Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 02, 17:54. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki. susiduriau su tokiu daiktu kaip FORD RANGER, pas mus prisijungti niekas negali. Jis 2006m 2.5D 80kW jungtis po kapotu MAZDINE . kokiu irenginiu galima nuskaityti klaidas ? beda- iki 2000 rpm viskas gerai, paspaudus daugiau dingsta trauka, pradeda mirkseti zvakiu lempuke.
Gal kas susidurete ?
Aciu
Ford Ranger, arba Mazda B kitaip (kas iš esmės viena ir ta pati mašina)variklį skaito papraščiausias elm327, o gal net ir tas pats autocomas, bet, dėl jo nesu tikras 100 ℅, nes kompas darbe, negaliu pasižiūrėti. Aš naudoju aukščiau minėtą elm327 ir programą forscan. Visa prisijungimo paslaptis , kurią teko kažkada spręsti ir man, yra ta, kad originalus (tai yra kinietiškas) perėjimas netiko, ir teko jį perdirbti, berods pora laidų sukeisti.
tikrai sita turiu ir pasijunges buvau pagal ta schema, tik bandziau per eobd facile, pabandysiu tavo rekomenduota.
turiu autocoma, bet pas manes raso nuo 2007 metu, turbut ant 2006 neis. aciu.
mano elm bliutufinis, bet pabandysiu visokius variantus
nieko tu ten nenuskaitysi, bandyk diagnostikos jungti sutrumpint kontaktus, ir taip per zvakiu lempute nuskaityt klaidas, tas tavo elm- sudo vertas, betkoks skaneris , kuri turi bet koks autoelektrikas, palaiko elm, prastesnio daigto uz ji nera.
paieskok gerai salone jungtues dar. 06m. keista kad obd1 jungtis. neretai stovi dvi jungtys. uzvakar mitsubishi
buvo.tai ir obd1 ir obd2 jungtus buvo. viena salia kitos.
_________________ What is the difference between professionals and amateurs? Only amateurs panic...
isknaisiojau lyg ir visur, po vairu ir bardacioka buvau isemes, neradau. keistoka kad tokiu metu nera.
Sutinku kad elm nieko gero bet jei klaidas parodytu tai butu fantastika. bent butu aisku nuo ko pradeti.
o del trumpinimo, tai kuruos kontaktus reiktu tumpinti ?
Taip kaip su LED ?
Jei taip pavyktu tai reiktu zinoti kodus.