Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 03 13, 04:29. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Jei tingi ieškoti pats galiu už pinigus paieškoti, bet jei ieškojai ir neradai reiškia niekas ir neturės. Žinau kad net oficialūs kai kurių pavarų gamintojų atstovai Lietuvoje schemų negauna, o garantinius gedimus siunčia tiesiogiai gamintojui remontuoti. Kiek teko susidurti su pavarų schemom tai labai sunku rasti.
Ieškojau, tikėjausi, bet rodos kad nėra tokių auksarankių "ant Marijos žemės", tuo labiau tokios dokumentacijos. Nėra čia paklausos, kad kas apsiimtų remontais elementų lygyje. Piteryje radau kas remontuoja, bet ten dar nebandžiau kreiptis. Nežinau, jei ant kokio "įdėjinio" pataikyčiau - gal ir padėtų su popieriais. Labai maža tikimybė, kad pasiseks.
Ieškojau, tikėjausi, bet rodos kad nėra tokių auksarankių "ant Marijos žemės", tuo labiau tokios dokumentacijos. Nėra čia paklausos, kad kas apsiimtų remontais elementų lygyje. Piteryje radau kas remontuoja, bet ten dar nebandžiau kreiptis. Nežinau, jei ant kokio "įdėjinio" pataikyčiau - gal ir padėtų su popieriais. Labai maža tikimybė, kad pasiseks.
Viltis - durnių motina, kaip liaudis sako.
Esu taisęs ir pataisęs kelias dažnines pavaras (sau) tačiau už pinigus niekam to nedaryčiau. Per daug sugaišta laiko, per daug kainuoja nesėkmės. Galima daryti tik kaip tai vadinama iš sportinio intereso.
_________________ If nobody hates you you're doing something boring
Esu taisęs ir pataisęs kelias dažnines pavaras (sau) tačiau už pinigus niekam to nedaryčiau. Per daug sugaišta laiko, per daug kainuoja nesėkmės. Galima daryti tik kaip tai vadinama iš sportinio intereso.
Pilnai sutinku.
Mano atveju yra įtarimas, kad su vidiniais maitinimais kažkas netvarkoj. Rūpi pažiūrėt. Kad ir sau remontuojant - giliau knaisiotis net negalvoju.