|
Forumas » Autoelektronika » Toyota avensis 2010 2.0 l 93 KW
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
 |
Toyota avensis 2010 2.0 l 93 KW |
Parašytas: 2016 05 17, 20:15 |
|
|
|
|
| Evaldas_S rašo: |
Taip teisingai, tik tu pats, bet jau atidžiai perskaityk savo siūlomą straipsnį. Nors apskritai tai gyvenime (ir ypač teisės klausimais) vadovautis tuo kas rašoma Delfyje nuoširdžiai nepatariu.
| Citata: |
| ,beje daug pažįstu tokių "kietuolių" nuo kurių kažkam sudėtingiau gyventi būna,kurie kažkam vis duoda į snukį,ir t.t ir pan,o realioj situacijoj,pasirodo,kad tik mandravoja prieš kitus,ir sėdi galva nuleidę.... |
Na taip, bet matote į snukį niekad niekam nesiūlau, tačiau diletantų ir idiotų nemėgstu ir realiam gyvenime, net tik forume. Todėl jei man koks nors sunkiai mokyklą baigęs mentas pradės aiškinti nesąmones jam tai nesibaigs be pasekmių.
Su policininkais sutariu normaliai, su mentais pas mane nuo seno napriažonkė  |
na ir kuria vieta man siūlai atidžiai skaityti?viskas tas pats ką ir aš parašiau.tik galima pridurti,jog ten teisingai pasakyta,jog
[quote]įstatymai nenumato žodinio įspėjimo[quote]
taigi įspėjimas ir yra ta priemonė,kur žmogus įspėjamas,kad pasitaisytų,jeigu nepasitaiso,tada yra baudžiamas,negali būti įspėjimų begalės,tai būtų konkretus bardakas. |
|
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2016 05 17, 20:21 |
|
|
|
|
| Jakaz rašo: |
| na ir kuria vieta man siūlai atidžiai skaityti |
Taip ir maniau, kad nerasi todėl specialiai papildžiau savo ankstesnę žinutę šia ištrauka "Kaip žinoma, viršijus greitį iki 10 km per valandą, piniginė bauda nenumatyta, skiriamas tik rašytinis įspėjimas" O kur ji ten straipsnyje parašyta jau gal kaip nors rasi. Mano aukščiau pateiktas ATPK 124 straipsnis sako tą patį. Viskas, aš diskusiją šia tema baigiau. Gero skaitymo. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2016 05 17, 20:24 |
|
|
|
|
| na ir kuria vieta man siūlai atidžiai skaityti |
Taip ir maniau, kad nerasi todėl specialiai papildžiau savo žinutę šia ištrauka "Kaip žinoma, viršijus greitį iki 10 km per valandą, piniginė bauda nenumatyta, skiriamas tik rašytinis įspėjimas" O kur ji ten straipsnyje parašyta jau gal kaip nors rasi. Mano aukščiau pateiktas ATPK 124 straipsnis sako tą patį. Viskas, aš diskusiją šia tema baigiau. Gero skaitymo. |
nu bet aiškiai parašyta,bet vis tiek ginčijiesi?ar kitaip neišeina?
| Kaip žinoma, viršijus greitį iki 10 km per valandą, piniginė bauda nenumatyta, skiriamas tik rašytinis įspėjimas. Tačiau jį gavus ir per metus pakartotinai įkliuvus už Kelių eismo taisyklių pažeidimą jau gresia didesnė bauda |
ką aš ir sakiau,ir ta patį patvirtino pareigūnai,jei per metus nuo įspėjimo papuoli,moki bauda.viskas paprasta ir aišku. |
|
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2016 05 17, 20:35 |
|
|
|
|
[quote="Jakaz"]
| Kaip žinoma, viršijus greitį iki 10 km per valandą, piniginė bauda nenumatyta, skiriamas tik rašytinis įspėjimas. Tačiau jį gavus ir per metus pakartotinai įkliuvus už Kelių eismo taisyklių pažeidimą jau gresia didesnė bauda |
Jei tas pažeidimas to paties pobūdžio ir jei už pažeidimą numatyta piniginė bauda - TAIP moki pilną baudą (aš taip ir rašiau jau 5 žinutės atgal) tačiau jei už nusižengimą piniginė bauda nenumatyta (pvz. viršijimas iki 10km/h) - nieko nemoki. Jei pažeidimas ne to paties pobūdžio (pvz. neparodei posūkio) moki pusę kainos net jei prieš savaitę gavai rašytinį įspėjimą už greičio viršijimą iki 10km/h.
Nu negi tikrai taip sunku suvokti? Ir jeigu tau tai sunku suvokti tai jau nebežinau ką galvoti apie tuos kitus pusgalvius kurių dauguma. |
|
_________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2016 05 18, 07:58 |
|
|
|
|
........................
ką aš ir sakiau,ir ta patį patvirtino pareigūnai,jei per metus nuo įspėjimo papuoli,moki bauda.viskas paprasta ir aišku. |
Taip, bet jei papuoli su "apmokamu" nusižengimu Tada moki max baudą be jokių nuolaidų. Kas beje ir parašyta delfi'nėje tavo nuorodoje.
Jei papulsi su nusižengimu už kurį tik įspėjimas, tai gausi tik dar vieną įspėjimą. Nu nebent būsi labai "šustras" prieš mentus, tada jie gali patiktint gesintuvą, vaistinėlę ir t.t.
Bet būkim neparanoikai: už viršijimą iki 10km/h stabdo (fotkina inkilai) tik per akcijas/reidus Taip kad realiai, jei nepapuoli ant akcijos ar reido, tai viršijimas 10km/h - legalus  |
|
_________________ I GAVE UP DRINKING, SMOKING AND SEX!
it was the worse 15 minutes of my life! |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2016 05 18, 12:32 |
|
|
|
|
| Chulio rašo: |
Bet būkim neparanoikai: už viršijimą iki 10km/h stabdo (fotkina inkilai) tik per akcijas/reidus Taip kad realiai, jei nepapuoli ant akcijos ar reido, tai viršijimas 10km/h - legalus  |
Aš prieš savaitę už + 27 km/h (25 km/h atmetus paklaidą mano naudai) gavau griežtą žodinį įspėjimą. Be jokių kyšių. Kalbėt reik mokėt ir turėt argumentų  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2016 05 18, 12:51 |
|
|
|
|
Ne tik šnekėt, bet ir elgtis reikia mokėt
Mane kažkada yra nubaudę už važiavimą be saugos diržo, čia dar tais laikais kai bauda buvo 20Lt ir už važiavimą neprisisegus net nestabdydavo (bent jau Vilniuje). O sustabdė todėl, kad nuo sankryžos padraginau su mentais važiavusiais tarnybine mašina
............... Aš prieš savaitę už + 27 km/h (25 km/h atmetus paklaidą mano naudai) gavau griežtą žodinį įspėjimą. ............... |
Prieš pora mėnesių mano šefas oficialiai susimokėjo už 25km/h. Galiojančių nuobaudų neturėjo, tai su nuolaida susimokėjo net 7eur...
Ir kaip neviršyt greičio, kai tokios baudos?  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 05 19, 22:07 |
|
|
|
|
Oho i ką tema išaugo Nepirkau toyotos jei ką Gal kokių nuomonių apie Opel insignia? Turiu dabar apsižiūrėjęs kelias. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 05 19, 22:17 |
|
|
|
|
| ericas rašo: |
Oho i ką tema išaugo Nepirkau toyotos jei ką Gal kokių nuomonių apie Opel insignia? Turiu dabar apsižiūrėjęs kelias. |
nu turi tik du pliusus.. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 05 19, 22:20 |
|
|
|
|
| diawollo rašo: |
 |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 05 19, 22:34 |
|
|
|
|
| diawollo rašo: |
 |
Vienas ant vaistinėlės, kitas ant akumuliatoriaus
O jei rimtai, tai mašina kaip mašina. Tik kažko 2008-2010 metų mėgsta rūdyt. Automatai slabni. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2016 05 20, 05:57 |
|
|
|
|
Yra čia pašonėj viena tokia pirkta iš dilerio už brangiai 2011 m. gamybos. Žinok nesileidžiant į detales, (nes daug laiko ir vietos užimtų) tai trumpai nu i nx. Byra viskas ir remontas kainuoja daug. Na gerai, daug kainuoja, nes taisoma atstovų servisuose, ne garažiukuose, bet vistiek nu i nx. Tiesa - važiavimui visai smagus auto.
Parašiau tik apie tą vieną egzempliorių kurį gerai žinau. Gal tai išimtis o ne taisyklė, šito negaliu nei patvirtinti nei paneigti.
Kita vertus taip pat pašonėje yra panašių metų Audi A8. lygiai taip pat reguliariai lankosi servisuose. Nieko nėra švento šiais laikais tarp auto gamintojų... |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2016 05 20, 07:11 |
|
|
|
|
| .................... Gal kokių nuomonių apie Opel insignia? ................. |
Vienas draugelis nusipirko prieš ~1 mėn, MT, dyzelį. Rimtiems atsiliepimams dar ankstoka, bet prie progos galėsiu užklaust apie bendrą įspūdį. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2016 05 20, 08:19 |
|
|
|
|
Aš į automatus net nežiūriu, nenoriu aš jų. Aš mastau taip, geriau nusipirkti 3-5 metų opel, nei 7-10 metų audi ar bmw. Nu gi visvien jaunesnė mašina bus mažiau pavargusi. Plius net nežiūriu į tokias kurios su labai GRAŽIA rida, bet paslaptingai pamestomis serviso knygomis Mobile.de tokių metų mašinos 2, 3, 3,5 šimto tūkstančių pravažiavusios, pas mus šimtą Tai jei nupirksi lavoniuka daug prabėgusi, jis tik servisam ir betikęs.. Pataisykit jei klystu?
Gal žinot ar opel dyleriai teikia sutomobilio istorija pagal VIN? O gal yra kitų nemokamų būdų arba mokamų?
O kokį Jūs auto rinktumėtės už panašią kainą? |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |