|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 27, 13:56. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Telefonija, tinklai, ryšio elektronika » LAISVU ranku iranga...
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
LAISVU ranku iranga... |
Parašytas: 2016 12 25, 17:15 |
|
|
|
Arteja Nauji Metai ir nauji mokesciai ...
Islikusiem lietuvos gyventojams pageidaujant gerokai ugtels bendraujant telefonu uz vairo mokestis...
Isgirdes tokius pletkus susiradau bardacioke MELYNADANTE ausi... pakroves ja ijungiau... is isores viskas gal ir neblogai... bet nei vienas telefonas jos nemato.. Jei neatsigaus... reikes kitokios irangos man ieskotis...
Kas kokia bluetooth iranga naudojat... i ka atkreipti demesi ja perkant ?
Butu idomi kolegu patirtis.... |
|
_________________ ... dazniausiai atsakau as tuo paciu..... |
|
|
|
|
|
Re: LAISVU ranku iranga... |
Parašytas: 2016 12 25, 19:02 |
|
|
|
Alexx rašo: |
Arteja Nauji Metai ir nauji mokesciai ...
Islikusiem lietuvos gyventojams pageidaujant gerokai ugtels bendraujant telefonu uz vairo mokestis...
Isgirdes tokius pletkus susiradau bardacioke MELYNADANTE ausi... pakroves ja ijungiau... is isores viskas gal ir neblogai... bet nei vienas telefonas jos nemato.. Jei neatsigaus... reikes kitokios irangos man ieskotis...
Kas kokia bluetooth iranga naudojat... i ka atkreipti demesi ja perkant ?
Butu idomi kolegu patirtis.... |
Na visų pirma man kažkaip ne problema neskambinti ir neatsiliepti į skambučius važinėjant Kaunas - Vilnius. Jei labai reikia sustoju ir paskambinu. Čia dar ir dėl to, kad kartais skambučiai labai stipriai sunervina, o tai nėra gerai vairuojat, nepriklausomai nuo to kokiu būdu kalbi, su laisvų rankų įranga ar be jos.
Na o jei jau kitaip neįmanoma tai, tik Parrot. Nepripažįstu visokių šūdų kuriuos reikia kabintis ant ausies, nepatogu, trukdo, erzina. |
|
_________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
|
|
Re: LAISVU ranku iranga... |
Parašytas: 2016 12 26, 08:44 |
|
|
|
Evaldas_S rašo: |
Na visų pirma man kažkaip ne problema neskambinti ir neatsiliepti į skambučius važinėjant Kaunas - Vilnius. Jei labai reikia sustoju ir paskambinu. Čia dar ir dėl to, kad kartais skambučiai labai stipriai sunervina, o tai nėra gerai vairuojat, nepriklausomai nuo to kokiu būdu kalbi, su laisvų rankų įranga ar be jos.
Na o jei jau kitaip neįmanoma tai, tik Parrot. Nepripažįstu visokių šūdų kuriuos reikia kabintis ant ausies, nepatogu, trukdo, erzina. |
Kartais skambina daznai ..nestovinesi gi kaskart del trumpo kiekio informacijos... O veliau galiu pamirsti perskambint juo lab atvaziaves i vieta galva buna uzimta kitais dalikais...
Nervus turiu uzgrudintus ir gauta info vairuoti man netrukdo...
Nusipirkes du JABRA ausinukus - veike normaliai pakol per ilga nenaudojima akumai ju visai neisikrove .. dabar pakrovus abudu NEMATOMI vienodai .... Kazin ir kitu gamintoju technika elgesi panasei ? |
|
|
|
|
|
|
LAISVU ranku iranga... |
Parašytas: 2016 12 26, 10:50 |
|
|
|
Turiu Plantronics voyager pro+ jau gal 4 metus. Nusipirkęs suporavau su telefonu ir nėra jokių problemų. Visada prisijungia, normaliai veikia, gerai girdisi. Buvo kad pusę metų nenaudojau, buvo kad nuo Panevėžio iki Kėdainių neatsijngiant teko kalbėti ir aiškinti. Pagal mano poreikius puikus kainos/kokybės santykis |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
|
|
LAISVU ranku iranga... |
Parašytas: 2016 12 26, 19:14 |
|
|
|
obalys rašo: |
Turiu Plantronics voyager pro+ jau gal 4 metus. Nusipirkęs suporavau su telefonu ir nėra jokių problemų. Visada prisijungia, normaliai veikia, gerai girdisi. Buvo kad pusę metų nenaudojau, buvo kad nuo Panevėžio iki Kėdainių neatsijngiant teko kalbėti ir aiškinti. Pagal mano poreikius puikus kainos/kokybės santykis |
Mano abi JABROS ispradziu irgi dirbo be jokiu problemu... pakol metus nepagulejo be NAUDOS Gal jos suproektuotos taip... kad jei NUSEDA akumas iki kazkokios minimalios ribos... tuomet softelis paproteja .
Nusipirksiu kokia viena POPYGIJA ausianke is jebajaus uz piataka ir kokia keturgubai brangesne... - jauciu ju efektivumas bus vienodas |
|
|
|
|
|
|
LAISVU ranku iranga... |
Parašytas: 2016 12 26, 22:19 |
|
|
|
Draugas sau rinkdamasis man skambinėjo - kaip jam nežinau, bet man skirtumas buvo nemažas, su viena nekažkas girdisi salone stovint, su kita ir važiuojant galima susišnekėti. |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
|
LAISVU ranku iranga... |
Parašytas: 2016 12 27, 09:52 |
|
|
|
..isbandysiu kelis variantus... gal ir kokia viena automobiline isirinksiu... universale su paprastesniu instaliavimu... |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|