Elektronika.lt
 2024 m. balandžio 26 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

 Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2024 04 26, 12:21. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Akustika » AUDIOGOURMET paroda
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
 
  
Puslapis 713
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 AUDIOGOURMET paroda
PranešimasParašytas: 2016 11 28, 12:04 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Sanus Verus
Naujokas
Naujokas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Kamo, neradau jusu emailo(greiciausiai istryniau) ,parasysiu cia.
Viskas paprasta- tiesiog aukstadaznio filtre stovi komponentas (ne RLC greandine) kuris atllieka kelias funkcijas-
1)leidzia filtrui tureti stabilu kritima, kompensuojant garsiakalbio rezonansini pika
2)6db/okatavai(1 eiles) filtre leidzia tureti ne 6db elektrini (ar tarkim 10-11db akustini) o 32db/oktavai akustini kritima , ko pasekoje galima (siek tiek modifikavus aukstadaznio garsiakalbio rite, ir galine kamera) sukirtimo dazni daryti ties 925Hz.
To pasekoje ,mano nuomone, isprendziama daug lentyniniu 6.5' koloneliu problemu. Ir ne tik lentyniniu.
Jei kada noresiu, papasakosiu placiau siame specializuotame elektronikos forume, akustikos skiltyje(ne Audiogourmet temoje)
Kazkokios naudos kazin ar is to butu, nebent daug sudegusiu scan speak tweeteriu.

Parodoje nemazai zmoniu klausinejo kas ten kaip su tais garsiakalbiais, ruporines akustikos grandai klausinejo kitu dalyku(kiek koloneliu parduodat,kaip parduodat, per imone ar I.V, ar israsot saskaitas, ir kitus technologinius-inzinerinius klausimus)

Kadangi jau atsisveikinau,antra karta nebeatsisveikinsiu. Kartais rasau Gramofono forume, gal ten susirasysime, IKI.
 AUDIOGOURMET paroda
PranešimasParašytas: 2016 11 28, 14:23 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Kamo
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Česlovas rašo:

Nesutinku! Nelsonas Pass yra atsiskleidęs tik kai kalbame apie jo First Watt veiklą ir visokius F1, F5... stiprintuvus.
Pass Laboratories yra visiškai kita įmonė. Mano žiniomis, joje Nelson P. nebedalyvauja. Visi Passlabs įrenginiai pateikiami analogiškai, kaip, tarkime Accuphase ar Harman Kardon. Niekur Passlabs schemos neviešinamos, todėl lįsti "po sijonu", kopijuoti ir pardavinėti yra nusikaltimas. Deja, Lietuvoje į šią veiklą įtrauktos didelės pajėgos, iki etikečių kopijuojamos kolonėlės, stiprintuvai ir kiti įrenginiai. Dabar ir Audiogourmet paroda tapo užteršta. Tokiu elgesiu Sousa (Rolandas Vargalis) suteršė savo naujos įmonės Sanus Verus vardą.

Passą daug kas kopijuoja, paprastai gaunami geri rezultatai. Radau štai kokį puslapį:
http://www.facstaff.bucknell.edu/esantane/movies/aleph-x.html#Circuit
Matome aprašytą senesnio Aleph monobloko kopiją (su patobulinimais) ir jos gamybos procesą. Ir jokio piktumo iš Pass labs, nes tai DIY. Viską paaiškina ši replika:
This amplifier is a combination of the Aleph series and X series of commercial amplifiers produced by Pass Labs and are protected by various copyrights and patents. These designs are strictly intended for individual, amateur, Do-It-Yourself purposes and are not to be duplicated for commercial gain.
Todėl nemanau, kad Sanus Verus vardas yra teršiamas.

Česlovas rašo:
Pasikartosiu - Miuncheno, Las-Vegas ar Audiogourmet yra komercinės parodos, kuriose būna pristatomi serijiniai gaminiai. DIY'eriai renkasi į kitokius sambūrius. Tose sambūriuose kitoniška atmosfera, ten vyrauja bičiulystė, o ne komercija.

Nuo gero DIY varianto iki komercinio produkto labai netoli.
Kam jūs priskirtumėm NIDAS? Kiek man žinoma, iš pradžių buvo pozicionuojama, kad NIDOS tai buvo sau, savo geriems bičiuliams, sukurta GAS. Vėliau atsirado ir kaina, ir pardavėjai, autoryste pradėjo dalintis A. Martynovas...

Česlovas rašo:
Kaip kitaip suprasti Audiogourmet pristatymą, kuriame parašyta, kad sistema Nr. 2 komplektuojama su DIY stiprintuvais, o matome PassLabs kopijas? Ką turiu sakyti, kai iš užsienio atvykę parodos lankytojai klausia - ar tai Passlabs stiprintuvai?

Lai parodos lankytojai klausia tiesiai ir gauna atsakymą "iš pirmų lūpų".

_________________
Tel. 8698 33775.
 AUDIOGOURMET paroda
PranešimasParašytas: 2016 11 28, 15:22 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Mairunas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Kamo Aleph ir x serija jau uzbaige savo egzistavima tad jokio nuostolio autoriaus atzvilgiu.Xa.5/8 ar xs jau kita kalba, mums iki vakaru dar labai toli siais klausimais...

_________________
Neverta ginčytis su kvailiais - aplinkiniai gali nepastebėti skirtumo...
 AUDIOGOURMET paroda
PranešimasParašytas: 2016 11 28, 15:28 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Sanus Verus
Naujokas
Naujokas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Visa gyvenima bandau suprasti moteris,ju racionalia logika neparemta elgsena . Gyvenimo pusiaukeleje tenka ne ka mazesnis isbandymas suprasti Ceslova. Juk jeigu kazkas nepatinka- galima nebendrauti, jei atrodo kad Sanus Verus morale netinkama, ar jie padare kazkoki nusikaltima- galima pranesti atitinkamoms institucijoms. Nes kas vyksta cia visiskai neaisku- viena ranka tiesiama sveikintis (domisi kolonelemeis, nori jas “patyrineti”) kita palaukus kol nusisuksiu trinktelejama kumsciu I kupra. Jauciuosiu kaip tas musgaudziu popierius isteptas medaus imitacija, kuris traukia bitute. Vyrai taip nesielgia. Netgi tokios sugedusios morales,kaip as, tersiantys Teviskes varda.

Is kur istraukta informacija kad as as gaminu ir pardavineju(kaip supratau pelno tikslais) pass labs stiprintuvus –neisivaizduoju. Bet tikrai ne is manes ar “pirkeju”. Vieninteli karta esu patalpines skelbima cia Lietuvoje –tada teko gaminti didesni kieki,ir kad neissimestu aliuminis ar kitos detales pirktos urmu, pagaminau kiek isejo. Stiprintuvus pardaviau uz detaliu kaina- t.y uz tiek kiek kainavo pagaminti (nors abejoju kad paprastas zmogus uz tiek pasigamintu) .

Draugams pagaminu. Parodoje priejo gamintojo atstovas ir paprase kad pagaminciaus toki stiprintuva. Atsakiau kad tai tik draugams. Jei as kaltas kad turiu draugu tai kaltas. Pass labs DIY stiprintuvu gamintu LT yra Kanadoje, Norvegijoje, Lenkijoje, Vokietijoje, Olandijoje, Rusijoje, Izraelyje ir netgi tolimojoje Indijoje du skirtingus vienas kito nepazystancius zmones saltais vakarais (jei tokiu buna ten) sildo a klases DIY stiprintuvai. Tai ne tik aborigyno beda.

Jus Ceslovai, 2006-ais taip pat susiradote mane, norejote isigyti/pasigaminti Pass Labs Stiprintuva. Tai kad nesusidraugavome ir pas jus nesyla Pass’ai nereiskia kad tai tik mano vieno kalte.

Jei Audiogourmetpernai demonstruoti Mola Mola klonai ar siemet Pass Labs atrodo kaip didziulis blogis vertetu islysti is “aborigenu” krasto Smile ir apsilankyti uzsienio parodose, paziureti su kuo demontruojamos sistemos. Pvz Alono Wolfo demonstracija(kai jis pats rengia Magico setup’a) – kazkdel irgi DIY. Bet mazai zmoniu tai rupi- jie ateina pasiklausyti muzikos o ne paskalu nesioti kas su kuo pergulejo,koki stiprintuva junge ir tt..

As kazkodel manau kad dauguma skaitytoju jau mintinai zino” Teviskes tersejo” darbus, ir jiems Audiogourmet parodos temoje (o ir visose kitose) butu idomu su muzika susije dalykai. Gramofone puiki tema apie GOTO ruporus, siulyciau ten parasyti ir islieti susikaupusias emocijas.
 AUDIOGOURMET paroda
PranešimasParašytas: 2016 11 28, 16:28 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Kamo
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Mairunas rašo:
Kamo Aleph ir x serija jau uzbaige savo egzistavima tad jokio nuostolio autoriaus atzvilgiu.Xa.5/8 ar xs jau kita kalba, mums iki vakaru dar labai toli siais klausimais...

Yra du niuansai:
1. Puslapis irgi senas (rašyta kažkur 2002-2004 metais). Tiems laikams Aleph tikrai seniena nebuvo.
2. Lietuva ne rytai. Senųjų vakarų valstybių irgi nereikėtų visada statyti pavyzdžiu. Ar nejuokinga, kai Apple aiškinasi su Samsung atseit patentinius dalykus dėl smartfonų korpusų užapvalinimo? Arba kokia moteriškė JAV iš mikrobangų krosnelių gamintojo prisiteisia daug pinigų dėl mylimo kačiuko žūties, nes instrukcijoje nebuvo parašyta, kad katinų mikrobangėje džiovinti negalima.

_________________
Tel. 8698 33775.
 AUDIOGOURMET paroda
PranešimasParašytas: 2016 11 28, 18:54 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Česlovas
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Kamo rašo:
Mairunas rašo:
Kamo Aleph ir x serija jau uzbaige savo egzistavima tad jokio nuostolio autoriaus atzvilgiu.Xa.5/8 ar xs jau kita kalba, mums iki vakaru dar labai toli siais klausimais...

Yra du niuansai:
1. Puslapis irgi senas (rašyta kažkur 2002-2004 metais). Tiems laikams Aleph tikrai seniena nebuvo.
2. Lietuva ne rytai. Senųjų vakarų valstybių irgi nereikėtų visada statyti pavyzdžiu. Ar nejuokinga, kai Apple aiškinasi su Samsung atseit patentinius dalykus dėl smartfonų korpusų užapvalinimo? Arba kokia moteriškė JAV iš mikrobangų krosnelių gamintojo prisiteisia daug pinigų dėl mylimo kačiuko žūties, nes instrukcijoje nebuvo parašyta, kad katinų mikrobangėje džiovinti negalima.

Sousos ir Kamo išvedžiojimai manęs neįtikina - svetimo projekto pasisavinimas yra vagystė.
Į prokuratūrą neisiu, bet apmaudu kad judu mus laikote kvailiais. Crying or Very sad
 AUDIOGOURMET paroda
PranešimasParašytas: 2016 11 28, 18:58 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Mairunas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Aleph jau 93 metais buvo Stereophile aprasytas ir galvociau jog siandiena diyaudio puslapyje nera temu su xa.5/8 schemomis ir akivaizdu kodel Razz
Tai pat smerkianciai reaguojama i first watt stiprintuvu gaminimasi ne sau o kitiems.
Pas mus deja korupcija labai issikerojusi gal nesusiduriant ir atrodo kad viskas neblogai Confused

_________________
Neverta ginčytis su kvailiais - aplinkiniai gali nepastebėti skirtumo...
 AUDIOGOURMET paroda
PranešimasParašytas: 2016 11 28, 19:13 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Ambient
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Nesigylinu per daug i niuansus, bet nusikopijaves identiska Audi ir neuzsidejus keturiu ziedu priekyje, negali sakyti, kad cia ne ta pati audi..

Sanus Verus rašo:
Kamo, neradau jusu emailo(greiciausiai istryniau) ,parasysiu cia.
Viskas paprasta- tiesiog aukstadaznio filtre stovi komponentas (ne RLC greandine) kuris atllieka kelias funkcijas-
1)leidzia filtrui tureti stabilu kritima, kompensuojant garsiakalbio rezonansini pika
2)6db/okatavai(1 eiles) filtre leidzia tureti ne 6db elektrini (ar tarkim 10-11db akustini) o 32db/oktavai akustini kritima , ko pasekoje galima (siek tiek modifikavus aukstadaznio garsiakalbio rite, ir galine kamera) sukirtimo dazni daryti ties 925Hz.
To pasekoje ,mano nuomone, isprendziama daug lentyniniu 6.5' koloneliu problemu. Ir ne tik lentyniniu.
Jei kada noresiu, papasakosiu placiau siame specializuotame elektronikos forume, akustikos skiltyje(ne Audiogourmet temoje)
Kazkokios naudos kazin ar is to butu, nebent daug sudegusiu scan speak tweeteriu.

Parodoje nemazai zmoniu klausinejo kas ten kaip su tais garsiakalbiais, ruporines akustikos grandai klausinejo kitu dalyku(kiek koloneliu parduodat,kaip parduodat, per imone ar I.V, ar israsot saskaitas, ir kitus technologinius-inzinerinius klausimus)

Kadangi jau atsisveikinau,antra karta nebeatsisveikinsiu. Kartais rasau Gramofono forume, gal ten susirasysime, IKI.


Sukele intrigu Smile)

_________________
24 Million seconds.
 AUDIOGOURMET paroda
PranešimasParašytas: 2016 11 29, 10:19 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Kamo
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Česlovas rašo:

Sousos ir Kamo išvedžiojimai manęs neįtikina - svetimo projekto pasisavinimas yra vagystė.
Į prokuratūrą neisiu, bet apmaudu kad judu mus laikote kvailiais. Crying or Very sad

Vagystė, korupcija-ar ne per skambūs žodžiai?
Visa esmė, kad mes kalbam ne apie automobilius ar kitus daiktus, bet apie idėjas-nematerialius ir todėl nepavagiamus dalykus. Idėjos neįmanoma pavogti, ją galima tik priimti (arba ne), pasidalinti (arba ne). Juk idėjos autorius visada lieka su savo idėja. Jeigu kas pasinaudoja idėja be autoriaus sutikimo, tai tam įvertinti yra žodis "plagiatas". Sousa tikrai nelindo į Pass labs biuro seifą ar kažkokiu būdu"persipūtė" Pass labs kompiuteriuose esančius duomenis.
Grubiai skirstant, yra du kūrybingų žmonių požiūriai į intelektualinę nuosavybę.
1. Kūrėjas be išlygų ar nuostatų dalinasi savo idėjomis, gatavais projektais. Taip jis užsitarnauja pripažinimą ir pakelia savo statusą tam tikros srities specialistų tarpe. Galima materialinė nauda iš patentavimo ar tiesiog dėl idėjos neplatinimo jo nedomina, jam svarbiausia yra progresas jo srityje. Žinomesni pavyzdžiai-Čiufolis, Nikitinas. Turbūt dešimtimis galima skaičiuoti vien forumiečių atkartotas jų konstrukcijas, ypač po gerų, išsamių Contax aprašymų.
2. Autorius pirmiausia patentuoja ar bent jau slepia savo idėją , kol nepaleidžiama masinė kažkokio daikto (sakykim stiprintuvo) gamyba, kuriame įdiegta ta idėja. Po to ateina materialinė nauda (arba ne) ir pripažinimas (arba ne). Yra didelis pavojus pervertinti savo idėją (niekas kitas apart autoriaus nevertina) ir atitinkamai gatavą gaminį.
Žiūrint iš komercinės pusės, šis variantas turbūt geresnis. Tačiau iš mokslo pažangos pozicijų žymiai geresnis pirmas variantas .
Jei nuo seniausių laikų būtų laikomasi tik antro varianto, tai net ratais nebūtų galima naudotis-kažkas būtų užpatentavęs ir ėmęs dviejų mamutų kailius už rato patentą Smile.

_________________
Tel. 8698 33775.
 AUDIOGOURMET paroda
PranešimasParašytas: 2016 11 29, 10:33 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Kamo
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Sanus Verus rašo:

Viskas paprasta- tiesiog aukstadaznio filtre stovi komponentas (ne RLC greandine) kuris atllieka kelias funkcijas-
1)leidzia filtrui tureti stabilu kritima, kompensuojant garsiakalbio rezonansini pika
2)6db/okatavai(1 eiles) filtre leidzia tureti ne 6db elektrini (ar tarkim 10-11db akustini) o 32db/oktavai akustini kritima , ko pasekoje galima (siek tiek modifikavus aukstadaznio garsiakalbio rite, ir galine kamera) sukirtimo dazni daryti ties 925Hz.

Spėju, kad tas komponentas galėtų būti kažkas panašaus į pjezokeraminį ar elektromechaninį filtrą. Paprastai tokie dalykai naudojami radijo dažniuose, bet kodėl nepanaudoti žemesniuose dažniuose? Tiesą pasakius, tokio panaudojimo akustikoje nemačiau.

_________________
Tel. 8698 33775.
 AUDIOGOURMET paroda
PranešimasParašytas: 2016 11 29, 12:11 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Česlovas
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Kamo rašo:
Česlovas rašo:

Sousos ir Kamo išvedžiojimai manęs neįtikina - svetimo projekto pasisavinimas yra vagystė.
Į prokuratūrą neisiu, bet apmaudu kad judu mus laikote kvailiais. Crying or Very sad

Vagystė, korupcija-ar ne per skambūs žodžiai?
Visa esmė, kad mes kalbam ne apie automobilius ar kitus daiktus, bet apie idėjas-nematerialius ir todėl nepavagiamus dalykus. Idėjos neįmanoma pavogti, ją galima tik priimti (arba ne), pasidalinti (arba ne). Juk idėjos autorius visada lieka su savo idėja. Jeigu kas pasinaudoja idėja be autoriaus sutikimo, tai tam įvertinti yra žodis "plagiatas". Sousa tikrai nelindo į Pass labs biuro seifą ar kažkokiu būdu"persipūtė" Pass labs kompiuteriuose esančius duomenis.
Grubiai skirstant, yra du kūrybingų žmonių požiūriai į intelektualinę nuosavybę.
1. Kūrėjas be išlygų ar nuostatų dalinasi savo idėjomis, gatavais projektais. Taip jis užsitarnauja pripažinimą ir pakelia savo statusą tam tikros srities specialistų tarpe. Galima materialinė nauda iš patentavimo ar tiesiog dėl idėjos neplatinimo jo nedomina, jam svarbiausia yra progresas jo srityje. Žinomesni pavyzdžiai-Čiufolis, Nikitinas. Turbūt dešimtimis galima skaičiuoti vien forumiečių atkartotas jų konstrukcijas, ypač po gerų, išsamių Contax aprašymų.
2. Autorius pirmiausia patentuoja ar bent jau slepia savo idėją , kol nepaleidžiama masinė kažkokio daikto (sakykim stiprintuvo) gamyba, kuriame įdiegta ta idėja. Po to ateina materialinė nauda (arba ne) ir pripažinimas (arba ne). Yra didelis pavojus pervertinti savo idėją (niekas kitas apart autoriaus nevertina) ir atitinkamai gatavą gaminį.
Žiūrint iš komercinės pusės, šis variantas turbūt geresnis. Tačiau iš mokslo pažangos pozicijų žymiai geresnis pirmas variantas .
Jei nuo seniausių laikų būtų laikomasi tik antro varianto, tai net ratais nebūtų galima naudotis-kažkas būtų užpatentavęs ir ėmęs dviejų mamutų kailius už rato patentą Smile.

Nesuprantu Kamo siekį suvynioti ežį į vatą. Cool
Kamo mano, kad automobilių padirbinėjimas skiriasi nuo idėjų vagystės, teigia, kad disertacijos kopijavimas tiesiog skatina pažangą. Rolling Eyes Aš skirtumo nematau, žinau, kad negalima pardavinėti net nukopijuoto CD!

Jei Sousa turėtų elektronikos žinių, jis būtų sukonstravęs savo stiprintuvą. Arba Audiogourmet-2016 kolonėles būtų demonstravęs su pramoniniu stiprintuvu. Kinezeterapiautui Rolandui Vargaliui (Sousai) sunku suvokti kas yra inžinerinis padorumas, todėl ir turime diskusiją apie jo intelektines vagystes.
Gauti Service manual su išsamiu įrenginio aprašymu nėra sunku, bet pagaminti pramoninių įrenginių partiją ir ją parduoti yra nusikaltimas. Tai neša nuostolių gamintojams, iškreipiama rinka, todėl gamintojų ir kūrėjų interesus gina istatymai.

Lieka klausimas - kodėl ant žievės paslydo Mindaugas J., leidęs Audiogourmet demonstruoti vogtas idėjas? Jei Kamo ar Sousa problemų nemato, tepabando su "DIY Pass Labs" nuvykti į Miuncheno High-End parodą. Wink
 AUDIOGOURMET paroda
PranešimasParašytas: 2016 11 29, 14:26 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Kamo
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Česlovas rašo:

Nesuprantu Kamo siekį suvynioti ežį į vatą. Cool
Kamo mano, kad automobilių padirbinėjimas skiriasi nuo idėjų vagystės, teigia, kad disertacijos kopijavimas tiesiog skatina pažangą. Rolling Eyes
Aš skirtumo nematau, žinau, kad negalima pardavinėti net nukopijuoto CD!

Norint paimti ežį į rankas ir nesusibadyti, reikia panaudoti kokią nors medžiagą. Vata ne pats geriausias pasirinkimas, geriau milas ar oda Smile.
Pabandykit pagaminti kažką panašaus į automobilį-suprasit, kad net nukopijuoti turint prieš akis originalą yra labai sunku. Vienas prie vieno turbūt neįmanoma. Ir nei Audi, nei Mercedes nepergyvena dėl pavienių kopijų- vienetinės gamybos kaštai būtų labai dideli, kokybė neužtikrinta, realios garantijos nebūtų. O štai jei kinai paleistų kokį konvejerį - nukopijuotą Mercedes gamybos liniją, jau būtų kitas reikalas. Labai svarbu gamybos mastai.
Disertacijų kopijavimas negerai, visi sutiks. Dar blogiau disertacijų pirkimas-kai protingas parašo kvailiui, o pastarasis gauna mokslinį laipsnį ir ,užėmęs atsakingą postą , daro tai kas kvailiui būdinga-kvailystes. Bet čia ne diskusija apie švietimo problemas.
Apie CD diskus. Gal norit pasakyti, kad neturit nei vieno paties ar kokio draugo įrašyto CD? O muziką iš kur ėmėt?
LATGA nieko geriau nesugalvojo, kaip tik apmokestinti naujus CD. Apie muzikos kaip intelektualios nuosavybės apsaugą galima būtų kalbėti atskirai ir ilgai.

Česlovas rašo:

Gauti Service manual su išsamiu įrenginio aprašymu nėra sunku, bet pagaminti pramoninių įrenginių partija ir ją parduoti yra nusikaltimas.

Service manual geras dalykas remontuojant, bet jo tikrai neužteks pagaminti panašiai kopijai. Reikia ir žinių bei daug daug darbo.
O kas yra nusikaltimas, galutinį žodį taria teisėsauga būtent pagal galiojančius įstatymus.
Česlovas rašo:
Tai neša nuostolių gamintojams, iškreipiama rinka, todėl gamintojų ir kūrėjų interesus gina istatymai.

Jeigu gamintojas turi saiko jausmą, gerai organizuoja gamybą, jokie DIY- eriai net su smulkiaserijine gamyba nebaisūs. O "perlenkus lazdą" niekas nepadės.

Česlovas rašo:
Lieka klausimas - kodėl ant žievės paslydo Mindaugas J., leidęs Audiogourmet demonstruoti vogtas idėjas? Jei Kamo ar Sousa problemų nemato, tepabando su "DIY Pass Labs" nuvykti į Miuncheno High-End parodą. Wink

Aš suprantu, kad jūsų santykiai su Sousa turbūt niekada nebus geri. Bet kam į tarpą statyti kitus žmones? Ant kokios gi žievės paslydo Mindaugas J.? Tai buvo Sanus Verus ekspozicija parodoje ir, eksponuodama tuos DIY stiprintuvus, ši kompanija prisiėmė ir visą atsakomybę.

_________________
Tel. 8698 33775.
 AUDIOGOURMET paroda
PranešimasParašytas: 2016 11 29, 14:54 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Sanus Verus
Naujokas
Naujokas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Kadangi jokios asmenines zinutes ar el.pasto negavau,o i mano duris siryt pasibelde ne slaptieji STT agentai, o paprastu paprasciausia pastininke Smile manau p. Ceslovui, rasanciam forumuose apie Sanus Verus veikla rupi kiek kiti dalykai nei ivykdyti/atkurti teisinguma ar kazka issiaiskinti. Nematau nieko blogo ir tokioje veikloje- stengiantis sukurpti kazkokia neigiama aura apie Pass Labs DIY, jus ja perkeliate i konkretu del to atsakinga asmeni, nuo kuriuo jau galima perkelti ir atgal tik jau priesingame poliuje stuksancias Sanus Verus ,greiciausiai taip pat abejotinos kokybes , svarumo ir vertes koloneles. Smile
Juokinga tik tai kad jus sukuriate intriga(turbut nereikia ne sakyti kiek zmoniu kreipesi su prasymais pagaminti Pass labs stiprintuvus 2012 po paviestos foto,uzkimt galima buvo nuo zodzio NE), tuo paciu patenkindamas savo poreikius-visi laimingi.

Zinios tai irankis kuriuo gali naudotis protas. Dziaugiuosi kad Jus Ceslovai turite daug ziniu.
As kuklesnis, ziniu man reikia tik tiek kiek reikia tam tikroms uzduotims atlikti, pagrinde savo veiklai naudoju prota,ar jo uzuomazgas.
Pvz suvokti kad nesukonstruociau geriau skambancio stiprintuvo schematikos uz Pass Labs. Ar kad nekarto nekonstraves koloneliu iskart bandyciaus nukonkuruoti Focal Grande Utopia. Uztenka proto suprasti kad pass labs DIY uz 10x mazesne kaina nekelia gresmes. Pass Labs kompanija irgi tai supranta.

Man taip uztenka proto ir pojuciu suvokti nuo ko priklauso skambesys konstruojant koloneles. Deja pasaulyje pilna atvirksciu variantu- turime daug “cost no object” koloneliu(netgi Lietuvoje) kurios nenesa jokios praktines naudos zmonijai. Jei mastyciau taip ,tai koloneles gaminciau is lieto aliuminio, simuliacineje programoje suvedes garsiakalbiu matavimus , pasirinkes maziausiai THD turincius garsiakalbius reikalingoje dazniu juostoje.Velgi stengiuosi naudotis proto uzuomazgomis, suvokti tokiu kontrukciju prasminguma ir problemas.

Jusu ziniomis as jau 3 metus dirbu full-time koloneliu R&D, esu gaves pasiulyma dirbti akustikos inzinieriumi vienoje kompanijoje, pries tai 8 metus part-time, netgi dar anksciau- kai tik studijavau as taip pat lygiagreciai domejausi akustika. Baigus studijas ir atejus I pokalbi del darbo,man nereikejo ne diplomo parodyti-uzteko pokalbio. Idarbino ne tik pagal specialybe bet ir papildomai toje srityje kur licenzijos net neturejau. Darba teko mesti del akustikos.

Kartais paskaitau si foruma. Matau daug zinanciu ambicingu ir gana kritisku( kitu zinojimui) zmoniu, kurie intensyviai dalinasi tomis savo didelemis ziniu atsargomis su kitais. Kartais ir pries ju valia.

As ziniomis dalintis nemegstu- geriau dalintis jausmais ir emocijomis.Tai unikalus ir vertingas komponentas. Dalintis ziniomis is amazon.co.uk parduodamu knygu apie akustikos pagrindus man atrodo kaip keistas bandymas pademonstruoti save.

Pries Sanus Verus esu sukontraves virs 85 skirtingu koloneliu modeliu(tai daugiau nei dauguma akustikos inzinieriu dirbanciu visa gyvenima), kai kuriu savikaina buvo keliolika kartu didesne nei brangiausiu parduodamu Lietuvoje koloneliu.

Tada masciau panasiai kaip Ceslovas. Su amziumi (ir praktine patirtimi) tai praejo. Koloneliu konstravimo patirtis liko. Is siu dvieju dalyku gime Sanus Verus.
Praejo ir noras gincytis del beprasmiu , niekam nenaudingu dalyku. Si zinute praktiskai ne Ceslovui, o busimiems sio forumo skaitytojams.
Geros muzikos ,ir dabar jau tikrai iseinu ilgu “darbiniu” atostogu.

_________________
Neaktyvus forumo narys
 AUDIOGOURMET paroda
PranešimasParašytas: 2016 11 29, 15:11 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Mairunas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Tikri kaunietiski pasamprotavimai Razz


Paskutinį kartą redagavo Mairunas, 2016 12 08, 16:24. Redaguota 1 kartą

_________________
Neverta ginčytis su kvailiais - aplinkiniai gali nepastebėti skirtumo...
 AUDIOGOURMET paroda
PranešimasParašytas: 2016 11 29, 19:33 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Česlovas
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Sanus Verus rašo:
Kadangi jokios asmenines zinutes ar el.pasto negavau,o i mano duris siryt pasibelde ne slaptieji STT agentai, o paprastu paprasciausia pastininke Smile manau p. Ceslovui, rasanciam forumuose apie Sanus Verus veikla rupi kiek kiti dalykai nei ivykdyti/atkurti teisinguma ar kazka issiaiskinti. Nematau nieko blogo ir tokioje veikloje- stengiantis sukurpti kazkokia neigiama aura apie Pass Labs DIY, jus ja perkeliate i konkretu del to atsakinga asmeni, nuo kuriuo jau galima perkelti ir atgal tik jau priesingame poliuje stuksancias Sanus Verus ,greiciausiai taip pat abejotinos kokybes , svarumo ir vertes koloneles. Smile
Juokinga tik tai kad jus sukuriate intriga(turbut nereikia ne sakyti kiek zmoniu kreipesi su prasymais pagaminti Pass labs stiprintuvus 2012 po paviestos foto,uzkimt galima buvo nuo zodzio NE), tuo paciu patenkindamas savo poreikius-visi laimingi.

Zinios tai irankis kuriuo gali naudotis protas. Dziaugiuosi kad Jus Ceslovai turite daug ziniu.
As kuklesnis, ziniu man reikia tik tiek kiek reikia tam tikroms uzduotims atlikti, pagrinde savo veiklai naudoju prota,ar jo uzuomazgas.
Pvz suvokti kad nesukonstruociau geriau skambancio stiprintuvo schematikos uz Pass Labs. Ar kad nekarto nekonstraves koloneliu iskart bandyciaus nukonkuruoti Focal Grande Utopia. Uztenka proto suprasti kad pass labs DIY uz 10x mazesne kaina nekelia gresmes. Pass Labs kompanija irgi tai supranta.

Man taip uztenka proto ir pojuciu suvokti nuo ko priklauso skambesys konstruojant koloneles. Deja pasaulyje pilna atvirksciu variantu- turime daug “cost no object” koloneliu(netgi Lietuvoje) kurios nenesa jokios praktines naudos zmonijai. Jei mastyciau taip ,tai koloneles gaminciau is lieto aliuminio, simuliacineje programoje suvedes garsiakalbiu matavimus , pasirinkes maziausiai THD turincius garsiakalbius reikalingoje dazniu juostoje.Velgi stengiuosi naudotis proto uzuomazgomis, suvokti tokiu kontrukciju prasminguma ir problemas.

Jusu ziniomis as jau 3 metus dirbu full-time koloneliu R&D, esu gaves pasiulyma dirbti akustikos inzinieriumi vienoje kompanijoje, pries tai 8 metus part-time, netgi dar anksciau- kai tik studijavau as taip pat lygiagreciai domejausi akustika. Baigus studijas ir atejus I pokalbi del darbo,man nereikejo ne diplomo parodyti-uzteko pokalbio. Idarbino ne tik pagal specialybe bet ir papildomai toje srityje kur licenzijos net neturejau. Darba teko mesti del akustikos.

Kartais paskaitau si foruma. Matau daug zinanciu ambicingu ir gana kritisku( kitu zinojimui) zmoniu, kurie intensyviai dalinasi tomis savo didelemis ziniu atsargomis su kitais. Kartais ir pries ju valia.

As ziniomis dalintis nemegstu- geriau dalintis jausmais ir emocijomis.Tai unikalus ir vertingas komponentas. Dalintis ziniomis is amazon.co.uk parduodamu knygu apie akustikos pagrindus man atrodo kaip keistas bandymas pademonstruoti save.

Pries Sanus Verus esu sukontraves virs 85 skirtingu koloneliu modeliu(tai daugiau nei dauguma akustikos inzinieriu dirbanciu visa gyvenima), kai kuriu savikaina buvo keliolika kartu didesne nei brangiausiu parduodamu Lietuvoje koloneliu.

Tada masciau panasiai kaip Ceslovas. Su amziumi (ir praktine patirtimi) tai praejo. Koloneliu konstravimo patirtis liko. Is siu dvieju dalyku gime Sanus Verus.
Praejo ir noras gincytis del beprasmiu , niekam nenaudingu dalyku. Si zinute praktiskai ne Ceslovui, o busimiems sio forumo skaitytojams.
Geros muzikos ,ir dabar jau tikrai iseinu ilgu “darbiniu” atostogu.

Sunku suvokti apie ką čia parašei. Crying or Very sad
Šiame forume galima bet kada paredaguoti tekstą, bet geriau būtų savo mintis sudėlioti iš naujo.
Mano patirtis sako, kad rašantys padrikai kokybiškų produktų pagaminti negali - ir čia, ir ten būtinas konkretumas, kruopštumas, sąžiningumas.

Kažkada Audioforumo laikais tu, Sousa rašei, kad esi didžiausias Pabaltijyje kolonėlių gamintojas. Parašydamas
Citata:
Pries Sanus Verus esu sukontraves virs 85 skirtingu koloneliu modeliu(tai daugiau nei dauguma akustikos inzinieriu dirbanciu visa gyvenima)
tu atlikai didžiulį darbą - nesugebėčiau suskaičiuoti tokių didelių skaičių Exclamation Tikriausiai mums nori pasakyti, kad tapai vienu didžiausių gamintojų Europoje? Niekas patikrinti negali, bet panašu, kad valstybės kasa neteko daug nesumokėtų mokesčių. Cool
Taip rašau todėl, kad parodoje pasiteiravus apie kainą, ar išrašomos sąskaitos, ar jose yra PVM, konkretaus atsakymo nesulaukėme. Tau linkiu kuo daugiau parduoti Colibrea, bet kaina irgi svarbus dalykos. Jei gali, parašyk apie tai dalykiškai ir turėsime vieną žinią apie Sanus Verus.
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Toliau
 
Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

GENERAL FINANCING BANKAS

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

Buitinė technika ir elektronika internetu žemos kainos – Zuza.lt

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

„Deinavos baldai“ — šeimos baldai

FS 22 Tractors
Farming Simulator 19 Mods, FS 22 Maps, FS22 Mods
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS22 Trucks
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
Paskola internetu
Vartojimo paskola, paskola automobiliui, paskola būsto remontui
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS22 Mods
FS22 Harvesters, FS22 Tractors Mods, FS22 Maps Mods
FS22 Mods
FS22 Maps,
FS22 Harvesters,
FS22 Tractors
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
Sims 4 Mods
Sims 4 CC Clothes,
Sims 4 Hair CC,
Sims 4 Skill Cheat
Optic sight
Binoculars for hunting elk,
Best compact binoculars,
Riflescope hunting
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
Farming Simulator 2019 Mods, FS22 Mods, FS22 Maps
farmingsimulator19mods.fr
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps

fs22.com
Reklama


Reklama