|
Forumas » Elektronika žaliems » Automatinis variklio paleidimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Automatinis variklio paleidimas |
Parašytas: 2016 04 03, 07:27 |
|
|
|
|
| Idomus variantas o ka cia dziovinate ? Jei mediena tai padaryta ten viskas nezinant. O pecius tiesiogiai sildo patalpa ar vandeni? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 04 03, 10:05 |
|
|
|
|
| Citata: |
| Tai kai ji jau pradeda kaisti, tai temperatūra tiesiu taikymu šauna į viršų, be jokių svyravimų |
o ar nebus taip, kad "kai jau pradeda pūsti, tai temperatūra tiesiu taikymu krenta staigiai žemyn" ?
| padaryta ten viskas nezinant. O pecius tiesiogiai sildo patalpa ar vandeni? |
galiu atsakyti už temos autorių. Jam į galvą nešautų, kad kokybiškai džiovinti įmanoma tik garais. Sukonstruota džiovyklė remiantis < ... nutylėta ...>, kaitinamas oras ir medienai įkaitus tiek, kad išsiskiria iš jos garai, paaiškėja, kad jau gerokai perkaitino. Tokioje džiovykloje tiek uosis, tiek ąžuolas pagadinami beviltiškai. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2016 04 03, 12:26 |
|
|
|
|
| Tasmanian rašo: |
| Idomus variantas o ka cia dziovinate ? Jei mediena tai padaryta ten viskas nezinant. O pecius tiesiogiai sildo patalpa ar vandeni? |
Šiaip šildo orą su ventiliatoriaus pagalba. Aš pats dar ten visko tiksliai neišsiaiškinau. Esu toks ale praktikantas, atsakingas už elektros ūkį. Niekada dar tokio objekto neturėjau, tai man viskas nauja. Džiovinamos lentos laiptams ir tik laiptams gaminti. Ąžuolas ir Uosis pagrinde. Bet pastaruoju metu patalpa buvo nenaudojama. Dabar yra mintis ją paversti šviečiai nulakuotų laiptų dalių džiovinimui, kad laiko sutaupyti nuo vieno lakavimo sluoksnio padengimo iki kito. |
|
Paskutinį kartą redagavo Šmikūzorius, 2016 04 03, 12:37. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2016 04 03, 12:33 |
|
|
|
|
| a1girdas rašo: |
| Tai kai ji jau pradeda kaisti, tai temperatūra tiesiu taikymu šauna į viršų, be jokių svyravimų |
o ar nebus taip, kad "kai jau pradeda pūsti, tai temperatūra tiesiu taikymu krenta staigiai žemyn" ? |
Nežinau tiksliai, bet manau kad ne, nes pečius juk kaista toliau. O man automatika tam ir reikalinga, kad kai patalpos temperatūra nukris iki numatytos minimalios reikšmės, ventiliatorius išsijungs ir džiovinimo patalpa nustos dalintis šiluma su šalia esančiomis gamybinėmis patalpomis.
| padaryta ten viskas nezinant. O pecius tiesiogiai sildo patalpa ar vandeni? |
galiu atsakyti už temos autorių. Jam į galvą nešautų, kad kokybiškai džiovinti įmanoma tik garais. Sukonstruota džiovyklė remiantis < ... nutylėta ...>, kaitinamas oras ir medienai įkaitus tiek, kad išsiskiria iš jos garai, paaiškėja, kad jau gerokai perkaitino. Tokioje džiovykloje tiek uosis, tiek ąžuolas pagadinami beviltiškai. |
Pečius tiesiogiai šildo patalpą su ventiliatorių pagalbą.
Prašau, nelaikykite manęs visišku dunduku.... Jeigu man reikėtų konstruoti arba modifikuoti tokio tipo džiovyklą, aš išsikasčiau visą įmanomą informaciją ir ją remdamasis sukonstruočiau abejonių dėl kokybės nekelentį įrenginį. Bet čia toks variantas... Mano dabar vienintelis ir pagrindinis tikslas - automatinis ventiliatoriaus, kuris pučia orą lauk iš džiovyklos į gamybines patalpas, įsijungimas ir išsijungimas pasiekus tam tikras temperatūras  |
|
|
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |