|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 25, 03:23. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Garso aparatūra » Kolonėlės plokštės litavimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Kolonėlės plokštės litavimas |
Parašytas: 2016 08 10, 14:06 |
|
|
|
Laba diena, atvežė švogeris man tokią plokštę.
Nelabai aš gaudausi elektronikoje, tačiau jis prašė perlituoti taip laidus kad Žemieji dažniai gautų pilną srovę, nes kaip jis aiškino dabar viskas yra padalinta aukštiems, MID ir žemiems.. Bent jau aš taip supratau... kadangi nelabai pats gaudausi tuose dalykuose tai gal galit kasnors paaiškinti kaip čia man reikėtų sulituoti? Iš anksto dėkoju už bet kokią pagalbą. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 08 10, 14:26 |
|
|
|
Visų pirma tai ten ne srovę sumažina ta plokštė, o filtruoja dažnius kiekvienam garsiakalbiui. Tegul jungia žemadažnį tiesiai prie filtro įėjimo. Tik tiek kad yra tikimybė sudeginti stiprintuvą ir garso ir nuo to vistiek nepadaugės, tik bus bjaurus garsas. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 08 10, 14:56 |
|
|
|
Nedoleris rašo: |
Tai taip išeina nėra tikslo ją perlituoti? |
Jei viskas veikia tai nėra prasmės. O jei tavo švogeris nieko nesupranta apie akustiką ir kokie tokio perlitavimo rezultatai, tai didelė tikimybė jog perlitavus jis išgirdęs prašys padaryti taip kaip buvo. |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
|
Parašytas: 2016 08 10, 15:08 |
|
|
|
Kalbėjau dar kartą su juo, sakė jis nori tiesiog nuimti iš filtro Aukštus ir MID, kad pasiliktų tik žemi... kaip taip padaryt? |
|
|
|
|
|
Re: Kolonėlės plokštės litavimas |
Parašytas: 2016 08 10, 15:12 |
|
|
|
Nelabai aš gaudausi elektronikoje, tačiau jis prašė perlituoti taip laidus kad Žemieji dažniai gautų pilną srovę, nes kaip jis aiškino dabar viskas yra padalinta aukštiems, MID ir žemiems.. Bent jau aš taip supratau... kadangi nelabai pats gaudausi tuose dalykuose tai gal galit kasnors paaiškinti kaip čia man reikėtų sulituoti? Iš anksto dėkoju už bet kokią pagalbą. |
siaubas........ |
|
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 08 10, 15:30 |
|
|
|
Kalbėjau dar kartą su juo, sakė jis nori tiesiog nuimti iš filtro Aukštus ir MID, kad pasiliktų tik žemi... kaip taip padaryt? |
Nieko daryt nereikia,
signalas paduodamas tarp GND ir IN+
Žemų signalas paimamas nuo W+ ir GND. W+ turėtų jungtis tiesiogiai su rite. |
|
_________________ Tel. Nr. 86045396penki |
|
|
|
|
Parašytas: 2016 08 10, 15:38 |
|
|
|
Jakaz rašo: |
siaubas........ |
Kame siaubas? Lituoti aš moku, tačiau nelabai aparatūroje gaudausi... |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 08 10, 16:51 |
|
|
|
Vienas durnius, nors pats nieko nesupranta kas čia yra ir ko jis nori atnešė ir aiškina ką daryt kitam durniui, tas irgi nieko nesupranta ir kreipiasi į forumą.. tikras durnių laivas... |
|
_________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 08 10, 16:52 |
|
|
|
Evaldas_S rašo: |
Vienas durnius, nors pats nieko nesupranta kas čia yra ir ko jis nori atnešė ir aiškina ką daryt kitam durniui, tas irgi nieko nesupranta ir kreipiasi į forumą.. tikras durnių laivas... |
kaip pirštu į akį |
|
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 08 10, 17:33 |
|
|
|
Kitas Durnius komentuoja... Nesuprantu kokio velnio rašai jeigu net nesiruoši kažkuom padėt? Reikia dabar čia kaip vaikui išsikalinėti.. Jeigu pats nieko nesupranti ir negali patarti šiuo reikalu tiesiog praleisk šią diskusija? Ar jau negi ant tiek sušiktas tavo gyvenimas, kad sugebi kritikuoti tik kitus? Ir kaip nusprendei kad aš durnius? Vien tik dėl to kad aš nesuprantu šio dalyko esu durnas? Tiesiog kita kartą išlysk iš subinės savo ir pats pagalvok kokias nesamones čia rašinėji... |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 08 10, 17:36 |
|
|
|
Jakaz rašo: |
kaip pirštu į akį |
Bereikalingi komentarai.. Kokią naudą jie kažkam turėtų atnešti? Tiesiog jeigu nepatinka kad sukūriau tą tema tai praeini pro šalį. Dabar kažkokį komentarą parašei kuris nesuteikia jokios informacijos ir tyli... |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 08 10, 19:16 |
|
|
|
Bereikalingi komentarai.. Kokią naudą jie kažkam turėtų atnešti? Tiesiog jeigu nepatinka kad sukūriau tą tema tai praeini pro šalį. Dabar kažkokį komentarą parašei kuris nesuteikia jokios informacijos ir tyli... |
Kokios naudos nori? Apsiėmei daryti nemokėdamas, dabar ieškai kad kas išnagrinėtų tavo paveiksliukus ir pirštu parodytų ką daryti? Tai pats išsiaiškink kas ant plokštės gyvena, nupiešk schemą, įkelk čia ir tada paprašyk kad paaiškintų koks elementas kam reikalingas ir ką ten daro. O dabar prieš švogerį drąsus stiprus vikrus, viską moki viską gali, o kai reikia - pizniec... žinai tik už kurio galo lituoklį laikyti ir dar įsižeidinėji kad nieko nesupranti... |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2016 08 10, 19:30 |
|
|
|
Kitas Durnius komentuoja... Nesuprantu kokio velnio rašai jeigu net nesiruoši kažkuom padėt? Reikia dabar čia kaip vaikui išsikalinėti.. Jeigu pats nieko nesupranti ir negali patarti šiuo reikalu tiesiog praleisk šią diskusija? |
Patikėkit, supranta puikiai. O kam Jum antras tas pats patarimas? |
|
_________________ Tel. Nr. 86045396penki |
|
|
|
|
Parašytas: 2016 08 10, 23:43 |
|
|
|
Pajungimas čia juokingai lengvas, bet paaiškinkit kas išmanantis, kam šalia ritės ta grandinė su 5 kondikais, diodu ir rezistorium? Į apsaugą lyg ir nepanašu, o antros eilės filtrui būt užtekę vieno paprasto kondiko. |
|
_________________ Džiaugiuosi tuo, ką turiu! |
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|