|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 06 30, 00:22. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Akustika » 8" zemadaznis
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
8" zemadaznis |
Parašytas: 2006 07 05, 12:20 |
|
|
|
|
Ne man nera skardu lanksatymas... Cia tik gezams reklama numeciau  |
|
|
|
|
|
 |
 |
8" zemadaznis |
Parašytas: 2006 07 05, 12:41 |
|
|
|
|
dar pastebajimas Kaudio: puikiai zinai kokia muzika klausoma automobilyje ir koky bosa megsta daugelis
Jeigu Cicinas yra populiariausias-tai nereiskia kad yra geriausias...ir jeigu daugumai patinka EVR baubimas,nereiskia kad toks garsas yra geriausias...
O del profiniu tai pasirinkimas tam tikslui yra gan ribotas,bet teikti kad didesnio jautrumo garsekalbis yra blogai,net jeigu ir neteko girdeti... kaskaip kvailai skamba..nes ir iprastu garsekalbiu kiek supratau labai mazai teko klausytis(ir tai is pigiausiu seriju),to labiau neturi net galimybiu prie ko normaliai pasijungti..O jau vaidini Ekspertu...ir klaidini kitus,ir daugumai iprastas automobilinis kalimas svyruoja apie 80-120 hz,ir kalbeti apie 26hz-gal zinai koks instrumentas atkuria toki daznuma,ir to labiau kaip be kritimo galima isgauti nedidelio turio erdveje(net realiai pamatuoti neina zemiau 100hz ir tam nauduojamos akustines kameros) |
|
|
|
|
|
 |
 |
8" zemadaznis |
Parašytas: 2006 07 05, 14:26 |
|
|
|
|
1. jeigu cicinas nera geriausia tau, tai nereiskia kad jis nera geriausias kazkam kitam! tu sakai kad ash vaidinu eksperta o tu vaidini Dieva nustatinejanty kas yra geriausia kas yra blogiausia...
2. pacituok kur ash teigiau kad didesnio jautrumo garsiakalbis yra blogas|? kartais nesupainiojai???
3. klausiau tikrai mazai lyginti su tavim, klausiau labai daug lyginti su daugeliu kitu.
4. jungiu prie to prie ko jungia daugelis ir galiu aiskiai zmogui patart kas su pigeku graziau groja, o tu nesugebi patart nieko kas kainuoja pigiau kaip 4000lt...
5. 26hz gali elektrine bosine padaryti , kaip minejau gal procentas masinoje klauso dziaza ar kokia kita instrumentine, tokia maloniau klausyti namie o ne masinoj kuomet girdi variklio gausma...
6. 26hz pasakiau Fs!!! tau pazystamas sitas dydis? pagal tavo komentara pastebejau kad netaip mane supratai
7. masinoje per mazai vietos kad kisti profiny suba kuris groja nuo 35 kaip minejo juliokaz
nu atskirkit jus audiofilai pagaliau du dalykus : kas yra aukstumos ir kas yra biudzetiniai dalykai, ne kiekvienas sau gali leisti nusipirkti kollonkes net uz 2000lt ka jau kalbeti apie tokia aparatura kokia yra pas tave Kaudio. Jei tu turi - maladec ir mes visi suprantam kad pas atve groja geriausiai, bet kiti to neypirks todel dairomes y liaudziai ykandamus dalykus... Kaudio su kokiu automobiliu vazineji? |
|
|
|
|
|
 |
 |
8" zemadaznis |
Parašytas: 2006 07 05, 14:49 |
|
|
|
|
jo šitam forume labai truksta tokios skilties kaip "žodžių karai" nes čia ginčijatie, bile tik ginčytis vienas kažko nedarašo kitas nedaskaito ir prasideda
o kokia pas Kaudio aparatūra, kokia mašina nesvarbu, kad ir paspirtukas, idomiau kas klausoma |
|
Paskutinį kartą redagavo amas., 2006 07 05, 16:38. Redaguota 1 kartą _________________ Kad ir ne reklama, bet skelbimams čia - ne vieta.
Tokį tekstą čia įrašė forumo administracija. Kaip manot dėl ko? |
|
|
|
 |
 |
8" zemadaznis |
Parašytas: 2006 07 05, 16:07 |
|
|
|
|
| amas. rašo: |
jo šitam forume labai truksta tokios skilties kaip "žodžių karai" nes čia ginčijatie, bile tik ginčytis vienas kažko nedarašo kitas nedaskaito ir prasideda
o kokia kaps Kaudio aparatūra, kokia mašina nesvarbu, kad ir paspirtukas, idomiau kas klausoma |
dar pridurciau ant ko klausoma Man tai labai idomu ant ko gi Kaudio vis gi klauso gal galima sarashiuka i eteri ?????????  |
|
_________________ 860346985
Kai kurių dėsningumų supratimas neatleidžia nuo daugelio faktų žinojimo. |
|
|
|
 |
8" zemadaznis |
Parašytas: 2006 07 05, 18:28 |
|
|
|
|
| rase gi kol Joda buvo kad lempinis savos gamybos, ir savu kolonkiu kazkuris modeliukas. o kas poto ar cd ar ploksteles tai nepamenu. Jei neklystu koloneliu laidai sidabro monogysla 0.6mm^2 |
|
|
|
|
|
 |
 |
8" zemadaznis |
Parašytas: 2006 07 05, 23:48 |
|
|
|
|
| Dmitrij rašo: |
| amas. rašo: |
o kokia kaps Kaudio aparatūra, kokia mašina nesvarbu, kad ir paspirtukas, idomiau kas klausoma |
dar pridurciau ant ko klausoma Man tai labai idomu ant ko gi Kaudio vis gi klauso gal galima sarashiuka i eteri ?????????  |
Sinalo saltinis
1.CD REVOX pilnai modifikuotas,analogine dalis Triad aukstinantieji trafai,maitinime BG kondikai...pagrinde N NX serijos,KWACK clock generatorius.
Isorinis DAC balansine versija be skaitmeninio filtro AD1865J-K,pilnai atskirtas maitinimas trafu lygije...analogine dalis-aukstinantieji trafai NOS..(pries tai nauduojau Lundhal)
2.Rolikinis LP modifikuotas LENCO L78,galva Denon dl103,ivairus MC trafai,korekcinis savos gamybos(korekcine grandis Allen bredley varzos ir PIO kondikai)..sekanti versija ruosema su LC korekcija..
3.Siprintuvas SE ,isejimines lempos UX245(pries tai buvo 300b,ir per sventes ruosiosi pabandyti PX4),Maitinimas ir droseliai Hammand(ruosiuosi pasikeisti i Tango).Isejimo ir tarpiniai trafai Tango,anodinis maitinimas NOS PIO kondikai,katodiniai BD FK ir N serija,garso reguletorius DACT......,draiveris Siemens C3g(dar laukia kruva tiesioginio kaitinimo lempu)..
4.Akustika eksperimentine,nauduojant modifikuotus Paudio garsekalbius
http://www.commonsenseaudio.com/paudio.html
Kol kas laikinai....
5.Maitinimas-atskiras ivadas,atrisamieji trafai,tinklo laidai savos konstrukcijos..
6.Tarblokiniai ir akustiniai laidai WE bazeje savos konstrukcijos,tai pat AN vx sidabras ir keli savos konstrukcijos monokristalinio sidabro laidai-daugiau eksperimentams...
Siek tiek grubiai gal paaiskinau....dar yra eksperimentams http://www.lcaudio.com/index.php?page=34 muzikai klausytis nelabai nauduoju.... |
|
|
|
|
|
 |
 |
8" zemadaznis |
Parašytas: 2006 07 06, 01:00 |
|
|
|
|
na geras komplektas, jei pasakyciau, kad man cia visos isvardytos firmos girdetos, tai pameluociau, seip man tai nieko ispudingo.... matyt per dar teks susidurti  |
|
|
|
|
 |
 |
8" zemadaznis |
Parašytas: 2006 07 06, 09:24 |
|
|
|
|
Dmitrij:)))
Zinai verta paklausyti. Nuo ko as kazkada ir pradejau. Tam kad suprastum ant kiek galima tobuleti:)) Kaudio patarimai teisingi ir visai is dalies nesvarbu kokie bus naudojami garsiakalbiai ar koloneliu tipas Isiklausykite ir pabandykite. Viska padare teisingai gausite geresni rezultata.
As isgirdau skirtuma tarp linijiniu laidu kuriuos jis naudoja ir "firminiu" uz 2500 lt. Jo linijinis geresnis.
Todel ir iskyla klausimas: Kam daryti bet kaip jei jau turite patyrimo ir galite padaryti gerai is karto. Ta prasme jei jau skiriate garsiakalbiam apie 500 lt ir jum pataria kad reiktu gal dadeti dar simta ir pasirinkti geresnius tai pataupykite ir pirkite geresni. Bet daznai buna taip kad prasideda gincas kad gerai ir taip kad zmogus nusisneka ir bandoma pateisinti pigesnius garsiukus.
Kaip ir Gedas pats man atraso kad subas su 85 -86 db jautrumu yra geriau negu su 91 - 92 db ir poto ginasi.
As kalbu apie tos pacios klases subus. Tik skirtumas kainoje ir kas pagamino ta suba:) As pats klausau Mac audio suba masinoje. Tai tas pats kaip jusu megstamas EVR 12" su aliuminio membrana. Ir galiu pasakyti kad manasis groja zemiau ir atkuriamas garsas geresnis. Tie kas bande abudu subus nurode kad evir groja 25% blogiau negu macaudio.
Todel chebryte nesigincykite o paprasciausiai pabandykite:) |
|
|
|
|
|
 |
 |
8" zemadaznis |
Parašytas: 2006 07 06, 13:01 |
|
|
|
|
Senis, o zinai nuo ko as pradejau.... nuo Vilmos 214 savadarbio tarpblokinio laido,skirto kishti i tinkla ir kinietiskos radiojios prijungtos prie vilmos Ir pradejau budamas 6 klaseje ar 7 dabar nebepamenu..... seip man patinka placiajuosciu grojimas, vaiksciojau po salonu klausiausi ivairiu firmu gaminius..... na vieni labai man arti prie sirdies, o kiti kainuojantys ne viena 1000 sudiniai groja uz mano korvetus, siuometu pajungtus priesudinos radiotechniko, prie sudinos audigy 2zs..... Taip kad reikai visuomet atsizvelgtii subjektyvu savyninko norus bei ivertinima..... !!! |
|
|
|
|
 |
 |
8" zemadaznis |
Parašytas: 2006 07 06, 23:04 |
|
|
|
|
Dmitrij visa tai ka tu isvardinai as jau turejau pries 20 metu ir radiotechnika ir korvetus ir S90 ir vilma ir nematau reikalo girtis tuo nes tai nera kazkas tokio stebuklingo.
Del tavo noru tai galiu pasakyti jei tau kas leistu neriboti saves piniguose, tai butu ir daug brangesniu daiktu tavo namuose nei iki siol isvardinti.
Todel nera reikalo kandziotis ir verciau reiketu pagoglinti ir suzinoti kas tai per daiktai kuriuos tau isvardino Kaudio.
Nors jei tau patinka ir taip, tai gerai. Kiekvienam savo. |
|
|
|
|
|
 |
 |
8" zemadaznis |
Parašytas: 2006 07 07, 00:56 |
|
|
|
|
As nesigyriu o tiesiog ironiskai pasijuokiau pats is saves pastebajau Mano sistema manes toli grazu netenkina
As smegenyse labai gerai isivaizduoju kaip turetu skambeti mano sistema planuoju ieskoti to skambejimo pradedant nuo placiajuostes akustikos.....keik esu girdejes saluonupse man jos labaiusiai patiko(aisku ne tas garsas kurio noretusi) bet visvien labai grazia skamba  |
|
|
|
|
 |
 |
8" zemadaznis |
Parašytas: 2006 07 09, 06:46 |
|
|
|
|
Siaip tai jei tave domina placiajuosciai tai taupyk pingelius:))))))
Zinai labai vertas daiktas yra tie garsiukai kur kaudio dave nuoroda. Tiesa jie nepigus ir moketi po 2000 lt tik uz garsiuka tai ne kiekvienas gali bet jei ateityje zadi sokti i konkretu lygi pagal kokybe, tai butu tikrai rimta investicija.
juk ir as kol "isdrebejau" 2000 litu ant savo eton garsiuku isleisti tai ilgai kaupiausi:))))))))) O kaip abidna buvo kai vienas ad po baliaus nusibaige:((((
Dabar dabaigineju suba su perlesu, gavosi irgi neblogai. Po subo eis namu kino koloneles priekine ir galines. Toliaus ateis stiprintuvo eile ir taip kai susistatys viskas suprasi kad priekines kolonos vel netenkina:)))) Ir taip daina be galo. |
|
|
|
|
|
 |
8" zemadaznis |
Parašytas: 2006 07 09, 11:31 |
|
|
|
|
tu baliavoji su tokiom kolonkem????? joooooo, ash savo peerless'u gailiu garsiau paleisti, ir baliams sukonstraves atskiras sistemas esu kartu su atskiru stiprintuvu  |
|
|
|
|
|
 |
8" zemadaznis |
Parašytas: 2006 07 09, 11:32 |
|
|
|
|
tu baliavoji su tokiom kolonkem????? joooooo, ash savo peerless'u gailiu garsiau paleisti, ir baliams sukonstraves atskiras sistemas esu kartu su atskiru stiprintuvu
o kad AD nusibaigtu tai cia jau tikrai "protingai" "tyliai" reikejo leisti arba jau su filtrais AD pripjovei kazko ash dar tfu tfu tfu nesudeginau jokio garsiuko  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |