|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 17, 09:01. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Mikrovaldikliai » AVR vs ARM
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
AVR vs ARM |
Parašytas: 2016 04 08, 14:47 |
|
|
|
|
Taip trūksta superio.... net skype jau neberašo
Ai bandau žaisti su ADC DMA inputais, sukergti su PWM outputai. Sunku pradėti neįsisavinus uC architektūros.
Bet smagu, jei gal turi kokių pvz, gali drąsiai pasidalinti. Pagal pvz lengviau mokytis. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
AVR vs ARM |
Parašytas: 2016 04 08, 15:03 |
|
|
|
|
ir aš sukaupęs kelias dėžutes iš Čainos akumuliatorių pakrovėjų gamybai. Tiesa, iki tokio lygio, kad ADC tiesiai DMA dar nepribrendau. Kol kas nesiekia rankos nes užsikabinau su exceliu paplušėti. Vat ką iš excelio, galiu sudalyvaut kol nepamiršau dar. |
|
|
|
|
|
 |
AVR vs ARM |
Parašytas: 2016 04 08, 15:44 |
|
|
|
|
| Dabar bandau STM32 cubeMX softuką. Gamintojai sukasi, kad tik padaryti savo uC kuo labiau draugiškus vartotojui (user friendly). Labai turėtų padėti pradedant projektus. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
|
|
|
 |
 |
 |
AVR vs ARM |
Parašytas: 2016 04 09, 17:09 |
|
|
|
|
Na pradžia dar sunki ir dėl IDE keistenybių.... Bet nieko ADC + DMA jau išsiaiškinau.
Dabar PWM bandau kankinti, bet tai nelengva. Skaitai bandai suprasti programos darbą ir kaitalioti... o čia šast ir kažkas ne taip. turiu mėtytis tarp pvz. ir datasheet. Na bet ką gi mokslo šaknys karčios,.... bet vaisiai saldūs.... ir dažniausiai juos reikia skinti Ispanijoje.
Lividas ačiū tikrai geri pavyzdžiai aš daug jų apžiųrėjau bet didžioji dalis interneto užkišta STM32F4 devboardu. O maniškis F0 ir ten kai kas tinka kai kas ne. Kol prisitaikysiu ta galiu ir pražilti.
Visgi Coocox pavyzdžiai tikrai geri. Veikiantys tik norėtusi daugiau paaiškinimų, o dabar reikia lįsti į datasheet...
Smagu. |
|
|
|
|
 |
 |
AVR vs ARM |
Parašytas: 2016 04 09, 21:51 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
AVR vs ARM |
Parašytas: 2016 04 10, 09:03 |
|
|
|
|
Na va pastebėjau kad inicializacija trunka ilgiau nei pats programavimas... Čia tikriausiai naujokams taip Bet kuriuos dalykus jau perpratau tai liks ilgam. Cubemx specialiai nenaudojau kėl mokslo tikslų (Na šiaip naudojau dėl mokslo tikslų tik palyginimui kodėl man neveikia). Iš 3-jų šaltinių lengviau suprasti. dar turiu 8 ADC įėjimus su DMA. Turiu 8 PWM išėjimus, šiaip reikėtų 16, bet nėra tiek taimerių. Jaučiu naudosiu reles su permetamais kontaktais bus papildoma elektrinė blokuotė.
Kai aptvarkysiu kodą paviešinsiu, dabar gėda būtų rodyti.
Bet šiaip STM32F0 discovery plokšte esu labai patenkintas. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |
|