|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 25, 05:07. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Įvairūs » Elektronikos fb grupė
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Re: Elektronikos fb grupė |
Parašytas: 2016 03 19, 16:14 |
|
|
|
fbpro rašo: |
kadangi neradau jokios lietuviškos facebook grupės diskusijoms, nusprendžiau sukurti pats |
Buvo jų ne viena, sukurtos įsižeidusių šio elektronikos forumo dalyvių. Visos mirė. Mirs ir šita. |
|
_________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
|
Elektronikos fb grupė |
Parašytas: 2016 03 19, 16:25 |
|
|
|
Kodėl ji turėtų mirti? Egzistuoja daug specializuotų grupių ir jose dažnai patogiau komunikuoti nei forume. |
|
|
|
|
|
Elektronikos fb grupė |
Parašytas: 2016 03 19, 16:34 |
|
|
|
Kodėl ji turėtų mirti? Egzistuoja daug specializuotų grupių ir jose dažnai patogiau komunikuoti nei forume. |
Tu čia garbės nori? Ale sukūriau elektronikos grupę ir ale pats db meistrų meistras pasidariau |
|
|
|
|
|
Elektronikos fb grupė |
Parašytas: 2016 03 19, 17:31 |
|
|
|
Kartoju - ne viena buvo ir visos mirė. O kad patogiau tai tik tau taip atrodo. |
|
_________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
|
|
Elektronikos fb grupė |
Parašytas: 2016 03 19, 17:55 |
|
|
|
Kas tokio patogaus apsiriboti save mazesniu vartotoju skaiciumi?
Net elektronika.lt turi labai nedaug vartotoju ir del to daugeliu atveju forumas mazai naudingas kam nors daugiau nei tustiems pokalbiams. Labai reatai tu cia rasi bendraminčiu savo projektui
Rusiški ir angliški analogai net nesulyginami su lietuviskais.
taip kad visiskai neaiku koks tokiu facebook grupiu tikslas kei jau turime normalius forumus kurie atlieka ta darba daug efektyviau.
facebook grupes apsimoka kurti labai specifiniams interesams |
|
|
|
|
|
|
Elektronikos fb grupė |
Parašytas: 2016 03 19, 19:31 |
|
|
|
kuo butent patogiau uz forumo formata? pagal mane visiska nesamone.
produktyviam bendravimui forumo formatas yra geriausias. o greitam bendravimui yra visokie skype ir telefonu tinklai. o tokie soc tinklai kaip facebok yra sukurti gaidziams gaidintis tarpusavy. |
|
|
|
|
|
Elektronikos fb grupė |
Parašytas: 2016 03 19, 19:48 |
|
|
|
zamolskis rašo: |
o tokie soc tinklai kaip facebok yra sukurti gaidziams gaidintis tarpusavy. |
Niekas į draugus nekviečia? |
|
|
|
|
|
Elektronikos fb grupė |
Parašytas: 2016 03 19, 20:01 |
|
|
|
diawollo rašo: |
o tokie soc tinklai kaip facebok yra sukurti gaidziams gaidintis tarpusavy. |
Niekas į draugus nekviečia? |
uzknisa kad aplamai kviecia, ir uzknisa kad turiu gaist savo gyvenimo laika tokiai niekinei informacijai. |
|
|
|
|
|
Elektronikos fb grupė |
Parašytas: 2016 03 19, 20:24 |
|
|
|
uzknisa kad aplamai kviecia, ir uzknisa kad turiu gaist savo gyvenimo laika tokiai niekinei informacijai. |
Matomai tamsta dar FB esmės nepagavot. Tai netik terpė Pizdžiūtės kakams laikinti, bet ir puikus būdas aktualiom naujienom gaut. Tereikia į savo ratą primt tavo "mąstymo" žmones ir būsi "apšierintas" naudinga ir aktualia ifno. Jei ne FB, tai turbūt delfį skaityt tektų.. |
|
|
|
|
|
Elektronikos fb grupė |
Parašytas: 2016 03 19, 20:36 |
|
|
|
Jei ne FB, tai turbūt delfį skaityt tektų.. |
Didelė užuojauta, jei be FB reikiamos informacijos gavimas neįsivaizduojamas... Aš irgi FB nesinaudoju ir nematau prasmės ten lįsti, bet nei reikiamos informacijos, nei draugų trūkumu nesiskundžiu. Vienintelis dalykas, kurio man trūksta - laikas, kad galėčiau jo pakankamai skirti dalykams, kurie man yra įdomūs |
|
|
|
|
|
Elektronikos fb grupė |
Parašytas: 2016 03 19, 20:41 |
|
|
|
gintaras_bar rašo: |
Didelė užuojauta, jei be FB reikiamos informacijos gavimas neįsivaizduojamas... Aš irgi FB nesinaudoju ir nematau prasmės ten lįsti, bet nei reikiamos informacijos, nei draugų trūkumu nesiskundžiu. Vienintelis dalykas, kurio man trūksta - laikas, kad galėčiau jo pakankamai skirti dalykams, kurie man yra įdomūs |
O tai ponas asocialus gal? Niekuo nesidomit, neturit bendraminčių? Užuojauta |
|
|
|
|
|
|
Elektronikos fb grupė |
Parašytas: 2016 03 19, 20:46 |
|
|
|
gintaras_bar rašo: |
Galbut reiketu pavadinti ne reikiamos, o naudingos. Neesame visaziniai, todel kartais kad ir tame paciame FB pamatytas irasas apie viena ar kita dalyka gali buti naudingas. Bet tai negalioja turbut tiem skleroznikam kurie apie nuveiktus darbus ir lekstes turini pateikia viesai, na ir savaime aisku pati fb pavercia savo foto albumu. Jei butent tu ten neesi uzsiregistraves, tai tikrai nereiskia kad tai nera naudingas dalykas. Pats naudoju tik kaip kontaktini puslapi su pazistamais. |
|
_________________ Kam man daug žinoti? Jei daugiau žinau, tai daugiau ir užmirštu. O jei mažiau žinau, tai mažiau užmirštu. O jei mažiau užmirštu, vadinasi daugiau žinau. |
|
|
|
|
|
Elektronikos fb grupė |
Parašytas: 2016 03 19, 21:17 |
|
|
|
O tai ponas asocialus gal? Niekuo nesidomit, neturit bendraminčių? Užuojauta |
Argi rašiau, kad niekuo nesidomiu ir neturiu bendraminčių? Kartais man pradeda atrodyti, jog viso to net per daug turiu! Todėl labai mėgstu pabūti "asocialiu" - t.y. išvažiuoti į sodybą kaime, kur iki artimiausio kaimyno 300 m, išsijungti mobilų telefoną, atsisėsti bityne prie avilio ir mėgautis laukinės gamtos privalumais |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|