Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 24, 08:46. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki, aš čia tokiu kvailu klausimu rašau... Turiu atliekamą DB9 laidą, bet kompe neturiu DB9 lizdo, turiu DB15. Ar galima perkeliant programą į mikrovvaldikį naudoti adapterį iš DB9 į DB15 ir nepirkti kito laido? ačiū!
Konstruoju šį programatorių:
Įtariu tai monitoriaus jungtis, šiam tikslui netinka..
Blemba, gerai sakot, jungtis monitoriui skirta, žioplys, nepasidomėjau.... Kaip spręsti šį reikalą, jei noriu darytis programatorių būtent nuo šito kompiuterio? gal tiktų perėjimas iš DB9 į USB ir naudoti USB lizdą programavimui? ir dar, ar yra skirtumas, ar ant plokštės pritaisysiu female ar male DB9?
Žiūriu yra Evitoj USBasp programatorius, tai manau rytoj teks pirkti ten kvailai padariau pirkdamas ir bandydamas konstruoti, kai galima už tą pačią kainą nusipirkti jau gatavą progamatorių prie to pačio, ar USBasp užmaitina grandinę ar ne?
Ačiū!
Pas mane jis USB su Atmega8.
Ko gero pigiau nesigau...
Bet geriau AVRprog negu USBasp.
Nors schemos abiejų vienodos...
Ar kam veikia PonyProgas po Windows 7 ir daugiau?
Pas mane jis USB su Atmega8.
Ko gero pigiau nesigau...
Bet geriau AVRprog negu USBasp.
Nors schemos abiejų vienodos...
Ar kam veikia PonyProgas po Windows 7 ir daugiau?
Geri klausimai... Tokia siek tiek nostalgija sukelia, kai AVR'ai jau uzmirsti geri 6-7 metai