Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 04 18, 20:21. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
gal kas zinote, kodel motininese plokstese issipucia kondensatoriai,ar tai pacios motinines problema ,ar maitinimas kaltas ir ar galima naudoti tokia motina pakeitus kondikus?
Pas mane MSI motinoj iššaudė. Netgi dar veikė ilgai, kol paskutinis neskilo. Tiesa iki tol maniau, kad kažkas petardas lauke pleškina, okai atsidariau dėžę...
Draugas turi kompa senuka toki, tai atidares deze nustebau, kaip jis dar gali veikti Kondikai visi issaude, issipute, ir dar jis man tvirtina, kad taip ir turi buti!!! Kas keisciausia, kompas puikiai veikia...
Pas mane MSI motinoj iššaudė. Netgi dar veikė ilgai, kol paskutinis neskilo. Tiesa iki tol maniau, kad kažkas petardas lauke pleškina, okai atsidariau dėžę...
mano kompe pries pora metu buvo du kondikai issipute, rezultate - nebesikrove, tik zalias led indikavo, kad ijungtas. perlitavo uz 10 lt. ir veikia iki siol. p.s. po remonto praejus metams, vel pastebejau du pasiputusius.
sikart veikia nekeitus, tik berods problemu su hdd atsirado...senolis kompas
viskas priklauso nuo motinos gamintoju
vienos veikai dar normalei ir su issiputusiais kondais , zinoma jei dar nera isdziuves elektrolitas is ju
o kitos jau nea, atsiranda nestabilumas ir kaikas durniuoja , bet kada gali luzt
pakeiti tuos kondus ir viskas vaziuoja toliau , jokiu problemu
tie kondai stovoi palei proca ir skirti procesoriaus darbo korekcijai ir stabilumui palaikyti
ir issipucia nuo temperaturos ir viskas .
gal kas zinote, kodel motininese plokstese issipucia kondensatoriai,ar tai pacios motinines problema ,ar maitinimas kaltas ir ar galima naudoti tokia motina pakeitus kondikus?
todel kad vienu metu visi gamintojai pradejo deti lievus kondensatorius i savo MB ...
pasikeiti kondensatorius ir toliau sekmingai naudojeisi ...
todel kad vienu metu visi gamintojai pradejo deti lievus kondensatorius i savo MB ...
pasikeiti kondensatorius ir toliau sekmingai naudojeisi ...