|
Forumas » Autoelektronika » 4500Kelvinų ir technikinė
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
4500Kelvinų ir technikinė |
Parašytas: 2016 11 27, 10:54 |
|
|
|
|
| vaidas2 rašo: |
| leopard rašo: |
| . Zmonai 80W vietoj 55W isukau ir jokiu problemu, nieko ten niekas neakina, tik ryskiau i zeme sviecia. Iki xenonu vistiek toli nors ir su 80W lempom. |
Pas daktara nueik, ir zmona nusivesk kartu asiliuk
Bene digix giminaitis busi  |
Ko čia užsisietrijai? Pas mane stovi 90/100 W. Spindulys laužiamas vienodai nepriklausomai nuo vatų.
 |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2016 11 27, 11:16 |
|
|
|
|
| Citata: |
| Ko čia užsisietrijai? Pas mane stovi 90/100 W. Spindulys laužiamas vienodai nepriklausomai nuo vatų. |
Palik debilą ramybėj, matai kelintą valandą rašo - užpylė savo žibintus ir šviesios mintys pasipylė. Sidabrėlis blyn. Laukiu kol atsiprašys.
Norėjau ir aš 90/100 įdėt (į mašiną ) bet pabijojau kad reflektorius nepageltonuotų per laiką, nes skandinaviškos šviesos (visuomet įjungta lempos). Kaip pas patį? Kiek laiko važinėji ir kaip reflektorius sureagavo į 90W galingumą? |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 11 27, 11:33 |
|
|
|
|
| Ja chuieju v zooparke....Net ir durnas gali suprast kad spindulys bus vienodai lauziamas ar pas tave 50 ar 300W, bet kokiam durniui gali nedasust kad kitus akina tai nezinau.... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 11 27, 11:36 |
|
|
|
|
Norėjau ir aš 90/100 įdėt (į mašiną ) bet pabijojau kad reflektorius nepageltonuotų per laiką, nes skandinaviškos šviesos (visuomet įjungta lempos). Kaip pas patį? Kiek laiko važinėji ir kaip reflektorius sureagavo į 90W galingumą? |
Pas mane pagrindinės (vienintelės) šviesos irgi visada įjungtos, rimti kentai silpniau kaip artimųjų šviesų niekada nenaudoja O reflektoriaus chromas keičia spalvą tik prie gana aukštų temperatūrų, pažiūrėk, kaip atrodo motociklų chromuoti duslintuvai, vaivorykštė tik arčiau cilindrų. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 11 27, 11:37 |
|
|
|
|
| abalys rašo: |
| Ja chuieju v zooparke....Net ir durnas gali suprast kad spindulys bus vienodai lauziamas ar pas tave 50 ar 300W, bet kokiam durniui gali nedasust kad kitus akina tai nezinau.... |
Akina kas, atspindys nuo šlapio asfalto? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 11 27, 13:36 |
|
|
|
|
akina genijai su 100W lempom, sudetom i paprastas faras
kurie nesupranta, kad spindulys paprastoje faroje lauziamas ne idealiai, dalis sviesos srauto vis tiek pasklinda ten kur jam nereiketu - t.y. priesais vaziuojantiems i akis
butent del to galinga sviesos srauta generuojanciuose xenon zibintuose naudojamos ne paprastos, o zymiai tiksliau srauta formuojancios lesines faros + butinas stiklo apiplovimas, nes net nedaug nesvarumais apnestas stiklas sklaido sviesos srauta i visas puses |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 11 27, 14:58 |
|
|
|
|
| gnt rašo: |
| akina genijai su 100W lempom, sudetom i paprastas faras, kurie nesupranta, kad spindulys paprastoje faroje lauziamas ne idealiai, dalis sviesos srauto vis tiek pasklinda ten kur jam nereiketu - t.y. priesais vaziuojantiems i akis |
Aš asmeniškai iš abiejų pozicijų žiūrėjau, tikrai nespigina. Ar man dabar jau džiaugtis, kad pas mane fara nepaprasta  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 11 27, 16:38 |
|
|
|
|
| Jo, del to ir apiplaunamas stiklas. Plius automatinis aukscio reguliavimas privalo buti irgi. |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 11 27, 17:26 |
|
|
|
|
| andriusa rašo: |
| gnt rašo: |
| akina genijai su 100W lempom, sudetom i paprastas faras, kurie nesupranta, kad spindulys paprastoje faroje lauziamas ne idealiai, dalis sviesos srauto vis tiek pasklinda ten kur jam nereiketu - t.y. priesais vaziuojantiems i akis |
Aš asmeniškai iš abiejų pozicijų žiūrėjau, tikrai nespigina. Ar man dabar jau džiaugtis, kad pas mane fara nepaprasta  |
Tavo pozicija uz vairo, kita- toki sutikus noras i snuki duot. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 11 27, 18:11 |
|
|
|
|
[quote="leopard"]
| Citata: |
Laukiu kol atsiprašys.
|
gaila, kad ne Lietuvoj naslaiti.... OK gal ju ir nebeliks LT  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 11 27, 19:10 |
|
|
|
|
[quote="andriusa"]
| vaidas2 rašo: |
Ko čia užsisietrijai? Pas mane stovi 90/100 W. Spindulys laužiamas vienodai nepriklausomai nuo vatų. |
Kriusa, tokius 100wacius naikint reikia. Po eismo ivykio as tau nepavydeciau , butum uztampytas po teismus
Do pory do vremeny, gal tau si laime nusisypsos  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 11 28, 12:39 |
|
|
|
|
| Dar kartą aiškinu nedaskaitantiems - pratestavau ne tik iš vairuotojo vietos, bet ir iš kito automobilio. Taigi atsakymas vienam - nekils noras muštis, nes neišeis pastebėti mane automobilių sraute, atsakymas kitam - kad teismas nuspręstų tikrinti šviesas, turi būti pastebėtas jų spiginantis poveikis. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 11 28, 17:52 |
|
|
|
|
| Tai kam dėt 100w, jei vienodai šviečia kaip 55? Logiškai paklausiau? Ar ne akis užpylus žiūrėjai? Pasiimk aparatą ir pamatuok, o ne "vizualiai" |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 11 28, 18:41 |
|
|
|
|
Palyginu lemputes:
H7 55W, 1300 lumen
H7 80W, 2000 lumen
H7 100W, 3200 lumen
35W HID, 3400 lumen
Tai gal dabar eik paieškok tų, kurie važinėja su 55W xenonais ir su jais pakonfliktuok? Įdomu kurie iš Jūsų bulvių maišą įsimetę į bagažinę reguliuojat lempas? Retas kuris, net neabejoju. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 11 28, 19:21 |
|
|
|
|
Palyginu lemputes:
H7 55W, 1300 lumen
H7 80W, 2000 lumen
H7 100W, 3200 lumen
35W HID, 3400 lumen
Tai gal dabar eik paieškok tų, kurie važinėja su 55W xenonais ir su jais pakonfliktuok? Įdomu kurie iš Jūsų bulvių maišą įsimetę į bagažinę reguliuojat lempas? Retas kuris, net neabejoju. |
o kam reguliuot? pas mane automatiškai reguliuojasi. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |