|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 03 02, 12:11. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Autoelektronika » Kokį lydmetalį naudoti Audi ECU pin'ams?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 3 iš 3 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3 |
|
 |
Kokį lydmetalį naudoti Audi ECU pin'ams? |
Parašytas: 2016 03 01, 23:52 |
|
|
|
|
Esu matęs kaip žmogus MLF/QFN korpusus lituoja su CCCP lituokliu, taip kad nekiekvienas su madrom stotelėm sulituotų. Kaip sakant geram meistrui ir kiaušiniai nemaišo  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 03 01, 23:57 |
|
|
|
|
| diawollo rašo: |
Esu matęs kaip žmogus MLF/QFN korpusus lituoja su CCCP lituokliu, taip kad nekiekvienas su madrom stotelėm sulituotų. Kaip sakant geram meistrui ir kiaušiniai nemaišo  |
As irgi esu vienetiniu visokiu kuriozisku variantu prilitaves, neretai su mikroskopo pagalba, bet tai isimtys ekstremalioms situacijoms ir ateity stengiesi tokiu isvengti turint tinkamus irankius. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2016 03 02, 00:15 |
|
|
|
|
| Socrates rašo: |
| Kybertarakonas rašo: |
| Kybertarakonas rašo: |
| xyznia rašo: |
| normali stotele prasideda nuo 200eur tik su pajalnyku,karstam orui gerai ir sita is bedos |
kuo galetum pagrysti sita zodi normali ?
as manau kad geriausia ta kuri tinka atlikti konkreciam darbui kuriam ji naudojama... |
Na taip, su situ poziuriu matosi, kad duobe kasi arbatos sauksteliu. Svarbiausia darbas atliktas. |
kuom as tau neitikau ar nepatikau ? kodel sitaip pries mane nusistates ? kieno cia poveikis ? ir vel panasu i eiline sizofreniko sapalione...-kur cia tau matosi,vaidenasi ?
dar karta ponui pakartosiu:
kuo galetum pagrysti sita zodi normali ?
-man pavyzdziui yra teke lituoti tokia vieta kur lyg lituoklis ir normalus,bet tam darbui per didelis-netelpa kad galeciau ji panaudoti,yra teke daryti darbu kur lituoklis lyg ir normalus,bet neuztenka galingumo tam darbui atlikti-nedakaitina lydviete ir panasiai.kaikam blogai- rankena kaista,o kaikam tai neaktualu nes ta lituokli naudoja tik tiek laiko kad ta rankena nespeja uzkaisti... kaikam brangus zaisliukai tik kad pries klijaaantus pasirodyti-atsieit su pigesniu nepadarysi nieko,o klijaaantas to pigesnio neiperka...kaikas nusiperka nes mano kad problema lituoklyje kad nekimba,o paaiskeja kad reikia pasimokinti ir pasidometi litavimo technologija kad prikibtu-nu neber ka besakyt ir pripazint nenori kad durns buvo-tenka pateisinti savo ziopluma instruuumenta giriant  |
Tu su normaliu lituokliu net nedirbai. Turbut net nesi dirbes su lituokliu, kurio antgaliai keiciami per pora sekundziu, kai to prireikia. Tai ka mes isviso galim diskituot, jei net nezinai apie ka kalba?
O penki lituokliai... DĖVE DĖVE... |
nu taip- dirbi kaip robotukas turbut-montazniku....
-tai tavo atsakymas butu toks-normalus lituoklis tas kurio antgaliai keiciasi per pora sekundziu- tu geltonsnapis juokdarys... |
|
Paskutinį kartą redagavo Kybertarakonas, 2016 03 02, 00:20. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2016 03 02, 00:17 |
|
|
|
|
As irgi esu vienetiniu visokiu kuriozisku variantu prilitaves, neretai su mikroskopo pagalba, bet tai isimtys ekstremalioms situacijoms ir ateity stengiesi tokiu isvengti turint tinkamus irankius. |
Toks klausimas: irankiai valdiški ar nuosavi ? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 03 02, 00:25 |
|
|
|
|
prilituoti galima,bet tai zymiai daugiau laiko uzima ... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 03 02, 08:50 |
|
|
|
|
tai jei sugebat galit ir su kirviu lituot,man negaila. galima atsukinet greiciu deze su lenktais sesiakampiais,galima su paprastais ziauniniais raktais,bet galima ir naudot tam reikalui prof galvuciu komplektus. cia kaip kam geriau  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 03 02, 09:06 |
|
|
|
|
viskas daugiau mažiau priklauso nuo įrankių valdytojo(operatoriaus:) )
nusipirkus brangia stotele ji tikrai pati nelituos.... |
|
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2016 03 02, 09:10 |
|
|
|
|
| xyznia rašo: |
tai jei sugebat galit ir su kirviu lituot,man negaila. galima atsukinet greiciu deze su lenktais sesiakampiais,galima su paprastais ziauniniais raktais,bet galima ir naudot tam reikalui prof galvuciu komplektus. cia kaip kam geriau  |
manau cia prasidejo bereiksmiai pliurpalai-kad ir tuos deze tvirtinancius varztus jei atsukinesi tik karta metuose kazin ar pirksi tam reikalui profesionalius brangius irankius-paprasciausiai neapsimokes arba juos pirkti arba atsukineti juos nusipirkus... as esu uz tai kad zmogus dirbantis kazkoki darba galetu sau leisti nusipirkti tokius irankius ir medziagas su kuriais ta darba butu galima kokybiskai ir greit padaryti,nesiterliojant ir bereikalo negaistant laiko bandant su kazkokiu tam reikalui nepritaikytu irankiu kad ir ta varzta atsukti... bet kolkas siandien situacija lietuvoje yra tokia kad tai dauguma atveju yra neimanoma.ir tai visiskai nieko bendro neturi su finansais - visos problemos klijaaantu galvose ...  |
|
|
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |