|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 28, 20:26. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Autoelektronika » reikalingas meistras kaune darbui su bmw
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
reikalingas meistras kaune darbui su bmw |
Parašytas: 2016 02 24, 20:51 |
|
|
|
Vienam zmogui kaune reikia padaryti pilna e60 diagnostika.
Dega tpms, galimai reikes isprogramuot.
Dega neveikiancio lango pranesimas. Galimai reikes isprogramuot pranesima i bc jei imanoma.
Neveikia ccc. Snekesit vietoj .
Kas sugebes parasykit nr. i pm. |
|
_________________ What is the difference between professionals and amateurs? Only amateurs panic... |
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 02 24, 23:14 |
|
|
|
Šiaip, ponas moderatoriaus, skelbimų skiltis truputį žemiau. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
Parašytas: 2016 02 24, 23:20 |
|
|
|
Babajuss rašo: |
taisykliu neskaitei :
Citata: |
1. Forumo administracijos (administratoriai ir moderatoriai) žodis yra paskutinis ir viešai nesvarstomas. Jeigu nesutinkate su sprendimu, prašome kreiptis į administracijos narius asmeniškai. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2016 02 24, 23:28 |
|
|
|
vaidass rašo: |
taisykliu neskaitei :
1. Forumo administracijos (administratoriai ir moderatoriai) žodis yra paskutinis ir viešai nesvarstomas. Jeigu nesutinkate su sprendimu, prašome kreiptis į administracijos narius asmeniškai. |
|
Na tai kad čia ne žodis, o kažkokia pieva. Mano nuomone koks gali būti forumas, jei net tokia "administracija" nesilaiko elementarios tvarkos, jau nekalbu apie taisykles. Vadas turi būti lyderis kaip pavyzdys, o ne kaip iškamša. Čia tas pats jei pasikviesčiau tave pas save į svečius, pasodinčiau ant sofos viename gale, o kitame gale pradėčiau šikti.... Namai juk mano ir sofa mano. Bet tikriausiai ne visi įpratę "ant savo sofų nešikti".  |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2016 02 24, 23:32 |
|
|
|
taisykliu neskaitei :
|
Na tai kad čia ne žodis, o kažkokia pieva. Mano nuomone koks gali būti forumas, jei net tokia "administracija" nesilaiko elementarios tvarkos, jau nekalbu apie taisykles. Vadas turi būti lyderis kaip pavyzdys, o ne kaip iškamša. Čia tas pats jei pasikviesčiau tave pas save į svečius, pasodinčiau ant sofos viename gale, o kitame gale pradėčiau šikti.... Namai juk mano ir sofa mano. Bet tikriausiai ne visi įpratę "ant savo sofų nešikti".  |
na tau reiktu dar karta pasiskaityti taisykles, ypac pirma punkta  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2016 02 24, 23:40 |
|
|
|
Vidmantas 2 rašo: |
Nusipirkus BMW dazniausiai remontui pinigu nelieka, ta atjungti, ana isprogramuoti.  |
parodyk man kita tokia masina kuriai i ekrana pastoviai meta pranesima apie blogai veikianti sonini langa. uztat ir reikia pastoviai koduot kai neverta jau gelda tu investiciju del kazkokio galinio lango,kuris realiai veikia tik automatika nedirba,reikia mygtuka laikyt maigyt. o ta klaida sviecia kasdien rytas vakaras i snuki ir nervina. kas liecia TPMS(padangu slegio kontrole) irgi nera pirmo butinumo dalykas,ypac su davikliais ratuose kurie kainuoja ir amzinai juos visokie valeros su montazkem supisa garazuose. laimei eina viska uzglaistyt programiskai pasalint nereikalingus navarotus ir nekist pinigu i visokius nereiksmingus gedimus |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2016 02 24, 23:41 |
|
|
|
na tau reiktu dar karta pasiskaityti taisykles, ypac pirma punkta  |
O argi aš kanors blogo sakau moderatoriui, gal jam protas užtemo ir negali blaiviai mąstyti, gal šiaip jo trūksta gal šiaip nežino kur kad turi būti padėta. Aš juk nieko nesakau jis šeimininkas kur nori ten ir "šika".  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2016 02 25, 08:45 |
|
|
|
Ne nu as apakes. Tai tuos nesamoningus komentarus neatsakysiu nieko. Kaikas matau labai supranta apie ka sneku. N kartu buvo is kitu rasoma kas gali pririst rakta,gali atlikt kita koki darba,net skelbimus dejo parduodamu daiktu. Netryniau tokiu dalyku. Uz paslaugas bus sumoketa,del kainu tarsites patys nes zmogui reikia,kad butu atliktas darbas Kaune. Cia ne tokias temas reiketu trint o jus trolius uzblokuot. |
|
_________________ What is the difference between professionals and amateurs? Only amateurs panic... |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |
FS25 Tractors