprasi...tik nesakyk niekam cia  |
|
_________________ +37068705542-Romas PRS... |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2017 02 26, 01:13 |
|
|
|
oi ramai ramai-as ne tave ministru siulau.ir vel svetima zinute sau prikabinai
|
Vajeee, jau geriau būtum nerašęs, nes aš jau buvau įsisvajojęs į valdišką lengvą duoną ..
na o kas liecia musu pasauleziura ir kaip cia rasai mano teisinguma-pasistenk nuspeti pora zingsniu i prieki...gal tada suprasi kybertarakona na nevisiems tai duota,bet tamsta net neabejoju kad suprasi...tik nesakyk niekam cia  |
Tamsto įniršį suprantu, tai yra natūralu, bet siūlomoms priemonėms tai ne, nieko nebus.  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2017 02 26, 01:20 |
|
|
|
Tamsto įniršį suprantu, tai yra natūralu, bet siūlomoms priemonėms tai ne, nieko nebus.  |
skaityk ir galvok dar karta.as tamsta pervertinau  |
|
_________________ +37068705542-Romas PRS... |
|
|
|
 |
Evaldas_S žinutė |
Parašytas: 2017 02 26, 02:07 |
|
|
|
eikit durniai miegoti, aš einu miegoti. |
|
|
|
|
 |
Evaldas_S žinutė |
Parašytas: 2017 02 26, 10:05 |
|
|
|
Šaunuoliai!Sveikinu prikėlus labai "giliamintišką"temą.Linkiu,kad ši tema savo puslapių skaičiumi pralenktų temą "kodel rusai kariauja su rusais".Svarbiausia kuo daugiau fekalijų apipilti kitus.kitaip tema išsisems taip ir neatskleidusi viso savo grožio.Pirmyn,minties galiūnai!!! |
|
|
|
|
 |
Evaldas_S žinutė |
Parašytas: 2017 02 26, 10:11 |
|
|
|
vilk rašo: |
eikit durniai miegoti, aš einu miegoti. |
Issimiegojom. Labas rytas, pratesime tema apie gyvenimo nevykelius siame forume  |
|
|
|
|
 |
Evaldas_S žinutė |
Parašytas: 2017 02 26, 15:49 |
|
|
|
vaidas2 rašo: |
Issimiegojom. Labas rytas, pratesime tema apie gyvenimo nevykelius siame forume  |
Tu čia apie temos autorių, kuris norėjo pasiguosti? |
|
|
|
|
 |
Evaldas_S žinutė |
Parašytas: 2017 02 27, 22:10 |
|
|
|
Nusigrybavot visai temoje. Rakinu.
Evaldas_S įspėsiu dėl nepagarbaus elgesio. Dėkui pastebėjusiam.
Tuo pačiu noriu pasakyti, kad jei yra kokių pastabų dėl netinkamo elgesio geriau rašyti administracijai, o ne temoje pletkinti. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |