|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 02, 00:26. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Elektronika žaliems » Palydek mane namo
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Palydek mane namo |
Parašytas: 2017 02 02, 02:24 |
|
|
|
Sveiki, galbut atsirastu geras zmogus, suprantantis elektroje ir galintis papaisyti schema su relemis kaip pasidaryti follow me home funkcija, kai paspaudus uzrakinimo miktuka arba atrakinimo uzsidega priesrukiniai zibintai. Kiek zinau galima tai padaryti nelituojant mikroschemu, tiesiog zaidziant su relemis, jog degtu ten bent 10-15 sekundziu. Butu gerai jog schema butu tikrai nupiesta vaikiskai, lyg pirmokui. Mokausi vis dar Ar duokit patarimu kaip padaryti dar patogiau |
|
|
|
|
|
|
Palydek mane namo |
Parašytas: 2017 02 02, 02:44 |
|
|
|
Žiūrint kokia eurų suma tu gerumą vertini?
Ps. o tau nebaisu kišti nagus prie automobilio eletronikos nieko nesuprantant? Nes po to gausis tokia situacija, kad vietoje to kad nuvarytum į servisą ir už keliasdešimt eurų įdėtų reikiamą rėlę, bet nors sugadinęs tai mokėsi po to už remontus kur kas daugiau nei bandei sutaupyti.
Pss. jei ką tai žaidžiant su relėm man atrodo to <palydėk mane namo> paprastai nepasidarysi. |
|
|
|
|
|
Palydek mane namo |
Parašytas: 2017 02 02, 03:08 |
|
|
|
todel jums ir rasau.Automobilio elektronikoj gaudausi, taciau tai ir apsiriboja automobiliu, prietaisu sukurimas man siek tiek didesnis issukis. Susilituoti galiu ir zinau kokios dalys i visa jungini ieina, taciau galbut iseina kaip nors kitaip padaryti, paprasciau jeigu iseina. |
|
|
|
|
|
Palydek mane namo |
Parašytas: 2017 02 02, 10:28 |
|
|
|
paprasta tai paprasta, taciau kaip sujungti masinoje, jog veiktu? |
|
|
|
|
|
Palydek mane namo |
Parašytas: 2017 02 02, 11:46 |
|
|
|
Šiaip jau gal reikėtų pradėti nuo auto įvardinimo? Nes nekuriems jau yra gamykliškai tokia funkcija |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
|
Palydek mane namo |
Parašytas: 2017 02 02, 12:55 |
|
|
|
pas mane tikrai nera tokios ;D audi a4 b5 97m |
|
|
|
|
|
Palydek mane namo |
Parašytas: 2017 02 02, 13:02 |
|
|
|
Man reiketu schemos kaip laidus sujungineti i lempas, akumuliatoriu, ir nuo ko geriausiai butu padaryti suzadinima?[/img] |
|
|
|
|
|
Palydek mane namo |
Parašytas: 2017 02 02, 14:58 |
|
|
|
deral rašo: |
Man reiketu schemos kaip laidus sujungineti i lempas, akumuliatoriu, ir nuo ko geriausiai butu padaryti suzadinima? |
Pabraižiau schemą:
Taimerį reikia nustatyti taip, kad jis, padavus įtampą, suveiktų ir po nustatyto laiko atsijungtų.
Galima ir be 10A diodo, bet tada, įjungus priešrūkinius (artimąsias šviesas), suveiks ir laiko relė.
Jei signalizacijos pultelis turi bagažinės atidarymo mygtuką ir jis nepanaudotas, galima taimerį užmaitinti nuo signalizacijos bagažinės atidarymo relės.
Arba nuo sirenos, bet tada, sukaukus sirenai - degs ir lempos.
Taip pat, galima nuo durų užrakto varikliukų, bet jiems lygiagrečiai reikės jungti relę ir per ją paduoti pliusą taimeriui (varikliukai valdomi keičiant poliariškumą). |
|
|
|
|
|
|
Palydek mane namo |
Parašytas: 2017 02 02, 15:28 |
|
|
|
Viskas labai aiskiai ir suprantamai! Tik dar vienas klausimas. O jeigu jungti nuo centrinio bloko esancio po vairuotojo kojomis? Beto kaip nustatyti jog veiktu kaip sakei padavus itampa jis suveiktu ir po kazkiek laiko atsijungtu? |
|
|
|
|
|
Palydek mane namo |
Parašytas: 2017 02 02, 15:59 |
|
|
|
O jeigu jungti nuo centrinio bloko esancio po vairuotojo kojomis? |
Kaip pajungti - variantų daug - reikia pasirinkti tinkamiausią.
kaip nustatyti jog veiktu kaip sakei padavus itampa jis suveiktu ir po kazkiek laiko atsijungtu? |
Galbūt keičiamas trumpiklio pagalba (aprašyme rašo tik, kad "12V delay turn on or delay off module") |
|
|
|
|
|
Palydek mane namo |
Parašytas: 2017 02 02, 16:09 |
|
|
|
hencia rašo: |
Galbūt keičiamas trumpiklio pagalba (aprašyme rašo tik, kad "12V delay turn on or delay off module") |
Galbut labai jau nesutrukdyciau jeigu paprasyciau padaryti trumpa aprasyma kaip tai reiktu padaryti? |
|
|
|
|
|
|
Palydek mane namo |
Parašytas: 2017 02 02, 17:07 |
|
|
|
hencia rašo: |
Man reiketu schemos kaip laidus sujungineti i lempas, akumuliatoriu, ir nuo ko geriausiai butu padaryti suzadinima? |
Pabraižiau schemą:
Taimerį reikia nustatyti taip, kad jis, padavus įtampą, suveiktų ir po nustatyto laiko atsijungtų.
Galima ir be 10A diodo, bet tada, įjungus priešrūkinius (artimąsias šviesas), suveiks ir laiko relė.
Jei signalizacijos pultelis turi bagažinės atidarymo mygtuką ir jis nepanaudotas, galima taimerį užmaitinti nuo signalizacijos bagažinės atidarymo relės.
Arba nuo sirenos, bet tada, sukaukus sirenai - degs ir lempos.
Taip pat, galima nuo durų užrakto varikliukų, bet jiems lygiagrečiai reikės jungti relę ir per ją paduoti pliusą taimeriui (varikliukai valdomi keičiant poliariškumą). |
Henrikai, o tau Neiluva moka už nemokamas konsultacijas forumiuke? |
|
_________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
|
|
Palydek mane namo |
Parašytas: 2017 02 02, 20:23 |
|
|
|
o tai su tuo moduliuku argi jokio aprašymo nėra? Jis juk konkrečios siauros paskirties, penki kontaktai viso labo. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|