|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 26, 21:30. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » pasiulikit koki TDA an +36v/-36v
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
pasiulikit koki TDA an +36v/-36v |
Parašytas: 2004 08 14, 20:56 |
|
|
|
|
Tai wa! pabaigiau savo aparata! plesia normalei! an AltoII
O to lenkisko konstruktoriaus nepirk jokiu budu! jis apie 50Lt lemonoj kainuoja NE065. Viskas butu gerai, bet jo suderinimas - absurdas.
O del trafo ir kondiku - tai uz 50lt gavau srote prie gelezinkelio stoties, ten pas Cicirka  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 01 31, 16:41 |
|
|
|
|
| Digix27 rašo: |
Ten tipo High-end bet nepirk - paskutinis sh ten "low - end"  |
Ėch... Žmogau, žmogau. Kažko tu tęn nedadarei. Tai jau tikrai Dariau aš tą stiprą. Vienintelis jo minusas, kad nėra varžų tranzų maitinimo grandinėse, todėl laaaabai bijo trumpo jungimo. O visa kita... Aš, žinoma keičiau beveik visus kondikus ir nukabinau gryžtamą ryšį. Tik dėl sportinio įdomumo, mamos bute, nes kartais čia "žiemoju", obe Muzikos liūdna.. O rezultatai pranoko lūkesčius. Kiek bandė mane "apgrot", niekam nepavyko Brangesnių stiprų nei 5 000 lt. nebandėm, nes čia tokie "nesiveisia". Tai va, nutolau nuo temos. Jei manai, kad mikroschema (imk pačią "krūčiausią") dirbs geriau už šitą stiprių, tyai patikėk tu manim, seniu, tu laaaaabai žiauriai klysti!!! Geriau parašyk (gali į asmenines), kas tau nepatiko tame stipriuje, aš 95 proc. pasakysiu, kur klaida.  |
|
_________________ Trys viename: 1.Visa nauja-gerai pamiršta sena! 2.Groja ne pinigai, tik be jų irgi negros! 3.Geriau groja,ar tik veikia kitaip?!!. Ir bendrai, JAU groja, ar TIK veikia? |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 01 31, 16:54 |
|
|
|
|
| Digix27 rašo: |
Tai wa! pabaigiau savo aparata! plesia normalei! an AltoII
O to lenkisko konstruktoriaus nepirk jokiu budu! jis apie 50Lt lemonoj kainuoja NE065. Viskas butu gerai, bet jo suderinimas - absurdas.
O del trafo ir kondiku - tai uz 50lt gavau srote prie gelezinkelio stoties, ten pas Cicirka  |
Ėch... Žmogau, žmogau. Kažko tu tęn nedadarei. Tai jau tikrai Dariau aš tą stiprą. Vienintelis jo minusas, kad nėra varžų tranzų maitinimo grandinėse, todėl laaaabai bijo trumpo jungimo. O visa kita... Aš, žinoma keičiau beveik visus kondikus ir nukabinau gryžtamą ryšį. Tik dėl sportinio įdomumo, mamos bute, nes kartais čia "žiemoju", obe Muzikos liūdna.. O rezultatai pranoko lūkesčius. Kiek bandė mane "apgrot", niekam nepavyko Brangesnių stiprų nei 5 000 lt. nebandėm, nes čia tokie "nesiveisia". Tai va, nutolau nuo temos. Jei manai, kad mikroschema (imk pačią "krūčiausią") dirbs geriau už šitą stiprių, tai patikėk tu manim, seniu, tu laaaaabai žiauriai klysti!!! Geriau parašyk (gali į asmenines), kas tau nepatiko tame stipriuje, aš 95 proc. pasakysiu, kur klaida. Dar vienos paslapties neišdaviau-aš įėjime pakabinau lempą. Jo (galinio) įėjimo varža (vidutinė) vos 7.6 kiloomo, gal todėl tau nesigavo? O nukabinus gryžtamą ryšį, viskas či-ki, varža padidėja iki 68 kiloomų. Tada ir lemputę pakabinti nėra sudėtinga. Žaidžiau metus ir gavosi. |
|
_________________ Trys viename: 1.Visa nauja-gerai pamiršta sena! 2.Groja ne pinigai, tik be jų irgi negros! 3.Geriau groja,ar tik veikia kitaip?!!. Ir bendrai, JAU groja, ar TIK veikia? |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 01 31, 17:03 |
|
|
|
|
O jei tokį paprastą stprą suderinti sunku, tai viena iš dviejų:-arba klaidų privėlei, arba ne į tą forumą rašai. Tęn visai nieko derinti nereikia. Ramybės srovė, kuri be vargo gali "kabėt" iki 2A,kol suderini. O to ir nereikia, nes pagal schemą patenciuko "trumpas" tai ramybės srovė lygi nuliui, reikia tik pakelt iki 120 MA. Ir pastovi išėjime, teisingiau jos nebuvimas. Du patenciukai-paprasčiau nebuna! Įdomu, ką tu darytum, jei tektų derinti "Усилитель Высокой Верности" Turbūt nusišautum, SORRY.  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |