|
Forumas » Autoelektronika » opel egr problema
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
opel egr problema |
Parašytas: 2016 09 06, 21:31 |
|
|
|
|
| lukiuxas rašo: |
| 40eur už pusvalandį darbo man neatrodo tiek jau mažai. Beje prie kompiuterio prabuvo daugiausiai 10 minučių ir tai dar per tą laiką telefonu kalbėjo, po to kokia 20-30min. programą kėlė į mašiną ir daryt nieko nereikėjo, taigi žmogus tikrai nepersidirbo, o tokiais tempais nenustebčiau, jog ir 20 mašinų per dieną padaro. Na bet kai pigiau nerandi, tai moki tiek kiek pasako. |
Taip skaičiuoti galima tik tada kai jau visa informacija viešai paskleista internete. Šio darbio pradininkai praleido daugybę (pabrėžiu daugybę) valandų kad išsiaiškinti kaip tai padaryti, kaip modifikuoti programa ir pan. Čia ne drugovui internete rasta ecu flasha irašyt ir pinigus paimt. |
|
|
|
|
|
 |
 |
opel egr problema |
Parašytas: 2016 09 06, 22:05 |
|
|
|
|
| 40eur už pusvalandį darbo man neatrodo tiek jau mažai. Beje prie kompiuterio prabuvo daugiausiai 10 minučių ir tai dar per tą laiką telefonu kalbėjo, po to kokia 20-30min. programą kėlė į mašiną ir daryt nieko nereikėjo, taigi žmogus tikrai nepersidirbo, o tokiais tempais nenustebčiau, jog ir 20 mašinų per dieną padaro. Na bet kai pigiau nerandi, tai moki tiek kiek pasako. |
O kas pačiam neleidžia nusipirkti pvz Tech 2 už 500eur. ir programinti opelių ir saabų egr'us, remapinti? Nepersidirbtum, telefonu papidzielintum ir dar kiek užkaltum...  |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
 |
 |
opel egr problema |
Parašytas: 2016 09 06, 22:31 |
|
|
|
|
| 40eur už pusvalandį darbo man neatrodo tiek jau mažai |
Tu moki ne uz darba, o uz zinias. |
|
_________________ Kam man daug žinoti? Jei daugiau žinau, tai daugiau ir užmirštu. O jei mažiau žinau, tai mažiau užmirštu. O jei mažiau užmirštu, vadinasi daugiau žinau. |
|
|
|
 |
opel egr problema |
Parašytas: 2016 09 07, 06:01 |
|
|
|
|
| Moki uz rezultata, uz tai kad atvaziuoji su cheku o isvaziuoju su tvarkingu skydeliu ir normaliai vaziuojancia masina |
|
|
|
|
|
 |
opel egr problema |
Parašytas: 2016 09 07, 06:14 |
|
|
|
|
| Tasmanian rašo: |
| Moki uz rezultata, uz tai kad atvaziuoji su cheku o isvaziuoju su tvarkingu skydeliu ir normaliai vaziuojancia masina |
finale vistiek už žinias  |
|
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs |
|
|
|
 |
opel egr problema |
Parašytas: 2016 09 07, 06:23 |
|
|
|
|
| Kokia nauda jei zinau kaip pakeisti automobilio rata bet neturiu rakto atsukti varztams? |
|
|
|
|
|
 |
opel egr problema |
Parašytas: 2016 09 07, 06:28 |
|
|
|
|
| Tasmanian rašo: |
| Kokia nauda jei zinau kaip pakeisti automobilio rata bet neturiu rakto atsukti varztams? |
na jeigu sugalvotum teikti tokia paslauga,tai rakta turbūt nusipirktum?  |
|
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs |
|
|
|
 |
 |
opel egr problema |
Parašytas: 2016 09 07, 06:52 |
|
|
|
|
| dusiata rašo: |
Taip skaičiuoti galima tik tada kai jau visa informacija viešai paskleista internete. Šio darbio pradininkai praleido daugybę (pabrėžiu daugybę) valandų kad išsiaiškinti kaip tai padaryti, kaip modifikuoti programa ir pan. Čia ne drugovui internete rasta ecu flasha irašyt ir pinigus paimt. |
Be pavydo scenu durniuk. Visi flash daromi individualiai ir tikrai ne as juos darau. |
|
_________________ What is the difference between professionals and amateurs? Only amateurs panic... |
|
|
|
 |
 |
opel egr problema |
Parašytas: 2016 09 08, 00:02 |
|
|
|
|
Aš nesakau, jog per brangu, jeigu dalinuosi žmogaus kontaktais, vadinasi, jo darbas mane tenkino. Bet sakyti, jog 40eur už tokį darbą labai mažai irgi negalima. |
|
|
|
|
|
 |
opel egr problema |
Parašytas: 2016 09 08, 19:22 |
|
|
|
|
Aš nesakau, jog per brangu, jeigu dalinuosi žmogaus kontaktais, vadinasi, jo darbas mane tenkino. Bet sakyti, jog 40eur už tokį darbą labai mažai irgi negalima. |
aisku susisuks kai kurie, bet taip kalba tik tie kur per diena pora masinu uzlaiko ir turi per jas bent kazkokia dienos norma uzsidirbti, niekas neima atlygio vien uz zinias ir irankius yra labai daug faktoriu kurie nuliame darbu kainas. |
|
|
|
|
|
 |
opel egr problema |
Parašytas: 2016 09 08, 20:36 |
|
|
|
|
| adresas kartais ne sauletekio 10 ? 40 e cia ziauriai mazai. paziurekit jei reiketu sutaisyti orginaliai kokia kaina butu. bent kas nors skaiciavot? kaune tiek kontoru kad ten uz ta klienta ir tuos ubaginius pinigus cia viens kitam gerkle perkastu. galesit jus ten dpf po 20 euru programuot. mes cia kaime mazai tokiu darbu pakeliam tai uz magelio atkodavima tiek paimam................ |
|
|
|
|
|
 |
opel egr problema |
Parašytas: 2016 09 10, 08:45 |
|
|
|
|
egr "apgavikas" dirba 100%
pats dejas ir i 60kw ir i 74kw
+ atsimeta 2 solennoidai.
cia su mechaniniu egr.
su elektroniniu 4pin dar paprasciau.
detas i zafira 2.2ltr buvo.
tinka ir i a klases mercus.
programinis be abiejo geriau.
seniau ir paciam teko naudotis tokiom paslaugom.
o kad jums 40eu uz toki darba arba uz isprogramavima brangu,kiek patis uzdirbate,norite uzdirbti
kam reikia,ne problema galiu ir pagaminti. |
|
|
|
|
|
 |
 |
opel egr problema |
Parašytas: 2016 09 10, 21:24 |
|
|
|
|
| zanskis rašo: |
egr "apgavikas" dirba 100%
pats dejas ir i 60kw ir i 74kw
+ atsimeta 2 solennoidai.
cia su mechaniniu egr.
su elektroniniu 4pin dar paprasciau.
detas i zafira 2.2ltr buvo.
tinka ir i a klases mercus.
programinis be abiejo geriau.
seniau ir paciam teko naudotis tokiom paslaugom.
o kad jums 40eu uz toki darba arba uz isprogramavima brangu,kiek patis uzdirbate,norite uzdirbti
kam reikia,ne problema galiu ir pagaminti. |
vakuminiui is kur 2 solenoidai ? |
|
|
|
|
|
 |
opel egr problema |
Parašytas: 2016 09 10, 22:11 |
|
|
|
|
o sklendziu ?
kas jis bereikalongas jeigu egr atjungtas
lieka tik turbina,na ir i stabdzius eina savaime suprantama.
 |
|
|
|
|
|
 |
opel egr problema |
Parašytas: 2016 09 12, 14:43 |
|
|
|
|
| opeli atidaviau nepadares, jis atsidure tauragej ten zmogelis sumokejo 130e, lygtais siurdlio el dali keite. |
|
_________________ Parašas ne skelbimams. |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |