Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 02 19, 13:52. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki, nedaug suprantu elektronikoje, o tuo labiau juostiniuose magnetofonuose. Iškart prie klausimo, ar yra galimybė perrašyti senas juostas? Turiu nemažai juostų kuriose įrašai kartojasi ir norėtūsi įsirašyti kažką naujo. Laukiu atsakymų, geros dienos
1. nepamiršk, kad reikia dar ir gerai veikiančios trynimo galvutės.
2.
Citata:
magnetinis sluoksnis nenubirejas
o koks juostos išpjovimo tiesumas? koks elastingumas? koks storio tolygumas?
o be to, kaip ir ne viena sovietinė gamykla, kartais pirkdavo produkciją iš kitų gamintojų ir prakišdavo kaip savo, kad nesužlugdytų plano. Taigi "Свема" glaudžiai bendradarbiavo su "Orwo".
Citata:
ir norėtūsi įsirašyti kažką naujo
o koks esminis motyvas? Nes juostiniai įrašai jau gerokai senstelėjusi technologija ...
o koks esminis motyvas? Nes juostiniai įrašai jau gerokai senstelėjusi technologija ...
"Noriu" ir "patinka" ne motyvas?
Technologija gal ir senstelėjusi, bet kokybiškas įrašas kasetėje mano kreivom ausim skamba žymiai maloniau, negu tas pats įrašas cd.
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass
RASES i Свема 10 tipo juosta... virs 15 m amziaus...isirase normaliai...
Subjektyvu. Vienas gali sukritikuoti, kad kepsnys perkeptas lygiai 3,5 minutės, o kitam ir permalti vakarykščai kotletai skanu...
Faktas, kad juostos sensta ir būtų smagu, kad tema nepavirstų kaip čia http://forum.elektronika.lt/viewtopic.php?p=1165514#1165514
kur kažkas kažką, kažkur skaitė, bet nelabai atsimena kur ir ką, nes tai perdaug seniai buvo, o ir amžius jau ne tas, kad viską gerai atsiminti.
_________________ If nobody hates you you're doing something boring
kokybiškas įrašas kasetėje mano kreivom ausim skamba žymiai maloniau, negu tas pats įrašas cd.
atsiprašau, kad grybauju iš temos, bet kaip tik į temą prisiminiau vieną mūsų šeimoje kartojamą bajerį. Amžiną atilsį mano senelis Jonas turėjo du sūnus. Vienas jį veždavo nauju "Žiguliuku" apie 90km/h greičiu, viduje santykinai tylu, kelio dulkių kabinoje nėra. Kitas jį vežiodavo "Moskvičiumi 403", greitis apie 50km/h, barška tarška, viduje nesusikalbėsi, plaukuose, burnoje, nosyje ir akyse kelio dulkės. Senelio niekas negalėjo perkalbėti, kad ne "Moskvičius" yra greitesnis automobilis. Jeigu kur reikėdavo skubėti, tai "Žiguliu" nevažiuodavo ...
kokybiškas įrašas kasetėje mano kreivom ausim skamba žymiai maloniau, negu tas pats įrašas cd.
O niekad nesusimastei iš kur tas įrašas kasetėje imasi?
Pasakysiu kitaip - galiu įrašyti dainą iš cd į mc, ir kasetėje ji skamba maloniau, "minkščiau". Tai tik mano kreivos ausys ir asmeninė nuomonė, dėl kurios maikės plėšyti nesiruošiu
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass
... Tai tik mano kreivos ausys ir asmeninė nuomonė, dėl kurios maikės plėšyti nesiruošiu
O galėtum plėšyti. Tada niekas dėmesio į kreivas ausis nekreips
Šiaip tai jei iš vinilo į CD ir į juostą darai - tai aš irgi už juostą. Nesvarbu, kad "šiūkšlių" daugiau ir "drožiasi" greitai. Gal nostalgija savo padaro
Čia kaip tam šuniui, kurį nuo grandinės paleido - nežino kur dėtis - tai vėl prie būdos gryžta